LADY GAGA

Η Lady Gaga ετοιμάζει τη δική της σειρά καλλυντικών

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Το τελευταίο διάστημα -όπως έχουμε ξαναγράψει- έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα περισσότερους fans με την πιο προσγειωμένη- για τα δεδομένα της - καλλιτεχνική και προσωπική πορεία της. Αυτή τη φορά, η Lady Gaga φαίνεται να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα στον κόσμο της ομορφιάς, δημιουργώντας τη δική της σειρά καλλυντικών.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα που διαβάζουμε στον ξένο τύπο και στο Instagram, η Lady Gaga – και πιο συγκεκριμένα η εταιρία της “Ate My Heart Inc.”, πριν μερικούς μήνες αποφάσισε να κατοχυρώσει το όνομα Haus Beauty (θυμήσου εδώ την περίπτωση της Rihanna με το Fenty Beauty) κινώντας τις υποψίες πως ετοιμάζει το δικό της brand.

A post shared by TRENDMOOD (@trendmood1) on

 

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε παραπάνω επίσημες πληροφορίες για τη νέα της συλλογή, όμως, οι φήμες κάνουν λόγο για μία σειρά από 70 προϊόντα στην οποία συμπεριλαμβάνονται foundation, eyeliners, σκιές, bronzers, highlighters και κραγιόν αλλά και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας όπως ενυδατικές, scrubs, και έλαια μασάζ.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga δοκιμάζει την τύχη της στο beauty κόσμο. Θυμόμαστε τη συνεργασία της με τη MAC για το κραγιόν Viva Glam, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο MAC AIDS Fund, αλλά και το signature άρωμα με την υπογραφή της, Fame.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Evan Agostini/Invision/AP