ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη η Νατάσα Παζαΐτη στον παγκόσμιο διαγωνισμό φωτογραφίας για τον καρκίνο του μαστού

Η Νατάσα Παζαΐτη, γενική χειρουργός - ειδική στην ογκολογική και επανορθωτική χειρουργική μαστού, έλαβε μέρος για τρίτη φορά στην εκστρατεία Pink Glove και φέτος ανέβηκε στην πρώτη θέση. H Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι.

Φωτογραφικές συμμετοχές από όλο τον κόσμο για να προωθήσουν το μήνυμα. Η ελληνική συμμετοχή με σύνθημα ”Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη” έλαβε τις περισσότερες ψήφους.

Η Νατάσα Παζαΐτη ευχαρίστησε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook. Το χρηματικό έπαθλο που αντιστοιχεί στην πρωτιά θα δοθεί στο ”Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του” για την ενίσχυση και υποστήριξη του νέου προγράμματος που προσφέρει κατ΄οίκον νοσηλεία στους ασθενείς με καρκίνο.

Το μήνυμα της Νατάσας Παζαΐτη

”Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή

Νικήσαμε. Χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο έστειλαν τη φωτογραφία μας στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Pink Glove Photo Competition. Η συμμετοχή μας με μήνυμα «Feel the (g)love – Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη» ταξίδεψε στον κόσμο για να βάλει το λιθαράκι της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Είμαι πολύ συγκινημένη όχι μόνο για τη νίκη αλλά για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε με όλους τους τρόπους καθ’όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας: την ψήφο, τις κοινοποιήσεις και τα τρυφερά και ενθαρρυντικά σας μηνύματα. Και είμαι πολύ περήφανη που με το χρηματικό βραβείο που αντιστοιχεί στην πρώτη θέση θα ενισχύσουμε το «Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του» στο νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας που προσφέρει σε ασθενείς με καρκίνο: Θα νιώσουν την αγάπη μας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή και την δημιουργική του ομάδα (styling Dimitris Nireas Schwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotonakou ,ass.phot.Eleutheria Motaki).

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου

Νατάσα Παζαΐτη.”