CLINIQUE

3 tips ομορφιάς για να δείχνεις αναζωογονημένη non stop

Κάτι πάει σωστά. Λάμπει το βλέμμα σου. Κάτι πάει λάθος. Μετράς 3 βήματα και δοκιμάζεις μια νέα, τονωτική αίσθηση στη μέρα. Κάτι πάει καλύτερα απ' ό,τι περίμενες. Το ευχαριστιέσαι, αλλά επειδή ξέρεις ότι ο ήλιος κρύβει και κινδύνους, έχεις το νου σου στην προστασία. Όλα καλά. Η ευτυχία σου είναι ξεκάλτσωτη και κάπως ανεπιτήδευτη. Δυναμώνεις τη μουσική στο αυτοκίνητο, ξεχνιέσαι με το τίποτα στις γειτονιές της πόλης και δοκιμάζεις διαρκώς ανάσες αισιοδοξίας.

Είναι τόσο γνωστή πια αυτή η ιστορία λάμψης σου. Είσαι στην καρδιά του καλοκαιριού. Τη στιγμή λοιπόν που βάζεις βιβλία στην άκρη για τις διακοπές σου, που δίνεις το beautylike σου έτσι απλά, που καμία αναβλητικότητα δεν επηρέαζει την περιποίησή σου και που συγκεντρώνεις περίτεχνα μίνι συσκευασίες αγαπημένων σου προϊόντων ομορφιάς, χρειάζεσαι μερικά tips ομορφιάς για να δείχνεις αναζωογονημένη non stop.

Να επιλέγεις με προσοχή ντεμακιγιάζ προσώπου

Όσο χρόνο κι αν διαθέτεις για ντεμακιγιάζ κι αφαίρεση κάθε περιττού από την επιδερμίδα σου οφείλεις να ξέρεις εξ’ αρχής τι ταιριάζει στον τύπο, αλλά και στις ανάγκες της. Δε θέλει βιασύνη η ιστορία. Όσο επιτρέπεις στην άμμο να χωθεί στα βιβλία σου, μην επιτρέψεις στο σμήγμα να κάτσει στην επιδερμίδα σου. Σύμφωνα με ειδικούς και δερματολόγους, θα πρέπει να ξέρεις ένα βασικό στοιχείο πριν επιλέξεις την κατάλληλη για εσένα περιποίηση.

Να ενυδατώνεις φουλ, πρωί-βράδυ την επιδερμίδα σου

Γνωρίζοντας καλά πια ότι η ενυδάτωση είναι το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς για να’χεις πάντα την πιο τέλεια και λαμπερή επιδερμίδα, μόνο με χρήση μιας σωστής, δροσερής και κατάλληλης για την εποχή ενυδατικής, μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο.  Κι η τέλεια ενυδατική είναι αυτή που απλώνεται εύκολα στο δέρμα, απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει γυαλάδες και έχει πολύ ευχάριστη υφή.

Να μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς εβδομαδιαία μια ενυδατική μάσκα

Η ωραιότερη μάσκα είναι αυτή που φοράς βράδυ και την αφήνεις στην επιδερμίδα σου μέχρι το επόμενο πρωί. Επίλεξε μόνο να είναι απαλή και κρεμώδης, oil-free και να απορροφάται στο δευτερόλεπτο.

εις το επανιδείν