ΖΩΔΙΑ

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο 2023.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Απρίλιος είναι από τους πιο δυναμικούς μήνες του 2023 τουλάχιστον όσο κρατά η επιρροή του ζωδίου του Κριού, δηλαδή μέχρι τις 20/04. Η Πανσέληνος στις 06/04/2023 στον άξονα Κριού-Ζυγού μας ζητά να φέρουμε περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή μας και μας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσουμε τη διπλωματία. Στις 11 και 12 Απριλίου κρύβονται κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο.

Στις 20/04 θα σχηματιστεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στον Κριό.  Η έκλειψη αυτή, καθώς κυβερνήτης της θα είναι ο Άρης, μπορεί να φέρει και εξελίξεις σε πολεμικά μέτωπα στον πλανήτη μας, ενώ γενικότερα θα υπάρχει πιο φορτισμένη ατμόσφαιρα και τάση για μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα.

Την περίοδο του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο από τις 21/04 μέχρι τις 15/05 μπορεί να υπάρχουν πέραν των συνηθισμένων προβλημάτων με τα οποία συνδέεται ο ανάδρομος Ερμής και αναστάτωση στον κόσμο της οικονομίας και των τραπεζών παγκοσμίως.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Απρίλιο.

Κριός

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο λαμπρός των τελευταίων χρόνων κυρίως μέχρι τις 20/4, που σχηματίζονται εξαιρετικές όψεις που θα ευνοήσουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας.

Η Πανσέληνος στις 06/04 στον Ζυγό ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών και σας καλεί να βάλετε όρια, αλλά και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας με ποιους θέλετε να συνεχίσετε να σχετίζεστε σε όλα τα επίπεδα προσωπικά κι επαγγελματικά. Στις 11 και 12 Απριλίου κρύβονται οι πιο τυχερές μέρες του μήνα. Το πιο σημαντικό θέμα του Απριλίου για σας είναι η πρώτη έκλειψη του 2023 στο ζώδιο σας, στις 20/4. Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών και μεταμορφώσεων. Τα επόμενα δυόμισι χρόνια πολλά θα αλλάξουν ριζικά στη ζωή σας.

 Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια και υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας στις 03/04 θα αυξήσει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας. Η Πανσέληνος στις 06/04 στον Ζυγό σας ζητά να προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι δύο πιο ξεχωριστές και τυχερές ημέρες του Απριλίου που είναι η 11η και η 12η του μήνα. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στις 20/04. Προσέξτε τα μυστικά σας και προτιμήστε να μη κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε να κάνετε κάποια όνειρα σας πραγματικότητα τον Απρίλιο.  Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, θα έχετε απίστευτη ενέργεια, δυναμισμό και έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Το κλειδί τις πρώτες ημέρες του Απριλίου είναι η υπομονή και η επιμονή. Στις 11/04 παίρνει θέση στο ζώδιο σας η Αφροδίτη και θα σας προσφέρει βοήθεια σε φιλικές, ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις. Στις 11/04 και 12/04 κρύβονται οι πιο τυχερές μέρες του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και πιθανώς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Στις 20/4 η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στον Κριό φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον έρωτα, τη δημιουργία, τους νέους στόχους και τους φίλους.

 Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας και τον φόβο μιας αποτυχίας να σας κρατήσουν πίσω και να μην προσπαθήσετε.  Στις 03/04 ο Ερμής θα προχωρήσει στον Ταύρο δίνοντας μια ιδιαίτερα κοινωνική διάσταση στον μήνα. Η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους στις 11/04 και ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών. Στις 20/04 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκλειψη της χρονιάς. Τα επόμενα 2 χρόνια θα έχουμε αρκετές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην καριέρα αλλά και στα θέματα σπιτιού. Στις 21/04 o Ερμής, θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, δημιουργώντας μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και στις επαφές σας.

Λέων

Ο Απρίλιος είναι μια πολύ καλύτερη εκδοχή της άνοιξης για τους εκπροσώπους του ζωδίου ή του ωροσκόπου σας. Η Πανσέληνος στις 06/04 αφορά στην επικοινωνία, στα ταξίδια, στις συμφωνίες, στις δοσοληψίες και δεν είναι αρνητική για το ζώδιο σας. Στις 12/04 έχουμε την πιο τυχερή όψη του Απριλίου, που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια εντυπωσιακή επαγγελματική ευκαιρία. Στις 14/04 προσέξτε σχέσεις και οικονομικά. Στις 21/04 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τις 15/05 φέρνοντας αρκετή ασυνεννοησία και καθυστερήσεις.

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Απρίλιος είναι ένας δυνατός μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και θα καταφέρετε να σημειώσετε πρόοδο ιδιαίτερα στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Ξεκινά μια πιο εσωτερική περίοδο που έχετε να διαχειριστείτε κρυμμένα συναισθήματα, απωθημένα. Πέραν όλων των άλλων ο Απρίλιος έχει για σας και το χρώμα του χρήματος. Στις 11/04 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας, φέρνοντας ευκαιρίες στην καριέρα σας. Η πιο τυχερή όψη του Απριλίου στις 12/04 σας καλεί να παραδοθείτε στις πιο βαθιές ερωτικές επιθυμίες σας, αλλά να είστε και αποδέκτες κερδών σε οικονομικό επίπεδο. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού στις 20/04, θα επηρεάσει τον τομέα των οικονομικών. Στις 21/04 ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Ταύρο μέχρι τις 15/05 δημιουργώντας κάποιες καθυστερήσεις ή μικροπροβλήματα στην επικοινωνία,.

Ζυγός

Ο  Απρίλιος είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας για σας καθώς Ήλιος, Χείρωνας και Δίας βρίσκονται απέναντι σας στον Κριό, στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας.  Στις 03/04 ο Ερμής θα πάρει θέση στον Ταύρο μέσα στον τομέα των οικονομικών και των πρακτικών ζητημάτων στη ζωή σας. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα κοινά οικονομικά που έχετε με το ταίρι σας, την οικογένεια, θέματα κληρονομικά, φορολογικά, κλπ. . Στις 11/04 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, προχωρά στους Διδύμους και σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια, αλλαγές παραστάσεων. Μετά τις 21/04 ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις, ασυνεννοησία ή προβλήματα σε δοσοληψίες μέχρι τις 15/05.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος ξεκινά σε ένα κάπως πιο πιεστικό τόνο αναφορικά με τα επαγγελματικά σας, χωρίς παρόλα αυτά να είναι ένας δύσκολος μήνας για σας. Στις 03/04 ο Ερμής θα προχωρήσει στον Ταύρο απέναντί σας στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών, μετατρέποντας τον Απρίλιο σε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό μήνα με πολλές επαφές και συναντήσεις είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.  Στις 11/04 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και αμέσως σχηματίζει την ίδια μέρα τρίγωνο με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Αυτή είναι μια από τις πιο θετικές μέρες του μήνα για οικονομικές διαπραγματεύσεις. Ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 21/04 και μέχρι τις 15/05 αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις. Κάποια σχέση από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτό το διάστημα.

 Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται μέχρι τις 20/4 στον φιλικό σας πύρινο Κριό, δίνοντας ώθηση στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, τα θέματα του έρωτα και των παιδιών, αλλά και στις ωραίες στιγμές της ζωής, τη διασκέδαση, τα ταξίδια. Στις 03/04 ο Ερμής θα προχωρήσει στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στα πρακτικά θέματα της εργασίας αλλά και της υγείας σας. Οι δυο σούπερ τυχερές μέρες του Απριλίου είναι η 11η και η 12η καθώς η Αφροδίτη. O δρόμος για ό,τι νέο θέλετε να βάλετε μπροστά είναι ανοιχτός. Μετά τις 21/04 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία μέχρι τις 15/05 διανθίζοντας με δυσκολίες, καθυστερήσεις, παρανοήσεις και ασυνεννοησία την καθημερινότητα σας.

Αιγόκερως

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου τουλάχιστον μέχρι τις 20/4. Στις 03/04 ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο διευκολύνοντας ιδιαίτερα τα θέματα επικοινωνίας και κάνοντας πιο ακέραιη την κρίση σας. Στις 11/04 η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, φέρνοντας κάποια πρόταση σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. H 12η Απριλίου, είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα και για σας αυτή η εύνοια αφορά κυρίως σε θέματα οικογένειας αλλά και της ακίνητης περιουσίας σας. Στις 21/04 ο Ερμής θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία δημιουργώντας παρατράγουδα στην καθημερινότητα και στην επικοινωνία.

Υδροχόος

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ζωηρός με έντονη κινητικότητα μήνας που θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 20/4 που επικρατεί η επιρροή του Κριού που είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Έχετε πραγματικά κάθε λόγο να είστε ενθουσιώδεις και αισιόδοξοι τουλάχιστον αναφορικά με το πρώτο εικοσαήμερο. Τα πολύ καλά νέα όμως του Απριλίου έρχονται με την είσοδο της Αφροδίτης στους φιλικούς σας Διδύμους στις 11/04 που δημιουργεί ένα κλίμα ευφορίας στην προσωπική σας ζωή, αλλά και με πιθανά κέρδη για το πορτοφόλι σας. Πιθανώς με την έκλειψη στις 20/04 να διαπραγματεύεστε ένα συμβόλαιο ή να κάνετε μια νέα αρχή. Ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στον Ταύρο μέχρι τις 15/05. Πιθανώς να υπάρχει κάποια ασυνεννοησία ή παρεξηγήσεις, ενώ θέματα της ακίνητης περιουσίας σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Ιχθύες

Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στα πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών και σας καλεί να «γειωθείτε» λίγο, αλλά και να σταματήσετε να βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο. Με τόση θετική ενέργεια που έρχεται στην πορεία του μήνα, δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά να σας παίρνει από κάτω και να είστε απαισιόδοξοι.  Το Πάσχα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να χαλαρώσετε, να περάσετε διασκεδαστικά με τους οικείους σας και να αλλάξετε παραστάσεις. Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 20/4 με κάποιο τρόπο θα σας κάνει να καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα κερδίσετε περισσότερη δύναμη αλλά και χρήματα. Ο Ερμής γυρνά ανάδρομος στον Ταύρο στις 21/04 και μέχρι τις 15/05, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας