ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Μ. Σάββατο 15/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου ευνοώντας την εξωστρέφεια, τις διασκεδαστικές δραστηριότητες, τις χαλαρές επαφές με φίλους και συγγενείς, τι προετοιμασίες, τις βόλτες. Μάλιστα σχηματίζει εξαιρετικές όψεις εξαγώνου με τον Ήλιο και τον Δία που βρίσκονται ακόμη στο ζώδιο του Κριού, μεγεθύνοντας τη χαρά και την ικανοποίηση που παίρνουμε από τις σχέσεις και τις παρέες μας με τους αγαπημένους μας.

ΚΡΙΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο και θα έχετε σε γενικές γραμμές καλύτερη διάθεση για να κανονίσετε κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες με επίκεντρο τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Μεγάλο Σάββατο είναι σίγουρα μια μέρα πιο ευχάριστη για σας καθώς η Σελήνη σχηματίζει υπέροχες όψεις με τον Ήλιο και τον Δία στο ζώδιο σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε κανονίσει μια βόλτα ή ένα ταξίδι, θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα να φύγετε έστω και για μια μονοήμερη εκδρομή ή μια έξοδο σε ένα διαφορετικό μέρος για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, το Μεγάλο Σάββατο θα έχετε ιδιαίτερα κοινωνική διάθεση και όρεξη για εξόδους και βόλτες μολονότι θα έχετε κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια. Το Μεγάλο Σάββατο είναι αρκετά ήπια μέρα κι έτσι μπορεί να ευχαριστηθείτε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας το βραδινό γιορτινό τραπέζι, κάποια έξοδο ή ό,τι άλλο έχετε κατά νου και γενικώς να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια αλλαγή παραστάσεων, ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικά αγαπητοί μου Δίδυμοι για το φετινό Πάσχα αλλά ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό για όλους σας, με τις τάσεις φυγής που θα έχετε δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάτε κάπου μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις και να γιορτάσετε όπως θέλετε την Ανάσταση. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής επιρροή για το ζώδιο σας και σούπερ επικοινωνιακή. Έτσι μπορεί να κανονίσετε και κάποιες εξόδους ή έστω μια βόλτα σε ένα άλλο μέρος και στην πόλη που μένετε για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας να δείτε κάτι διαφορετικό. Θα είστε μάλιστα και ιδιαίτερα ενεργητικοί στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο και θα σας απασχολήσουν τα προσωπικά σας ζητήματα και η ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι όμως τα έξοδα σας. Καθώς η Σελήνη στον 8ο οίκο σάς ανοίγει την όρεξη για αγορές μπορεί να το παρακάνετε και να καταφύγετε σε υπερβολές προκειμένου να ευχαριστήσετε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και αυτούς που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται όμως να επιβαρύνετε το πορτοφόλι σας για να περάσετε καλά. Το Μεγάλο Σάββατο είναι εξαιρετική μέρα από πλευράς αστρολογικών επιρροών.

ΛΕΩΝ

Αν στα πλάνα σας είναι ένα ήσυχο και χαλαρό οικογενειακό Πάσχα τότε μάλλον πρέπει να αλλάξετε πλάνα καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο το Μεγάλο Σάββατο δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των επαφών προσθέτοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια στη μέρα που ούτως ή άλλως είναι κι από τη φύση της ιδιαίτερα κοινωνική. Έτσι είτε έχετε διάθεση, είτε έχετε κανονίσει είτε όχι, κάποιος θα εμφανίζεται απρόοπτα για να σας παρασύρει σε κάποια δραστηριότητα. Αυτό φυσικά δεν είναι κακό και μάλιστα θα μπορούσατε να περάσετε και πολύ καλά ιδιαίτερα το Μεγάλο Σάββατο που οι όψεις είναι πιο ήπιες. Φυσικά το καλύτερο σενάριο για το ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό θα ήταν να έχετε φύγει για ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον λίγο «άχαρο» 6ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου σε όλη τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου φαίνεται ότι θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις είτε της δουλειάς είτε του σπιτιού. Βέβαια οι όψεις της Σελήνης δείχνουν ότι μπορεί κάτι να σας απασχολήσει που δεν το είχατε υπολογίσει γι’ αυτό φανείτε ευέλικτοι όσο μπορείτε στα προγράμματα σας. Το Μεγάλο Σάββατο είναι σαφώς πιο ήπιο κι ό,τι κι αν έχετε κανονίσει θα το ευχαριστηθείτε είτε περνάτε οικογενειακά τις μέρες αυτές είτε βρίσκεστε σε ένα άλλο μέρος σε ένα ταξίδι σας.

ΖΥΓΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο η Σελήνη από τον Υδροχόο σας καλεί να είστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας προς τους άλλους και πιο αυθόρμητοι ως προς τα πράγματα που θα επιλέξετε να κάνετε. Είναι σίγουρα πιο ευχάριστη ημέρα για σας και μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που έχετε κατά νου. Ακόμη σας προσκαλεί να εστιάσετε την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή, στα πράγματα που σας ευχαριστούν, σας διασκεδάζουν, στις φιλικές σας σχέσεις αλλά και στα θέματα των παιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων, προσφέρεται για να κανονίσετε πιο άνετα τη μέρα και να περάσετε όπως θέλετε με τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, θα θέλετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, με το σπίτι, την οικογένεια ή τους πολύ στενούς σας φίλους και συνεργάτες που σας ξέρουν πολύ καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο το Μεγάλο Σάββατο ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε έστω και την τελευταία στιγμή να απολαύσετε τις μέρες αυτές μακριά από τη ρουτίνα κάνοντας μια εκδρομή ή έστω κάποιες εξόδους με φίλους. Γενικώς οι φίλοι ή οι στενοί συνεργάτες που έχετε μαζί τους φιλικές σχέσεις θα βοηθήσουν να περάσετε πιο ευχάριστα αυτό το Πάσχα. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Δία πέραν του ότι είναι ιδιαίτερα τυχερά και διασκεδαστικά μπορεί να έχουν κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου δίνοντας έμφαση σε όλα όσα επιθυμείτε να κάνετε και σας δίνουν ικανοποίηση. Καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιο και τον Δία ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σας με τα πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ενώ χαρά μπορεί να σας δώσει και ένα ταξίδι στη γενέτειρα σας. Όμως προσέξτε τις αυξημένες προσδοκίες αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε παρορμητικά με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών. Μπορείτε να γιορτάσετε και με πνεύμα οικονομίας και να μη στερηθείτε τίποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου δημιουργώντας μεγαλύτερη ευαισθησία σε συναισθηματικό επίπεδο. Από την άλλη η Σελήνη σχηματίζει εξαιρετικές όψεις εξαγώνου με τον Ήλιο και τον Δία που μόνο θετικά μπορεί να σας επηρεάσουν. Έτσι θα έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα, θα είστε ενθουσιώδεις και τίποτε δεν θα σας κρατά στο σπίτι. Μια βόλτα, ένα ταξιδάκι ή και μια εκδρομή θα είναι το καλύτερο σενάριο για σας αγαπητοί μου Υδροχόοι αυτό το Πάσχα. Ακόμη όμως κι αν δεν καταφέρετε να ανταποκριθείτε σε κάτι τέτοιο ρίξτε το στις βόλτες και συναντήστε αγαπημένα σας πρόσωπα που σας φτιάχνουν τα κέφια.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα θα ήταν ιδανικό αν δεν είχατε να σκεφτείτε ή να κάνετε ένα σωρό πράγματα και μπορούσατε να διαθέσετε όλο το χρόνο σας για να ασχοληθείτε με αυτά που σας ενδιαφέρουν και σας ξεκουράζουν. Όμως τέτοιες πολυτέλειες δεν προβλέπονται καθώς οι όψεις που δημιουργούνται παραπέμπουν σε κάποιες υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα βέβαια ιδιαίτερα το Μεγάλο Σάββατο που έχει όλες τις καλές προδιαγραφές από πλευράς όψεων. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε θετικές όψεις προς τον Ήλιο και τον Δία θα ευχαριστηθείτε στις βόλτες και τις επαφές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.