ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου,1/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 1 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλό μήνα! Ο Μάρτιος είναι πραγματικά ο πιο ανατρεπτικός μήνας του 2023 σε αστρολογικό επίπεδο καθώς οι περισσότεροι πλανήτες αλλάζουν ζωδιακή θέση και διαφοροποιείται η ενέργεια τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Από πλευράς όψεων είναι μια πολύ πιο ήπια μέρα καθώς δεν έχουμε κύριες όψεις πλανητών που να σχηματίζονται με ακρίβεια σήμερα και η Σελήνη κάνει μόνο δευτερεύουσες όψεις με μικρή ισχύ. Ας χαρούμε μια «ήσυχη» σχετικά μέρα κι ας προετοιμαστούμε για τη συνέχεια του Μαρτίου που θα είναι πιο έντονη.

ΚΡΙΟΣ

Καλό μήνα! Μολονότι είστε αεικίνητοι και σπάνια επιθυμείτε να περνάτε το χρόνο σας κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, η Σελήνη στον Καρκίνο από νωρίς το πρωί κάνει το σενάριο να μην πάτε πουθενά και να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερο χρόνο ίσως το πλέον θελκτικό. Ίσως είναι καλύτερα να αναβάλετε κάποια πράγματα για το Σαββατοκύριακο που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σας ταιριάζει περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μήνα! Ημέρα κίνησης, έντονων ρυθμών και επικοινωνίας είναι η Τετάρτη καθώς η Σελήνη προχωρά νωρίς το πρωί στον Καρκίνο και θα έχετε όρεξη να βγείτε, να κυκλοφορήσετε και να δείτε κόσμο. Ακόμη κι αν έχετε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα στη δουλειά θα έχετε αρκετή ενέργεια για να βγείτε μετά με φίλους ή συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό μήνα! Πιο χαλαρή μέρα είναι η Τετάρτη καθώς η Σελήνη αποχωρεί από το ζώδιο σας τα ξημερώματα και προχωρά στον Καρκίνο. Το μόνο που θέλει προσοχή σήμερα είναι τα έξοδα καθώς θα έχετε μια τάση να ξοδέψετε χρήματα πιθανώς και σε πράγματα που δεν έχετε ανάγκη. Προσοχή και στους γευστικούς πειρασμούς καθώς θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε το μέτρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Καλό μήνα! Η Τετάρτη είναι μέρα με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε στη δουλειά αν εργάζεστε είτε και στο σπίτι και την οικογένεια. Από την άλλη με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα είστε πιο συναισθηματικοί και εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας και
ίσως να μην καταφέρνετε εύκολα να τα κοντρολάρετε.

ΛΕΩΝ

Καλό μήνα! Η Τετάρτη είναι από τις μέρες που σας παρακινεί να μην φορτώσετε με πολλές υποχρεώσεις το πρόγραμμα σας καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και μέσα σε ένα πιο χαλαρό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Επιλέξτε πιο ήρεμες δραστηριότητες, ξεκουραστείτε όσο γίνεται περισσότερο και βρείτε λίγο χρόνο να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό μήνα! Η Τετάρτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο σας επιτρέπει να χαρείτε την παρέα όσων επιθυμείτε με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη κι αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις κι ένα φορτωμένο πρόγραμμα επαφών για επαγγελματικούς λόγους σήμερα ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να βγείτε. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μία πιεστική μέρα για σας, το μόνο που θέλει είναι λίγη προσοχή στα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Καλό μήνα! Η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο θα κάνει λίγο πιο έντονη τη μέρα από πλευράς ρυθμών και θα σας φέρει στο επίκεντρο ιδιαίτερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αν δεν εργάζεστε μπορεί να προκύπτουν υποχρεώσεις στο σπίτι ή και κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανώς αποφύγατε στη διάρκεια των Αποκριών αλλά τώρα πρέπει να ανταποκριθείτε. Αυτό δεν
σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά τη μέρα σας φυσικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό μήνα! Η Τετάρτη είναι από κάθε άποψη μια πιο άνετη μέρα για σας καθώς η Σελήνη παίρνει θέση τα ξημερώματα στον φιλικό σας Καρκίνο φέρνοντας σας ευκαιρίες να ανακαλύψετε νέα πράγματα που σας ενθουσιάζουν και θέλετε να τα εξερευνήσετε. Το
μόνο που θα δυσκολευτείτε να κάνετε σήμερα είναι να συγκεντρωθείτε σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό μήνα! Η Σελήνη στον Καρκίνο από τα ξημερώματα προσδίδει ένα «βάρος» στη σημερινή μέρα. Ιδιαίτερα αν κάνετε μια δουλειά ρουτίνας μπορεί να θέλετε κάτι να αλλάξετε αλλά πιθανώς αυτό που σας ζορίζει να είναι και μια συναισθηματική κατάσταση με κάποιο πρόσωπο είτε από το φιλικό σας περιβάλλον είτε κι από το επαγγελματικό. Προσπαθήστε ωστόσο να μην αποφύγετε μια κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό μήνα! Σούπερ κοινωνική η Τετάρτη βρίσκει από νωρίς το πρωί τη Σελήνη στον Καρκίνο, το ζώδιο που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα χαλαρή μέρα και θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις είτε σε επαγγελματικό, οικογενειακό ή κοινωνικό επίπεδο. Όσο κουρασμένοι κι αν είστε μια βόλτα το βράδυ, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας και θα νιώσετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό μήνα! Η Σελήνη στον Καρκίνο από το ξημέρωμα σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα αλλά και το υπόλοιπο της εβδομάδας σας υπενθυμίζοντάς σας πως η οργάνωση σας βοηθά να ανταποκρίνεστε καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις και ρουτίνες. Μολονότι η σημερινή μέρα δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία είτε εργάζεστε είτε όχι μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα ενεργητικοί ή μπορεί τώρα να σας βγαίνει η κούραση των προηγούμενων ημερών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη από νωρίς το πρωί στον φιλικό σας Καρκίνο απαιτεί να διαθέσετε το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας στον εαυτό σας και σε ό,τι σας δίνει περισσότερη χαρά να κάνετε ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις κάποιες ώρες μέσα στη μέρα. Η Τετάρτη είναι μια ωραία μέρα μετά το πέρας των υποχρεώσεων σας και για ναδιασκεδάσετε λίγο, να βγείτε, να δείτε μια ταινία, μια παράσταση, να πάτε στο αγαπημένο σας στέκι και να δείτε φίλους.