ΣΠΙΤΙ

6 φανταστικές ιδέες αποθήκευσης

Οι εποχές που το να έχεις ένα τακτοποιημένο σπίτι σήμαινε να έχεις γεμίσει με παπουτσοθήκες, ραφιέρες και έξτρα συρταριέρες, έχουν τελειώσει. Αντί να γεμίζεις τα πατάρια και τις αποθήκες σου με ρούχα και αξεσουάρ που δεν χωράνε στις ντουλάπες σου, αλλά θέλεις να τα φοράς, τώρα μπορείς να τα κάνεις μέρος της διακόσμησή σου. Και μάλιστα χωρίς να θυσιάσεις το καλό γούστο σου και την αισθητική του σπιτιού σου. 

Πάρε ιδέες λοιπόν:

Μία μεγάλη κονσόλα για τις τσάντες σου

 

Οι τσάντες για τις οποίες νιώθεις υπερήφανη μπορούν να γίνουν μέρος της διακόσμησης του σαλονιού σου.

Βάλ’ τα κάτω από το κρεβάτι

 

Αν δεν σε χωράνε οι ντουλάπες σου, τότε σήκωσε ψηλά το κρεβάτι και δημιούργησε έναν έξυπνο αποθηκευτικό χώρο για τα ρούχα σου. Βάλε και κουρτίνες για να τα κρύβεις.

Τα καλάθια τα κομψά

 

Τοποθέτησε μεγάλα ψάθινα καλάθια κάτω από κάποιο τραπέζι και βάλε μέσα από παπούτσια μέχρι κουβερτούλες.

Μία διαφορετική παπουτσοθήκη

 

Αν λατρεύεις τα παπούτσια, αλλά μένεις σε καμαρούλα μια σταλιά,  τότε αυτή η λύση με τις παλέτες κάτω από το κρεβάτι θα σε σώσει.

Η καμουφλαρισμένη ντουλάπα

 

Τι θα έλεγες να μετατρέψεις σε μαυροπίνακα μία ντουλάπα σου; Και θα κερδίσεις χρόνο και θα γράφεις τα της οργάνωσής σου.

Τα ανοιχτά ντουλάπια

 

Ήταν το design trend για το 2014 και όπως φαίνεται θα είναι και για το 2015. Ωστόσο προσοχή, αν επιλέξεις τα ντουλάπια σου να τα έχεις φανερά τότε θα πρέπει να τα έχεις τακτοποιημένα. Μία καλή ιδέα είναι να βάλεις μερικά μίνιμαλ πιάτα και κούπες.

Και μερικές ακόμα συμβουλές για σπίτι από το Ladylike

Άλλαξε τη διακόσμηση του σπιτιού με ταπετσαρίες

Άλλαξε τη διακόσμηση του σπιτιού σου με έξυπνες και οικονομικές λύσεις