GIGI HADID

Το nude lipstick που χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου

Το μακιγιάζ φέτος εκτός από το χρώμα στα μάτια θέλει και nude στα χείλη. Τα nude χείλη είτε διατηρούν την ισορροπία όταν τα μάτια έχουν χρώμα, είτε ολοκληρώνουν αρμονικά ένα natural look. Φανατική αυτής της απόχρωσης είναι η Gigi Hadid, που επιλέγει nude lipstick στις περισσότερες street αλλά και επίσημες εμφανίσεις της.

Αν δεν έχεις ένα lipstick σε nude απόχρωση στο νεσεσέρ σου, ήρθε η ώρα να το αποκτήσεις και θα δεις ότι θα γίνει το αγαπημένο σου. Η Gigi Hadid έχει επιλέξει το Color Sensational  Nude Lust της Maybelline και φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις αυτό ή τις άλλες nude αποχρώσεις που διαθέτει η σειρά. Μαζί με ένα mascara και το highlighter θα έχεις πάντα ένα περιποιημένο μακιγιάζ.

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις την nude απόχρωση που θα βάλεις στα χείλη σου γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να φαίνονται πολύ άχρωμα. Θέλω να σου πω όμως, ότι μπορείς να δώσεις τον χρωματικό τόνο που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου με το bronzer που εννοείται θα χρησιμοποιήσεις με μέτρο.

Σε περίπτωση όμως που η επιδερμίδα σου είναι φυσικά πολύ λευκή, τότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να γεμίσεις τα χείλη σου με ένα ανοιχτόχρωμο καφέ μολύβι και από πάνω να βάλεις το nude lipstick για να δώσεις περισσότερη ένταση στο χρώμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/byrdiebeauty