ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Η Rosie Huntington-Whiteley ακολουθεί τα βήματα της RiRi και της Lady Gaga

Είναι κάτι σαν ντόμινο. Οι διάσημες κυρίες της showbiz η μία μετά την άλλη υποκύπτουν και κάνουν επιχειρηματική στροφή προς το beauty κόσμο, δημιουργώντας τα δικά τους beauty brands, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, έμπρακτα την αγάπη τους για τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και του σώματος.

A post shared by Rose Inc. (@roseinc) on

 

Μετά την Rihanna και τη Lady Gaga, η οποία σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα  αποφάσισε να κατοχυρώσει το όνομα Haus Beauty για το δικό της beauty brand, και η Rosie Huntington-Whiteley κάνει τη δική της δυναμική είσοδο. Πριν λίγες ώρες λοιπόν, το supermodel με την απίστευτη φυσική ομορφιά, ανακοίνωσε μέσω του Instagram τη δημιουργία του δικού της προσωπικού beauty brand με το όνομα Rose Inc.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό – και προέρχονται από τη διαφημιστική καμπάνια-  εμφανίζεται φορώντας ένα ροζ jacket, το οποίο σεταρίστηκε τέλεια με το φρέσκο μακιγιάζ της με απαλές ροζ αποχρώσεις στα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη της.

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

 

Αν και δεν άφησε να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη συλλογή/ προϊόντα που χρησιμοποίησε, αν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες και τα βίντεο φαίνεται πως πρόκειται για ένα πολύ δροσερό και νεανικό beauty brand.

A post shared by Rose Inc. (@roseinc) on