MAKEUP

Το μακιγιάζ που θα σε συνοδεύσει σε κάθε εορταστική έξοδο

Πλησιάζει η Πρωτοχρονιά. Μέχρι τότε όμως οι βόλτες στα μαγαζιά είναι μέσα στο πρόγραμμα και ένα πέρασμα από τα corners των καλλυντικών με αυτή την χαρακτηριστική μυρωδιά είναι αναπόφευκτο. Αφού βρεις όλα τα εορταστικά δώρα, κράτα για το τέλος το δικό σου, ίσως και της κολλητής γιατί σου έχω μία πολύ θελκτική πρόταση.

Πριν σου την αποκαλύψω, θέλω να σου θυμίσω τα 3 Kat Von D μακιγιάζ που δοκίμασε η Μάριον στο αντίστοιχο corner στα Sephora στο The Mall. Αφού στα δείξαμε αναλυτικά, είχες την ευκαιρία να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό για να είσαι η τυχερή που θα κάνει το αγαπημένο της μακιγιάζ από τα χέρια της ειδικού. Η Στέλλα, λοιπόν ήταν η τυχερή και μαζί πήγαμε στο corner Kat Von D, όπου μας περίμενε η makeup artist Μαρία Συμνιανάκη.

 

Η Στέλλα επέλεξε το πρώτο μακιγιάζ αλλά σε μία πιο ήπια εκδοχή. Φυσικά, η Μαρία της έκανε τα κατάλληλα κοψίματα στο πρόσωπο με την πραγματικά χρήσιμη παλέτα Shade + Light Face Contour Refillable Palette και της έδειξε τρόπους για να πετυχαίνει μόνη της το ιδανικό αποτέλεσμα για το πρόσωπό της.

Στη συνέχεια, τόνισε ελαφρώς τα μάτια της με το αγαπημένο Tattoo Liner, χωρίς ωστόσο να υπερβάλλει στις εξωτερικές γωνίες. Το δυνατό σημείο στο μακιγιάζ αλλά και της συλλογής της Kat Von D είναι το highlighter. Λίγη λάμψη παραπάνω επιτρέπεται από τα trends και επιβάλλεται από τις γιορτινές μέρες.

Έτσι, η Στέλλα δεν είπε όχι και αφέθηκε στη λάμψη της Alchemist Holographic Palette. Θα θυμάσαι ότι η Μάριον την λάτρεψε (μεταξύ μας την συζητά ακόμα), το ίδιο κι εγώ. Σειρά της Στέλλας να πάθει μία μικρή εμμονή με αυτή την καταπληκτική παλέτα που δημιούργησε η Kat Von D.

 

Τέλος, στα χείλη η υπόθεση ήταν μάλλον απλή, αφού το Everlasting Liquid Lipstick Lolita που είχα δοκιμάσει εγώ και η Μάριον, ταίριαξε άψογα και στην Στέλλα. Νομίζω πρέπει να το δοκιμάσεις κι εσύ και θα το λατρέψεις. Έχει την ιδιότητα να ταιριάζει με το πρωινό αλλά και το βραδινό σου μακιγιάζ και μάλλον θα το ζηλέψουν και οι φίλες σου.

Πριν αποφασίσεις το μακιγιάζ των γιορτών, ανακάλυψε την μαγεία της φιλοσοφίας της Kat Von D στα καταστήματα Sephora αλλά και στο sephora.gr

 

Φωτογραφίες: Σπύρος Στεργίου