CELEBRITIES

Ποιος θα παραδώσει την Meghan Markle ως νύφη στον πρίγκιπα Harry; Τα 5 επικρατέστερα σενάρια

Associated Press

Δύο μόλις μέρες μένουν μέχρι να λάβει χώρα ο πολυαναμενόμενος βασιλικός γάμος και οι εξελίξεις τρέχουν. Η Meghan Markle ετοιμάζεται να βάλει το νυφικό της και να σταθεί στο πλευρό του πρίγκιπα Harry επίσημα πλέον ως σύζυγός του.

Ως είθισται τη νύφη συνοδεύει και παραδίδει στον γαμπρό ο πατέρας ή ο αδελφός της. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, η Meghan δεν έχει αδελφό εξ αίματος (αλλά 7 ετεροθαλή αδέρφια με κάποια από τα οποία δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις ) και ο πατέρας της έχει δηλώσει πως δε θα παρευρεθεί στον γάμο της.

Αρχικά, την περασμένη Δευτέρα ο ίδιος δήλωσε πως δεν θέλει να παρευρεθεί εξαιτίας του σκανδάλου που δημιουργήθηκε και δεν θέλει να είναι μπελάς για την κόρη του σε μια τόσο σημαντική στιγμή για εκείνη.

Ωστόσο, μερικές μέρες αργότερα δήλωσε εκ νέου, πως ο πραγματικός λόγος δεν είναι αυτός αλλά το γεγονός πως θα υποβληθεί σε κάποια χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας τοποθετήθηκε λέγοντας ότι πρόκειται για μία προσωπική στιγμή της Meghan, ενώ «Εκείνη και ο πρίγκιπας Harry ζητούν κατανόηση σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση».

Ο γάμος της Meghan και του πρίγκιπα Harry παρά το απρόσμενο αυτό γεγονός δεν πρόκειται να επηρεαστεί καθώς όπως αναμένεται όλα θα είναι στημένα στην εντέλεια από την μικρότερη στην μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχει και σχετικό εγχειρίδιο με κανόνες για τους καλεσμένους.

Τα παρανυφάκια που θα βρεθούν στο πλάι της νύφης και θα την συνοδεύσουν θα είναι 10 στον αριθμό, 6 κορίτσια και 4 αγόρια, όλα συγγενείς του πρίγκιπα Harry και της Meghan.

Συγκεκριμένα, πέρα από την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George , τα παιδιά δηλαδή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton την νύφη θα συνοδεύσουν επίσης: οι βαφτιστήρες του πρίγκιπα Harry, Zalie Warren και Florence van Cutsem αλλά και οι βαφτιστήρες της Meghan, οι αδερφές Remi και Rylan Litt αλλά και η μικρή Ivy Mulroney.

Την δεκάδα κλείνουν οι βαφτισιμιοί του ζεύγους Jasper Dyer, Brian και John Mulroney.

Καλά όλα αυτά, αλλά στο θέμα μας. Ποιος θα συνοδεύσει πέρα από τα λιλιπούτεια παρανυφάκια την μέλλουσα πριγκίπισσα στην εκκλησία; Τα σενάρια ποικίλουν με τα επικρατέστερα να λένε:

#1 O πρίγκιπας Κάρολος

Δεν είναι σπάνιο για μία νύφη να συνοδεύεται από το μέλλοντα πεθερό της. Άλλωστε, ο Κάρολος είναι ενθουσιασμένος με την προσθήκη της Meghan στη βασιλική οικογένεια. «Ελπίζω να είναι πολύ χαρούμενοι και οι δύο, αυτό έχω να πω μόνο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε δημοσιογράφο.

#2 Ο πρίγκιπας William

Η πριγκίπισσα Margaret παραδόθηκε στο γαμπρό από το σύζυγο της αδελφής της, πρίγκιπα Philip, το 1960. Η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται. Να θυμήσουμε ότι ο πρίγκιπας William είναι επίσης και κουμπάρος στο γάμο, επομένως αυτό το σενάριο δε φαντάζει καθόλου απίθανο.

#3 Ο πρίγκιπας Harry

Πολλές φορές οι νύφες συναντούν τους συντρόφους τους στη μέση της διαδρομής και προχωρούν μαζί στο ιερό, σύμφωνα με το Entertainment Tonight. Το ίδιο έγινε και περίπτωση του γάμου του Καρόλου με την Camilla. Θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του ο πρίγκιπας Ηarry άραγε;

#4 Η μητέρα της

Η μητέρα της θα είναι στο πλευρό της ούτως ή άλλως αυτή την σημαντική μέρα ενώ θα βρίσκεται μαζί της στο αυτοκίνητο μέχρι την εκκλησία, οπότε το να περπατήσει μαζί της μέχρι το ιερό  είναι κάτι που θα μπορούσε να προστεθεί στα καθήκοντά της. Μάλιστα, το 1885 η Βασίλισσα Victoria έκανε ακριβώς το ίδιο όταν η κόρη της, Βεατρίκη, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Henry του Battenberg.

#5 Κανείς

Γνωστή για τις φεμινιστικές της απόψεις, η μέλλουσα πριγκίπισσα είναι απόλυτα ικανή να σταθεί μόνη της σε κάθε περίπτωση. Δε θα  μας εξέπληττε αν επιχειρούσε να περπατήσει ασυνόδευτη.

Μένει, λοιπόν, να δούμε τι θα γίνει στην πραγματικότητα. Υπομονή, το Σάββατο είναι κοντά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Associated Press