ΠΡΟΣΩΠΟ

Η Poppy Delevingne μας έδειξε τον πιο stylish τρόπο να αναδείξουμε τα μάτια μας

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Υπάρχουν οι φορές που ενώ έχεις βρει το σωστό outfit και τα αξεσουάρ για να το συνοδεύσεις, δεν ξέρεις τι να κάνεις με το μακιγιάζ σου. Είναι αυτές οι φορές, που δεν θέλεις να φορέσεις κόκκινο κραγιόν ή να σπαταλήσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη σου, αλλά θέλεις/ έχεις την ανάγκη να βάλεις λίγο χρώμα στο makeup look και στη διάθεσή σου. Κι αν είσαι σε αυτό το mood, τότε πρέπει να δεις τη χθεσινή εμφάνιση της Poppy Delevingne από το πάρτι της Stella McCartney για την παρουσίαση της νέας συλλογής της.

Επιλέγοντας ένα sporty chic σύνολο με tropical print, η αδερφή της Cara προτίμησε ένα fresh makeup look δίνοντας έμφαση μόνο στο μακιγιάζ των ματιών της. Oι beauty σύμμαχοί της; Ένα μολύβι ματιών σε μία έντονη, μωβ απόχρωση και μία χρωματιστή μάσκαρα για πιο έντονο, χρωματιστό αποτέλεσμα στα μάτια.

 

Και επειδή το συγκεκριμένο μακιγιάζ της Poppy μας ενθουσίασε, σου δείχνουμε τα 2 αγαπημένα μας προϊόντα για να υιοθετήσεις κι εσύ ένα ανάλογο look.

 

Μαλακό αδιάβροχο μολύβι ματιών όπως το 24/7 Glide-On Eye Pencil Waterproof της Urban Decay στην απόχρωση Psychedelic Sister  (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora).  Πέρασέ το στις ρίζες των κάτω αλλά και των άνω βλεφαρίδων σου, όπως θα έκανες με το κλασικό μαύρο μολύβι σου.

 

Χρωματιστή μάσκαρα όπως η Mascara Vinyl Couture του Οίκου Υves Saint Laurent στη σκούρα μωβ απόχρωση Ν°2 I am the Unpredictable.

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Charles Sykes/Invision/AP