ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Σάββατο 4/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 4 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι όψεις του Σαββατοκύριακου συντονίζονται με το κλίμα οδύνης αλλά και αγανάκτησης που βιώνουμε στη χώρα μας αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη σχηματίζει ημιτετράγωνο με τον Κρόνο το Σάββατο και μολονότι θεωρείται δευτερεύουσα όψη ρίχνει λίγο πιο βαριά τη σκιά της στην ψυχολογία μας.

Μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε κάποιες αποφάσεις, να βάλουμε μπροστά τα «πρέπει» και την αίσθηση καθήκοντος κόντρα στις επιθυμίες μας. Η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τις βραδινές ώρες κάποιες θετικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Δία που μπορεί να δώσουν μια πιο ευχάριστη διέξοδο.

ΚΡΙΟΣ

Το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο το Σάββατο, ρίχνει λίγο πιο βαριά τη σκιά της στην ψυχολογία σας. Πέραν της βαριάς επικαιρότητας, μπορεί να νιώθετε αυτή τη στιγμή ένα είδος περιορισμού ή δυσκολίας σε μια σχέση ή συνεργασία. Ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση, γι’ αυτό και επιλέγετε ίσως να μη μιλήσετε και να βγάλετε από μέσα σας το συναίσθημα σας. Όμως ενδεχομένως να προβάλλετε εσείς οι ίδιοι τους φόβους σας και να μην είναι αντικειμενικές οι σκέψεις σας. Το βράδυ, είναι λίγο πιο ελαφρύ και οι θετικές όψεις Σελήνης – Αφροδίτης – Δία μπορεί να τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα μέσα στον συναισθηματικό 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας το Σαββατοκύριακο, δημιουργεί μεγαλύτερη αστάθεια και αναστάτωση στην ψυχολογία σας. Το Σάββατο το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας υποχρεώνει να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια «πρέπει» στην οικογένεια ή στη δουλειά κάτι που φαίνεται να κάνετε λίγο ανόρεκτα. Από την άλλη μπορεί να δεχτείτε κάποια αυστηρή κριτική ή ένα σχόλιο από κάποιο άτομο στο επαγγελματικό ή στο οικογενειακό σας περιβάλλον που νιώθετε ότι σας προσβάλει ή σας στενοχωρεί. Αντί να το κρατήσετε μέσα σας και να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις καλύτερα να το συζητήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου φαίνεται ότι πολλοί θα κρέμονται από τα χείλη σας. Προσπαθήστε αυτά που λέτε και ο τρόπος που απευθύνεστε στους ανθρώπους στο περιβάλλον σας να είναι ήπιος και η πρόθεσή σας να είναι να κάνετε και να πείτε κάτι καλό. Σε μια επιβαρυμένη περίοδο λόγω της βαριάς επικαιρότητας καλό θα είναι να προσέχουμε ακόμη και την εκφορά του λόγου μας. Το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε κάπως στενοχωρημένοι σε θέματα που αφορούν φίλους, συνεργάτες αλλά και το κοινωνικό σύνολο γενικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο κυριαρχεί το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και ενδεχομένως να νιώθετε πιεσμένοι ή και πεσμένοι ψυχολογικά. Πέραν της περιρρέουσας ατμόσφαιρας μπορεί να σας απασχολούν κάποια προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο ή να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια για το μέλλον σας ιδίως σε οικονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε να μην επιβαρύνετε με αρνητικές σκέψεις την ψυχολογία σας καθώς το πιθανότερο είναι πως από τα μέσα Μαρτίου κι έπειτα κάτι θα γίνει και θα διευκολυνθείτε. Το βράδυ είναι αρκετά πιο ήπιο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στρέφοντας την προσοχή σας στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μια όψη κάπως απαισιόδοξη καθώς μπορεί να προκύπτουν προβλήματα σε μια σχέση ή συνεργασία που σας ζορίζουν πέραν φυσικά της επιρροής που ασκεί σε όλους μας η βαριά επικαιρότητα. Το βράδυ του Σαββάτου είναι αρκετά πιο ελαφρύ και η παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στον Λέοντα αλλά σιγά σιγά θα αρχίσετε να νιώθετε την επιρροή της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας την Τρίτη δημιουργώντας μια μικρή συναισθηματική αστάθεια. Το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας πιέσει σε ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή στα οικονομικά σας. Πιθανώς να νιώθετε μεγαλύτερη ανασφάλεια για τις εξελίξεις. Πιο χαλαρό το βράδυ και καλά θα κάνετε να το αφιερώσετε στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με ό,τι μπορεί να σας διασκεδάζει.

ΖΥΓΟΣ

Το Σαββατοκύριακο η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας αλλά οι συνοδευτικές όψεις δεν επιτρέπουν μεγάλη χαρά και αισιοδοξία. Από τη μια είναι το κλίμα πένθους στη χώρα μας που δεν γίνεται να μην μας επηρεάζει κι από την άλλη με το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που γίνεται ακριβείας το Σάββατο ίσως νιώθετε πιεσμένοι σε μια προσωπική σχέση ή και σε θέματα που σχετίζονται με μια συνεργασία. Η αίσθηση ότι έχετε τα χέρια σας δεμένα σε αυτή τη φάση μπορεί να είναι πιο έντονη. Το βράδυ είναι σαφώς πιο δημιουργικό κι ευχάριστο με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνα με την Αφροδίτη και τον Δία και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε για μια βόλτα ή για να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δίνει ένα πιο κοινωνικό τόνο στο γουηκέντ αλλά το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το Σάββατο είναι μια όψη μεγαλύτερης ανασφάλειας ή και απαισιοδοξίας σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σας ή πιθανώς και σε θέματα υγείας και ψυχολογίας. Συνήθως με αυτές τις όψεις οι ανασφάλειες και οι φοβίες μας κάνουν κατάληψη και δεν έχουμε αντικειμενική κρίση. Ευτυχώς η όψη είναι περαστική. Το βράδυ είναι σχετικά πιο άνετο και μπορεί να έχετε συζητήσεις κι επαφές με άτομα από το περιβάλλον της εργασίας σας ή και να κανονίσετε μαζί τους κάτι έξω από τα πλαίσια της δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενώ η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είναι φιλική προς το ζώδιο σας, τόσο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη χώρα μας όσο και η όψη της μέρας ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια χαράς και ικανοποίησης. Ενδεχομένως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση για ένα προσωπικό σας ζήτημα, να στενοχωριέστε για κάποια τροπή που πήρε ένα ζήτημα που είναι σημαντικό για σας. Ευτυχώς η επιρροή θα είναι σύντομη. Το βράδυ είναι πιο άνετο και θα μπορούσατε να κανονίσετε κάτι με φίλους για να ευφρανθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη να περιδιαβαίνει το ζώδιο του Λέοντα και ενδεχομένως να σας προβληματίζουν κάποια θέματα είτε μιας σχέσης, ένα οικονομικό πρόβλημα είτε ακόμη κι ένα θέμα υγείας. Ταυτόχρονα το Σάββατο σχηματίζεται το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μια όχι ιδιαίτερα ανάλαφρη και χαρούμενη όψη που μπορεί να σας ζορίζει πιο πολύ ψυχολογικά. Αν έχετε μια παρέα, κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο που είναι πιο διασκεδαστικό, ίσως δεν πρέπει να αρνηθείτε μια πρόσκληση να συναντηθείτε προκειμένου να φτιάξει λίγο η διάθεση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα βρίσκεται στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου κάνοντας το λίγο πιο απαιτητικό. Το Σάββατο, το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, που μένει ακόμη λίγες μέρες μέχρι την Τρίτη που θα περάσει στους Ιχθύς και θα σας απαλλάξει από την παρουσία του, μπορεί να σας κάνει λίγο πιο απαισιόδοξους ή να βαρύνει κάπως τη διάθεση σας εξαιτίας φυσικά και της βαριάς ατμόσφαιρας που επικρατεί στη χώρα μας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σας καλεί να «σηκώσετε μανίκια» και να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες της δουλειάς και όλες τις άλλες υποχρεώσεις που έχετε στο σπίτι και την οικογένεια. Το ημιτετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργεί ένα πέπλο απογοήτευσης με κάποια θέματα που αφορούν στη δουλειά ή στα οικονομικά αλλά μη το μεγεθύνετε στο μυαλό σας και χάνετε την αυτοπεποίθηση σας.