BEAUTY

10 προϊόντα μακιγιάζ που ξεχωρίζω και προτείνω

Οι λίστες στη ζωή μου είναι πολλές. Συνήθως περιλαμβάνουν υποχρεώσεις, deadlines και πολλές, μα πάρα πολλές συμβουλές αισιοδοξίας. Κάπου εκεί θα εντοπίσεις και εύκολα tips ομορφιάς, μαζί με μικρά καλλυντικά θαύματα, ή αλλιώς ονειρεμένα προϊόντα που "μιλούν" αλλιώτικα στην καθημερινότητα. Τσεκαρισμένα όλα.

Μερικά απ’ αυτά τα προϊόντα κατά καιρούς έχουν αλλάξει τον τρόπο που βάφομαι το πρωι. Μ’ έχουν γλυτώσει από χρόνο μπροστά από έναν καθρέφτη και μου δίνουν τη δυνατότητα να λάμπω έστι απλά, χωρίς πολλά – πολλά. Μόλις σου ετοίμασα μια από τις πιο αγαπημένες μου λίστες μακιγιάζ. Ένα top 10 προϊόντων The Body Shop, που αγαπώ πολύ. 

1. Παλέτες ματιών Down to Earth Customisable. Οι πιο τέλειες όλων, που δίνουν ατελείωτες δυνατότητες για πολλά, μα πάρα πολλά, look σε μια μόνο κασετίνα, που μπορείς να χεις μαζί σου ανά πάσα στιγμή. 30 αποχρώσεις από βελούδινες υφές με σούπερ διάρκεια. Το αν έχεις στο νεσεσέρ σου μονές, τετραπλές, η 8απλές, δική σου η επιλογή.

 

2. Μάσκαρα Lash Hero. Έχει υπέροχο βουρτσάκι που χτενίζει και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες με μια κίνηση, ενώ δίνει μήκος και όγκο. Στα συν είναι ότι περιέχει ένα μείγμα από εκχύλισμα μαύρου τριαντάφυλλου και βούτυρο καριτέ από το Εμπόριο με Κοινότητες.

 

3. Φο ντε τεν Fresh Nude Foundation. Ξεχωρίζει για την ενυδατική του σύσταση, ενώ είναι εμπλουτισμένη με Αγγλικό ροδόνερο, βιολογική αλόη βέρα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια κι ανάλαφρη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, διαθέτει αντηλιακό δείκτη προστασίας, SPF 15 κι έχει ημι-ματ τελείωμα! Σίγουρα θα βρεις τη δική σου τέλεια απόχρωση μεταξύ 16, που έχει στη συλλογή.

 

4. Πούδρα All-in-one. Την έχω πάντα μαζί μου γιατί χαρίζει ένα υπέροχο ματ φινίρισμα κι είναι ιδανική για φρεσκάρισμα του μακιγιάζ οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα.

 

5. Σταγόνες -τελειότητας απόχρωσης επιδερμίδας (δικός μου όρος)- Shade Adjusting Drops για να έχεις την υπερτέλεια ομοιομορφία επιδερμίδας και μεικαπ. Ιδανικές για σένα που θέλεις να κάνεις τα δικά σου στο μακιγιάζ. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα δοκίμασε Lightening Drops, που εξουδετερώνουν την κίτρινη απόχρωση μόνο με μια σταγόνα. Αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα θα λατρέψεις Darkening Drops, που δίνουν ένα πιο μπρονζέ αποτέλεσμα.

 

6. Κραγιόν Matte Lip Liquid. Στην πιο τέλεια κρεμώδη μορφή, που όταν στεγνώνουν στα χείλη προσφέρουν ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα. Διατίθενται σε δώδεκα αποχρώσεις, από nude μέχρι και έντονες δαμασκηνί, έχουν μεγάλη διάρκεια και ελαφριά (πολύ ελαφριά) σύσταση. Είναι vegetarian και cruelty-free, όπως όλα τα προϊόντα make-up The Body Shop.

 

7.  100% Vegan πινέλα μακιγιάζ. Έχω πάθει εμμονή μαζί τους (τα πλένω και τα ξαναπλένω για να τα διατηρώ καθαρά και έτοιμα για χρήση), καθώς είναι εξαιρετικά απαλά. Κι όπως καταλαβαίνεις, κι αυτά είναι 100% cruelty-free, από τις ειδικές συνθετικές τρίχες τους, μέχρι και τις FSC ξύλινες λαβές τους, ενώ είναι εξίσου 100% vegan.

 

8. Highlighting ή αλλιώς τα σούπερ ρουζ  Honey Bronze Highlighting Domes. Για σέξι ζυγωματικά με φυσική απόχρωση ζεστής λάμψης, όποιος και αν  είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου. Η κρεμώδης ανάλαφρη σύστασή του γλιστρά εύκολα επάνω στην επιδερμίδα και προσφέρει ένα σούπερ απαλό τελείωμα με υπέροχο άρωμα από μέλι(!)

9. Λάδι σώματος Honey Βronze Shimmering Dry Oil.  Αυτό το  έλαιο για το σώμα είναι απλά τ έ λ ε ι ο! Προσφέρει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο μπρονζέ look με υπέροχη λάμψη. Έχει μη λιπαρό τελείωμα και ενισχύει το μαύρισμα (για να το βάλεις και στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σου).

 

10. Παλέτα φρυδιών Brow & Liner Kit. Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις καλοσχηματισμένα φρύδια: ένα διπλό πινέλο, μία ανοιχτή και μία σκούρα απόχρωση για να γεμίσεις τα κενά και να κάνεις το περίγραμμα.

 

Αυτή είναι η δική μου αγαπημένη λίστα. Πάρε έμπνευση και κάνε τη δική σου από την υπέροχη The Body Shop.

εις το επανιδείν με χαμόγελο