GIGI HADID

Gigi Hadid X Maybelline New York: Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τη νέα παλέτα μακιγιάζ της Gigi

Ένα μήνα πριν “έσκασε” σα βόμβα στο beauty κόσμο πως η Gigi Hadid εκτός από Maybelline New York Girl, δημιούργησε τη δική της, προσωπική σειρά μακιγιάζ με το αγαπημένο beauty brand. Και ναι, η στιγμή που όλες περιμέναμε έφτασε! Η παλέτα που κατάφερε να γίνει sold out σε μόλις 90 λεπτά της online κυκλοφορίας της, διατίθεται στη χώρα μας και μάντεψε! την έχουμε ήδη στα χέρια μας.

 

Σε αυτό το σημείο ρίξε μία πρώτη ματιά:

 

Με αρκετό ενθουσιασμό, η ίδια η Gigi έχει επιλέξει τα χρώματα της νέας της παλέτας, που είναι κολακευτικά  για κάθε γυναίκα.

 

Η Jetsetter Pallete από τη Maybelline New York (κοστίζει 30 ευρώ) περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται μία γυναίκα για να δημιουργήσει ένα total καθημερινό make-up look: Δύο concealer, δύο lip balm, 4 σκιές ματιών, ένα ρουζ, ένα ματ μπρόνζερ, ένα  highlighter, δύο  πινέλα και μία mini μάσκαρα!

 

“Η Maybelline New York ήταν η πρώτη μάρκα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα και εγώ μόλις ξεκίνησα το make up. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μετά από λίγα χρόνια η Maybelline μου έδωσε τη δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σας τα αγαπημένα μου looks, χρώματα και statements”  λέει χαρακτηριστικά η Gigi και εμείς δηλώνουμε άκρως ενθουσιασμένες.

Δες εδώ τη Gigi να χρησιμοποιεί τη νέα παλέτα: