ΔΕΡΜΑ

Σφιχτό και νεανικό δέρμα, όπως σου αξίζει!

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας αρχίζει και χαλαρώνει, χάνοντας τη σφριγηλότητά του. Η έλλειψη άσκησης, το σύγχρονο lifestyle (άγχος, κακή διατροφή κ.α), η έκθεσή μας στην ηλιακή ακτινοβολία αλλά και η κληρονομικότητα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα μας με αποτέλεσμα να χάνει την ελαστικότητά της και την υγιή και νεανική της όψη.

Τώρα με τη μεσοθεραπεία DMAE, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη χαλάρωση και να δούμε το δέρμα σας ξανά σφιχτό και σφριγηλό! Πρόκειται για μία θεραπεία με κύριο συστατικό το μόριο DMAE, το οποίο μάλιστα υπάρχει φυσικά στον οργανισμό μας! Γι’αυτό το λόγο άλλωστε η θεραπεία είναι απόλυτα συμβατή με το σώμα μας και ασφαλής, χωρίς παρενέργειες.

Πώς λειτουργεί;

Η επαναστατική αυτή θεραπεία τονώνει και συσφίγγει τους μυς, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές και παράλληλα ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, χαρίζοντας αποτελέσματα lifting!

Το μόριο DMAE (διμεθυλαμινοαιθανόλη) προέρχεται από την ακετυλοχολίνη και είναι μία ουσία που παράγεται από τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Εγχέεται με μικροενέσεις στο μεσαίο στρώμα του δέρματος και καθώς έχει έντονη συσφιγκτική δράση «τεντώνει» τις μυικές ίνες. Η θεραπεία εφαρμόζεται στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα, σε γλουτούς, κοιλιά, μπράτσα, ντεκολτέ κ.α.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης γίνεται στο ιατρείο εύκολα και γρήγορα και διαρκεί 25-30 λεπτά. Εφαρμόζεται μόνο με χρήση αναισθητικής κρέμας. Στην εργασία και τις κοινωνικές και οικογενειακές μας υποχεώσεις μπορούμε να επιστρέψουμε την ίδια κιόλας ημέρα. Ίσως υπάρχει μία ελαφριά ερυθρότητα στην περιοχή που έχει αντιμετωπιστεί και ελαφρύ οίδημα, τα οποία σταδιακά μέσα στις επόμενες 3-4 μέρες υποχωρούν. Η μέθοδος πολλές φορές συνδυάζεται και με τη θεραπεία dermapen, για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πότε θα δω το αποτέλεσμα;

Η διαφορά φαίνεται από την πρώτη κιόλας συνεδρία και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα απολαύσετε τα τελικά αποτελέσματα. Το δέρμα σου θα είναι σφιχτό, σαφώς πιο νεανικό και ανανεωμένο. Η θεραπεία μάλιστα εκτός από την ιδιότητά της να συσφίγγει το δέρμα έχει και έντονη αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, καθυστερώντας έτσι τα σημάδια του γήρατος!

Πες αντίο στο χαλαρό και κουρασμένο δέρμα και νιώσε άμεσα την επιδερμίδα σου φρέσκια και ανανεωμένη!

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen, www.regen.gr, για τις χρήσιμες συμβουλές.