ΖΩΔΙΑ

Ζυγέ, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά:  Αγαπητέ Κριέ, η ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου θα είναι απαραίτητη σήμερα, για να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όλα όσα πρέπει να κάνεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να μην κάνεις τελικά τίποτα. Άλλωστε, το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις τα πάντα τέλεια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να “τρελαίνεσαι” κιόλας.

Ερωτικά: Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, καλό είναι να κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου αν θέλεις να διατηρήσεις τη σχέση που έχεις, αλλιώς δώσε ένα τέλος. Η μέρα είναι κατάλληλη για αποφάσεις αισθηματικού περιεχομένου. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλωστε, αυτή είναι και η γοητεία σου!

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου θα πρέπει να τακτοποιήσεις πρώτα όσα σε αγχώνουν περισσότερο, για να ηρεμήσεις και να κινηθείς αποτελεσματικά και σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Η ημέρα είναι καλή για οικονομικές συμφωνίες, αλλά με προσοχή στα… ψιλά γράμματα των όρων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα θελήσεις να αλλάξεις πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Μην κάνεις πίσω και κυρίως μη χάνεις την αισιοδοξία σου. Όλα μπορούν να συμβούν, αν πραγματικά τα προσπαθήσεις. Με τονισμένη την αυτοπεποίθησή σου, μπορείς να κάνεις θαύματα!

Ερωτικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σημερινή ημέρα είναι καλή για να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπό σου και να μην κρατάς άλλο τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα. Εσύ που ακόμη πορεύεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και αν δείξεις λίγη υπομονή, θα δεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται θετικά, χωρίς να σε αγχώνουν ιδιαίτερα. Αν τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε ανησυχούν, τότε μάλλον πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας ευνοεί τις κοινωνικές επαφές που θα θελήσεις να κάνεις, αγαπητέ Δίδυμε, και θα σου χρειαστούν άμεσα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που σε εκτιμούν και θα θελήσουν να σε βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο κι αυτό θα σε κάνει να ικανοποιηθείς ιδιαίτερα.

Ερωτικά: Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα ίσως να μπορείς να λύσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν μέσα από μια μεγάλη, αλλά αποτελεσματική κουβέντα με τον σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι σήμερα ευνοείται πολύ η επικοινωνία και αυτό μπορείς να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν είσαι μόνος. Πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και δείξε τις προθέσεις σου. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου, μίλα με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν και ψάξε μαζί τους κάποιες λύσεις, στα ζητήματα που σε πάνε πίσω επαγγελματικά. Μπορείς να κλείσεις πετυχημένες συμφωνίες και να προχωρήσεις ζητήματα που θέλουν υπογραφές. Προσοχή στις αποφάσεις που ενέχουν οικονομικό ρίσκο. Χρειάζεται ώριμη σκέψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις σου, που το τελευταίο διάστημα περνάνε αρκετές δυσκολίες. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά για όλα σε έχουν στεναχωρήσει και με ειλικρίνεια, να καταφέρεις να λύσεις πολλές από τις παρεξηγήσεις, που σε έχουν προβληματίσει.

Ερωτικά: Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου. Μην μεταφέρεις εκεί το άγχος της δουλειάς, για να μην το κάνει και ο σύντροφός σου. Για σένα που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, η ημέρα είναι ιδανική για να φλερτάρεις και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η γοητεία σου ιδιαιτέρως αυξημένη.

Οικονομικά & Καριέρα: Τα επαγγελματικά σου θα χαρακτηριστούν από τη δική σου τάση να κάνεις αρκετές αλλαγές σε τομείς που σε ενοχλούν. Μπορείς σήμερα να κλείσεις κάποια χρέη του παρελθόντος και αυτό θα σε χαλαρώσει αρκετά. Μην χαλαρώσεις όμως πολύ και αρχίσεις δαπάνες, που θα σε πάνε πάλι πίσω.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, θα νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου με κάποια ζητήματα, που παραμένουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μην εκνευρίζεσαι, γιατί θα δεις σύντομα ότι όλα προχωράνε για το δικό σου καλό, ακόμα κι αν αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε βοηθά ιδιαίτερα για να πετύχεις όσα έχεις στο νου σου.

Ερωτικά: Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα κυλήσουν περίφημα. Μπορείς να δώσεις λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου, αλλά θα δεις κιόλας ότι υπάρχει και έντονη ανταπόκριση από τον σύντροφό σου. Όσοι είστε χωρίς σχέση βγείτε με τις παρέες σας και διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Είστε σε μια πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες!

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου, φίλε Λέοντα, μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις κι εσύ καλό είναι μείνεις αμέτοχος, όσο κι αν αισθάνεσαι ότι κάποιος αδικείται. Δε θα σε ωφελήσει να λάβεις θέση δημοσίως. Αν προκύψουν κάποια οικονομικά θέματα, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η σημερινή Τετάρτη, αγαπητέ Παρθένε, είναι μια γεμάτη μέρα και πολύ δημιουργική για εσένα, αφού το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σου διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου και να τις πραγματοποιήσεις χωρίς πολύ κόπο. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για νέες προτάσεις.

Ερωτικά: Η ημέρα, φίλε Παρθένε, είναι πολύ καλή για μια βόλτα με τον σύντροφό σου ή ένα ρομαντικό ραντεβού διαφορετικό από αυτά που είχατε μέχρι τώρα. Οι συγκυρίες ευνοούν τόσο τους δεσμευμένους όσο και τους αδέσμευτους του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι δεύτεροι, έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να ξεκινήσετε τώρα μία ερωτική σχέση, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου κάποια πράγματα παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό είναι για καλό. Μην ανυπομονείς, χωρίς όμως να αφήνεις και τα πράγματα στην τύχη τους. Κάποιες αυξημένες υποχρεώσεις θα σε βγάλουν σήμερα εκτός προϋπολογισμού. Βρες τις κατάλληλες λύσεις, για να αυξήσεις τα κέρδη σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, η μέρα είναι καλή για να σκεφτείς και να προγραμματίσεις εκ νέου όλα όσα θέλεις να κάνεις. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς, είναι σημαντικό να ανακαλύψεις τις ουσιαστικές ανάγκες σου, που αφορούν στο μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής, αλλά και τις σχέσεις σου με κάποια άτομα. Για να αποφασίσεις επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη.

Ερωτικά: Αν είσαι Ζυγός, στα αισθηματικά σου τα πράγματα παίρνουν το δρόμο που θέλεις και τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου αρχίζουν να υλοποιούνται. Άλλωστε σήμερα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάθε κίνηση ερωτικού περιεχομένου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την συγκυρία, ειδικά αν βιώνεις ερωτικές μοναξιές.

Οικονομικά & Καριέρα: Η επαγγελματική σου ζωή θα σου δώσει σήμερα την ευκαιρία να πας μπροστά τα σχέδιά σου. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου, οι οποίοι θα εμπιστευτούν και τα μελλοντικά σου σχέδια. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί είναι λίγο επίφοβες σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Σκορπιέ, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα είναι απίστευτα μεγάλη και αυτό σε κάνει να μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί ή ήδη σε προβληματίζει. Επίσης, θα νιώσεις ανεξάρτητος και αρκετά αυτάρκης και αυτό θα αποκαταστήσει και τις σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους.

Ερωτικά: Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για συζητήσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σου και θα σε κάνουν να περνάς καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου, το σημερινό βράδυ προμηνύεται αρκετά ελπιδοφόρο, με κάποιες γνωριμίες που θα κάνεις μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου όλη αυτή η δυναμικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να μοιραστείς τις ιδέες σου ανακαλύπτοντας ότι η ανταπόκριση γύρω σου είναι ιδιαίτερα θετική. Τα οικονομικά ζητήματα ευνοούνται, αρκεί να δείχνεις προσοχή στα αλόγιστα έξοδα και ρίσκα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, απαιτεί να επιστρατεύσεις τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να επιδιώξεις νέες γνωριμίες με άτομα ισχύος, που θα σε βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επαγγελματικών σου σχεδίων. Επίσης, καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσεις μπροστά, απαλλαγμένος πλέον από αυτά.

Ερωτικά: Ο σύντροφός σου θα είναι στο πλευρό σου, φίλε Τοξότη, και θα σου συμπαρασταθεί σήμερα στις έννοιες που μπορεί να έχεις για το μέλλον της σχέση σου. Οι ανασφάλειές σου θα υποχωρήσουν αρκετά, χάρη στα λόγια που θα σου πει. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί και ψάχνεις διακαώς την νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει, να ξέρεις ότι πολύ γρήγορα το πρόσωπο που ψάχνεις θα κάνει την εμφάνισή του και θα ανήκει μέσα στο πολύ στενό σου περιβάλλον.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου τα πράγματα θα κυλήσουν σήμερα αρκετά καλά, καθώς θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου για την προώθηση κάποιων σχεδίων σου. Συζήτησε με τους ανωτέρους σου και με τεκμηριωμένες κουβέντες, προσπάθησε να τους πείσεις να σε εμπιστευτούν. Τα οικονομικά σου με την σειρά τους θα αρχίσουν να αυξάνονται σημαντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η ημέρα είναι αγχωτική για εσένα, φίλε Αιγόκερε, καθώς θα κληθείς να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Βέβαια, να ξέρεις ότι με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι την παραμονή του Ερμή στον Υδροχόο, το μυαλό σου είναι καθαρό για να πάρεις τις πιο ορθές. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και δεν κρίνεις με τη λογική.

Ερωτικά: Αγαπητέ Αιγόκερε, η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, θα περάσεις ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό βράδυ με τον σύντροφό σου και κοινούς φίλους. Αν είσαι μόνος σου, η ημέρα σε ευνοεί να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να του εκδηλώσεις τα ειλικρινή σου αισθήματα.

Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου θα κινηθεί θετικά σήμερα, αλλά χρειάζεται να κάνεις κάποιες κινήσεις αρκετά ριζοσπαστικές, για να διορθώσεις λάθη που συμβαίνουν κάτω από τη μύτη σου. Πάντως, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Αν συνεχίσεις να δρας με σύνεση, θα μπορέσεις να δεις σημαντική αύξηση στα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, αρκετά ζητήματα θα σε απασχολήσουν τη σημερινή μέρα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι δεν λύνεται στην ώρα του, δεν εξαφανίζεται, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο εκεί που δεν το περιμένεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Κάτι θα έχουν να σε συμβουλέψουν και αυτοί.

Ερωτικά: Στη σχέση σου θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη και ερωτική ημέρα, φίλε Υδροχόε. Θα μπορέσεις σήμερα να πεις πολλά από όσα έχεις μέσα στο μυαλό σου και σε απασχολούν, και θα βρεις την κατανόηση του συντρόφου σου. Εσύ που κάνεις παρέα ακόμη με την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι η ημέρα είναι ευνοϊκή για νέες επαφές και γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να γοητευτείς από ένα άτομο, που τώρα τελευταία έχεις γνωρίσει.

Οικονομικά & Καριέρα: Στη δουλειά σου κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές θα σε αποσυντονίσουν, αλλά η ψυχραιμία σου θα φέρει πάλι την ισορροπία. Με συνέπεια και αυτοέλεγχο, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και μετρημένη διαχείριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Φίλε Ιχθύ, αν καταφέρεις να ξεκολλήσεις από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ πιο όμορφα στο παρόν και να υλοποιήσεις τα περισσότερα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

Ερωτικά: Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μην φορτώνεις τη σχέση σου με όλα όσα σε απασχολούν σε άλλους τομείς, γιατί θα δημιουργήσεις ένα πολύ βαρύ κλίμα που δεν θα σου κάνει καλό. Προτίμησε να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και όχι να τα μεταφέρεις στον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι θα έχετε την εύνοια των πλανητών, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κάνετε την κίνησή σας δυναμικά. Δεν θα χάσετε!

Οικονομικά & Καριέρα: Η δουλειά σου είναι ένας τομέας που ευνοείται σήμερα, αφού κάποιες καταστάσεις εξελίσσονται πολύ θετικά και σε κάνουν να διώχνεις ένας μέρος του άγχους σου. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σου, καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις επηρεάζουν την πορεία σου.

 

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε ακόμα στο Ladylike

Βουδαπέστη: Τι να μην κάνετε

Κουίζ: Μάθε πότε θα παντρευτείς

6 φανταστικές ιδέες αποθήκευσης

6 σάντουιτς υπερπαραγωγές που θα σου ανοίξουν την όρεξη