EYELINER

Eyeliner: Η πιο διαχρονική τάση στο μακιγιάζ έχει και φέτος την τιμητική της

Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά trends στο μακιγιάζ. Το eyeliner έχει γίνει σύμβολο θηλυκότητας και κάθε χρόνο έχει τη δική του θέση στις τάσεις. Με μερικές αλλαγές, προσαρμογές, με χρώμα ή χωρίς, έντονο αλλά και πιο διακριτικό, το eyeliner αυτό το χειμώνα θα γίνει ένα από τα must-wanted makeup looks.

Στα catwalks είδες πρωτότυπες, graphic εκδοχές, εντυπωσιακά cat eyes αλλά και διακριτικές γραμμές. Πολλές φορές, επίσης, οι διάσημοι makeup artists επέλεξαν να βάλουν χρώμα, το οποίο έχει απομυθοποιηθεί στο μακιγιάζ πια και ειδικότερα στο καθημερινό.

A post shared by Byrdie (@byrdiebeauty) on

A post shared by Byrdie (@byrdiebeauty) on

 

Είναι λοιπόν, χωρίς αμφιβολία μία αγαπημένη τάση που φέτος έχει αποθεωθεί, χωρίς να έχεις πολλούς περιορισμούς στο πώς θα το κάνεις. Κάποια από αυτές τις τάσεις θα σου ταιριάξει και μετά από τόσα tutorials και how to μία προσπάθεια αξίζει ακόμα κι αν νιώθεις ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ με το eyeliner.

Αν όμως έχεις ακόμα τις αμφιβολίες σου, τα νέα είναι καλά, αφού υπάρχει ένα μαγικό εργαλείο που θα σε διευκολύνει κι όχι μόνο για να πετύχεις την κλασσική γραμμή eyeliner.

Το Inkstroke Eyeliner Brush της Shiseido θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος για να βάζεις eyeliner καθημερινά. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που ανάλογα με το πώς το κρατάς σε βοηθάει να κάνεις λεπτή ή πιο χοντρή τη γραμμή του eyeliner.

A post shared by SHISEIDO (@shiseido) on

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και πιο εύκολη εφαρμογή όμως, εμπιστεύσου τα νέα Inkstroke Eyeliners. Εκτός του ότι έχεις να διαλέξεις μέσα από 6 διαφροετικά χρώματα που έχουν όλα τους εξαιρετικήη απόδοση, το ίδιο το προιόν σε βοηθάει να μην πασαλειφτείς. Ο σχεδιασμός της συσκευασίας διαθέτει μία μικρή γωνία, η οποία λειτουργεί σαν stop στην επιπλέον ποσότητα. Εγώ τα κατάφερα και δεν μπορώ να πω ότι έχω το πιο σταθερό χέρι του κόσμου. Τουλάχιστον, τώρα το eyeliner είναι επιλογή μου και όχι ένα δύσκολο task.

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP