ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο ευκολόπιστα ζώδια. Τυφλή εμπιστοσύνη (χωρίς λόγο)

Pexels

Πιθανότατα γνωρίζεις κάποιον που φαίνεται να πιστεύει ό,τι βλέπει, ακούει ή διαβάζει, ανεξάρτητα από το αν είναι αλήθεια ή όχι. Το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που είναι εξαιρετικά ευκολόπιστοι, μπορεί να είναι άλλοτε διασκεδαστικό και άλλοτε εκνευριστικό και άκρως απογοητευτικό.

Και όπως συμβαίνει συχνά με πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας η αστρολογία και τα ζώδια μπορούν να πουν αρκετά, σε σχέση με το πόσο ευκολόπιστος είναι κάποιος.  Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους, υπάρχουν 3 συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία τείνουν να δείχνουν υπερβολική εμπιστοσύνη και να πιστεύουν όλα όσα ακούν. 

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του σύνολο χαρακτηριστικών, που επηρεάζονται από τον κυρίαρχο πλανήτη, τον τρόπο λειτουργίας τους (μεταβλητά ή σταθερά) και το στοιχείο τους (φωτιά, γη, αέρας ή νερό). Αν και όλοι μας μπορεί να έχουμε τις ευκολόπιστες στιγμές μας, τα γήινα ζώδια είναι συνήθως πιο προσγειωμένα και επικεντρώνονται περισσότερο στη σταθερότητα και τη σκληρή δουλειά. Τα ζώδια της φωτιάς, από την άλλη, είναι πιο ελεύθερα και λιγότερο σοβαρά. Αν και φιλόδοξα, αντιμετωπίζουν τη ζωή με παιδικότητα. Επίσης τα ζώδια του νερού τείνουν να σκέφτονται και να ενεργούν με βάση τα συναισθήματα τους και όχι με τη λογική.

Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν το ζώδιό σου βρίσκεται ανάμεσα στα πιο ευκολόπιστα ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Τα 3 πιο ευκολόπιστα ζώδια Pexels

Κριός

Οι Κριοί μπορεί να φαίνονται παράξενη επιλογή για τη συγκεκριμένη, καθώς από τη φύση τους είναι πολύ ισχυροί και δυναμική. Ωστόσο, από την άλλη είναι και αρκετά απερίσκεπτοι, καθώς συχνά ενεργούν, χωρίς να σκέφτονται. Ο Κριός είναι ο τύπος που αγοράζει εκτεταμένη εγγύηση ή αγοράζει επιπόλαια πράγματα, επειδή κάποιος του είπε ότι το χρειάζεται. Αν ένας Κριός θέλει κάτι, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει να το αποκτήσει, ανεξάρτητα με το αν είναι μια καλή αγορά ή όχι. Αν θέλεις να πουλήσεις κάτι, ένας Κριός, θα είναι πάντα ένας πιθανός αγοραστής.

Λέων

Ο Λέων, το φλογερό λιοντάρι του ζωδιακού κύκλου, λατρεύει να του «χαϊδεύουν» το Εγώ του. Χαρακτηριστικό το οποίο χαρίζει στα Λιοντάρια, μια θέση ανάμεσα στα πιο ευκολόπιστα ζώδια. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ήλιο, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη που απολαμβάνει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Ο Λέων είναι πολύ δοτικός, ειδικά στους ανθρώπους που τους κάνουν κομπλιμέντα. Μπορεί να γίνουν αρκετά ρηχοί, κάτι που μπορεί μερικές φορές να θολώσει την κρίση τους. Πρέπει να προσέχουν ποιους εμπιστεύονται, καθώς πολλοί μπορεί να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία τους.

Τα πιο ευκολόπιστα ζώδια: Ιχθύες

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Ιχθύς είναι ίσως το πιο ευκολόπιστο από όλα. Τα ζώδια του νερού παίρνουν αποφάσεις με βάση τα συναισθήματά τους. Είναι στη φύση τους να αισθάνονται υπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει γύρω τους, ακόμα κι αν δεν είναι κάτι που πραγματικά τους ενδιαφέρει. Μπορούν να είναι πολύ ευκολόπιστοι και αυτό το είδος στάσης μπορεί εύκολα να το εκμεταλλευτούν τα λάθος άτομα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς. Ο Ιχθύς είναι γνωστός ότι είναι ο αιώνια ρομαντικός τύπος του ζωδιακού κύκλου. Κάτι που έχει να κάνει με τον κυβερνήτη του ζωδίου τους, τον Ποσειδώνα, που είναι ο πλανήτης των ονείρων. Οι Ιχθύες είναι γνωστό ότι παρασύρονται στη φαντασίωση του ρομαντισμού και μπορεί να καταλήξουν να πληγωθούν αν δεν φροντίσουν να θέσουν όρια.