BEAUTY

Η καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ του Οίκου Dolce & Gabbana θα σε ταξιδέψει μέχρι το Capri

Γαλαζοπράσινα νερά, ήλιος, ειδυλλιακές παραλίες και καταπράσινα φυσικά τοπία είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Capri, δικαιολογώντας απόλυτα το χαρακτηρισμό του ως νησί της dolce vita και της  ιταλικής φινέτσας.

Και αν το ταξίδι μέχρι το Capri φαντάζει μακρινό, η νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ του Οίκου Dolce & Gabbana, Italian Zest, καταφέρνει να σε ταξιδέψει με την πρώτη ματιά, μιας και είναι εμπνευσμένη από έντονα και χαρούμενα χρώματα, που ξαφνιάζουν και δημιουργούν τα πιο χαρούμενα και καλοκαιρινά make up looks.

 

Στη συλλογή θα βρεις τα νέα Miss Sicily lipsticks σε αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα. Την Gaetana για  μια λάμψη που θυμίζει την απόχρωση του ήλιου, τη Angela 420 για ένα πορτοκαλί αποτέλεσμα ή το Maria 600 για πιο έντονο κόκκινο, ενώ η καραμελένια απόχρωση του lipstick Antonia, ταιριάζει μοναδικά σε μαυρισμένες επιδερμίδες

 

Αντίστοιχα, στο μανικιούρ ιδανική επιλογή αποτελεί το Nail Lacquer Mandarino σε πορτοκαλί απόχρωση και το Anguria σε κόκκινη, ενώ για ένα πιο απαλό χρώμα, ιδανική επιλογή αποτελεί το Anice στην απόχρωση της μέντας.

 

Παράλληλα, οι σκιές Perfect Mono Eyeshadows στις αποχρώσεις Gold Sand, Copper και Bronze ολοκληρώνουν ιδανικά το καλοκαιρινό look, αποτυπώνοντας τη μοναδική ιριδίζουσα αντανάκλαση που δημιουργεί το φως του ήλιου όταν πέφτει στη χρυσή άμμο.

 

Last but not least, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Italian Zest Healthy Glow Stick. Πολύ εύκολο στη χρήση, χαρίζει στην επιδερμίδα φυσική λάμψη που διαρκεί όλη μέρα. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, η πιο σκούρα απόχρωση, Bronze, δίνει ένα ζεστό αποτέλεσμα, ενώ η πιο ανοιχτή, Shimmer, δίνει ένταση χαρίζοντας χρυσή λάμψη.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/dgbeauty