BEAUTY

Self tan: 7 προϊόντα για να αποκτήσεις μαυρισμένη επιδερμίδα χωρίς ήλιο

Τα μέσα Ιουνίου σε βρίσκουν στο γραφείο με κατάλευκη επιδερμίδα. Από τη μία το ότι δεν κάθεσαι καθόλου κάτω από τον ήλιο (και καλά κάνεις), από την άλλη το ότι τα τελευταία Σαββατοκύριακα ο καιρός είναι άστατος για να πας στην παραλία, αλλά εσύ παραμένεις ανυπόμονη να αποκτήσεις μία sunkissed μαυρισμένη επιδερμίδα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο self tan aka τα  τα προϊόντα αυτομαυρίσματος που χαρίζουν ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο.

Στην ουσία αυτό που κάνουν είναι να ανανεώνουν την όψη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, διασφαλίζοντας ότι αποφεύγεται ο κίνδυνος εγκαυμάτων, πρόωρης γήρανσης και άλλων βλαβερών συνεπειών που μπορεί να προκαλέσει η άσκοπη έκθεση στις ακτίνες του ήλιου. Είναι εύκολα στην εφαρμογή τους και εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ενυδατικών και προστατευτικών παραγόντων που προσφέρουν την κεχριμπαρένια επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείς στον ήλιο. Ανάλογα, λοιπόν, με το budget που διαθέτεις και τις υφές που προτιμάς, βρες αυτό που σου ταιριάζει.

Sephora, Tinted Self Tanning Body Mist

A post shared by Jolyne Montoya (@jolyneann) on

 

Με ελαφρώς χρωματισμένη σύνθεση, αυτό το spray αυτομαυρίσματος για το σώμα  φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και χαρίζει φυσικό μαύρισμα όλο το χρόνο, αναδεικνύοντας άμεσα την επιδερμίδα και προσφέροντας φυσική και ομοιόμορφη ηλιοκαμένη όψη. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα μάνγκο και ενυδατικό παράγοντα, για απαλό και ορατά πιο όμορφο δέρμα, ενώ η πρακτική συσκευασία προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή και δεν αφήνει ίχνη.

Dior, Self-Tanning Jelly Gradual Sublime Glow

Αν πάλι θέλεις σταδιακά μία υπέροχη sunkissed επιδερμίδα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το Self-Tanning Jelly Gradual Sublime Glow του Οίκου Dior. Με ελαφριά σύνθεση, ενυδατώνει την επιδερμίδα, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που διαρκεί.

Clinique,Body Tinted Lotion

A post shared by Lisa (@blushingshades) on

 

Με λεπτόρευστη υφή, αυτή η κρέμα με χρώμα προσφέρει άμεσο χρώμα, ενώ το βαθύ «μαύρισμα» δημιουργείται σε λίγες μόνο ώρες. Δείχνει λείο, ομοιόμορφο και φυσικό. Plus: Η καθόλου λιπαρή σύνθεσή της, δεν προκαλεί μαύρα στίγματα, ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένη. 

Lancaster, Self Tan Beauty, Sunless Tan (Self Tanning Beautifying Jelly για το πρόσωπο και το σώμα)

 

Με τζελ υφή και με την αποκλειστική Tan Color Adapt Technology της Lancaster, αυτή η κρέμα προσώπου και σώματος περιέχει έναν φυσικό παράγοντα αυτομαυρίσματος που μιμείται την μελανίνη της επιδερμίδας, νερό καρύδας για ταυτόχρονη απολεπιστική και ενυδατική δράση, Tan Activator και Antioxidant Complex για βελτίωση της λάμψης της επιδερμίδας και προστασία του DNA από τις ελεύθερες ρίζες αντίστοιχα, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα. Τι λες, μπορείς να αντισταθείς;

Lancôme, Self Tan, Autobronzant, Flash Bronzer

 

Στην ουσία, αυτό είναι το πρώτο αυτομαυριστικό Flash Bronzer για το σώμα, που δεν αφήνει σημάδια και στεγνώνει σε χρόνο ρεκόρ, δίνοντας ένα μπρονζέ χρώμα στην επιδερμίδα. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνη Ε, ντύνει την επιδερμίδα με ένα απαλό χρυσαφένιο πέπλο για μέρες, ενώ η τζελ με χρώμα υφή του κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα και φυσικό μαύρισμα χωρίς ίχνη. Στεγνώνει αμέσως με αποτέλεσμα να μπορείς να ντυθείς μέσα σε λίγα λεπτά.

Frezyderm, Self Tan Body Shape

A post shared by Frezyderm (@frezyderm) on

 

Αν θέλεις μαύρισμα και παράλληλα σύσφιγξη, αυτό το αυτομαυριστικό γαλάκτωμα  θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών δίνει ένα φυσικό, ομοιόμορφο μαύρισμα στην επιδερμίδα χωρίς έκθεση στον ήλιο, ενώ το σύμπλεγμα φυτικών συστατικών ενεργοποιεί τη μελανίνη, ώστε να αποφεύγονται τα εγκαύματα κατά τις πρώτες ημέρες έκθεσης. Plus: ενυδατώνει την επιδερμίδα και παρέχει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, γραμμές και κίτρινη χροιά. Παράλληλα, η εμπλουτισμένη του σύνθεση με φυτικά εκχυλίσματα, καφεΐνη και Guarana, προσφέρει σύσφιγξη της επιδερμίδας, ενεργοποιεί τη λιπόλυση, αυξάνει την ελαστικότητα και το σφρίγος της επιδερμίδας και μειώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Intermed,Luxurious Bronze Self-Tanning Mist

A post shared by @intermed_sa on

 

Με υαλουρονικό οξύ και ένα συνδυασμό από ενεργά συστατικά, αυτό το ενυδατικό self-tanning mist χαρίζει ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο και στην επιβλαβή ακτινοβολία UV, προσδίδοντας άμεσα στην επιδερμίδα φυσικό bronze χρώμα, ενυδατώνοντάς την παράλληλα σε βάθος. Ιδανικό ακόμη και για ανοιχτόχρωμες και ευαίσθητες στον ήλιο επιδερμίδες.