CELEBRITIES

Ο Kanye West διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με την Kim Kardashian κάνοντας…ποδήλατο

Το ζεύγος Kanye West - Kim Kardashian είναι γνωστό πως περνάει την πιο δύσκολη φάση του από την αρχή της σχέσης τους κι έπειτα. Λίγο η ληστεία στο Παρίσι, λίγο η ψυχολογική κατάρρευση επί σκηνής του Kanye West, δεν άφησαν ανεπηρέαστα τα προσωπικά του ζευγαριού.

Ενώ οι δυο τους εξακολουθούν να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όσο ο Kanye West συνεχίζει τη θεραπεία του μετά το εξιτήριό του από την κλινική που νοσηλεύτηκε για 10 περίπου ημέρες, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε μετά από πολύ καιρό το διάσημο ράπερ σε δημόσια έξοδό του, όχι για να παρευρεθεί σε κάποιο event, αλλά για να κάνει ποδήλατο.

Ο performer συνοδευόταν όχι μόνο από τους φίλους τους, με τους οποίους έκαναν μαζί την ποδηλατάδα τους (στη μέση και μπροστά με τα μαύρα ρούχα και το μαύρο κράνος είναι ο Kanye), αλλά και από τους σωματοφύλακές του – οι δύο με ποδήλατο και ένας με αμάξι.

 

Ωστόσο, στην παρούσα φάση που οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού οργιάζουν, περισσότερο είδηση από την έξοδο του καταβεβλημένου Kanye West, μάλλον αποτελεί ότι ο ίδιος εξακολουθεί να φορά τη βέρα του, αποδεικνύοντας ότι οι εν λόγω φήμες είναι μόνο τέτοιες και τίποτα περισσότερο.