CLINIQUE

Αυτό είναι το site ομορφιάς που φέρνει τα πάντα δίπλα σου μ’ ένα κλικ

Τα έχουμε ξαναπεί εδώ μαζί, ότι το να σε φροντίζεις και να σ' αγαπάς είναι μεγάλη ιστορία. Το να ξέρεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και να «δουλεύεις» για να τις ικανοποιείς είναι εξίσου σημαντικό. Το να μπορείς να επιλέξεις προϊόντα ανάμεσα σε χιλιάδες υπέροχα πια, που πρωταγωνιστούν στον μπιουτόκοσμο, είναι κάπως μαγικό. Ειδικά όταν όλα αυτά τα κάνεις κάτω από πίεση χρόνου. Γι' αυτό και θέλεις να 'χεις την επιλογή, μ΄ένα μόνο κλικ, να φτάνει το αγαπημένο σου απολεπιστικό προϊόν, ή η πιο δροσερή και must-have κρέμα ενυδάτωσης σπίτι σου, έτσι απλά.

 

Η αγαπημένη Cliniique ξεκίνησε αυτό το διαδικτυακό της ταξίδι με σκοπό να ικανοποιήσει κάθε μας επιθυμία για αγορά, εδώ και τώρα. Έχοντας πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, mobile, tablet) μπορείς να περιπλανηθείς, να διαλέξεις και τελικά αγοράσεις το προϊόν που επιθυμείς. Είναι ένα εύχρηστο, καθαρό και πανέμορφο eshop που σε διευκολύνει να κάνεις τις παραγγελίες σου στο πι και φι. Με κάθε αγορά έχεις δωρεάν αποστολή, ειδικά τώρα που είναι το λανσάρισμά του, ενώ κερδίζεις παράλληλα 2 δείγματα δωρεάν με κάθε αγορά, αλλά κι άλλα μοναδικά δώρα ανάλογα με το πόσο clinique lover είσαι και το καλάθι γεμίζει στο φουλ.

Προσωπικά, έχω λατρέψει το συγκεκριμένο eshop γιατί χρησιμοποιεί ειδικά εργαλεία για να βρει το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ενώ μέσω απλών video ενημερώνει για τη σωστή χρήση των προϊόντων.

Σ’ άλλα φανταστικά, βολτάροντας συχνά στο eshop θα μπορείς να βρεις ειδικές προσφορές ανάλογα με την εποχικότητα, ενώ αγοράζοντας τα αγαπημένα σου προϊόντα Clinique συγκεντρώνεις πόντους για το εξατομικευμένο πρόγραμμα Clinique Bonus, που εξαργυρώνεις όποτε κι όπως θέλεις.

Καλές αγορές!

εις το επανιδείν