ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή Πάσχα 16/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή 16 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο όψεις της Σελήνης δεν είναι το ίδιες ευνοϊκές την Κυριακή της Λαμπρής, μειώνοντας κάπως την αισιοδοξία και τη λάμψη της ημέρας. Η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες, εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει κάπως. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό και καθώς η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το τρίγωνο με τον Άρη τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή του Πάσχα αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του ζωδίου επηρεάζεστε περισσότερο από τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες που μπορεί να δημιουργεί στρες ή και κάποια στενόχωρα συναισθήματα εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον ή μπορεί ακόμη να μην έχετε όρεξη να συμμετέχετε στους παραδοσιακούς εορτασμούς ή να έχετε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό σας σε σχέση με το τι θα σας έδινε ικανοποίηση. Ευτυχώς η κακοκεφιά θα είναι παροδική και τα πράγματα θα εξομαλυνθούν στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Την Κυριακή της Λαμπρής οι πρωινές ώρες έχουν κάποιες δυσκολίες με τη σύνοδο της Σελήνης που έχει προχωρήσει στους Ιχθύς με τον Κρόνο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη. Μπορεί να έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας για το πως θα θέλετε να περάσετε τη μέρα ή να μην τα βρίσκετε με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας σχετικά με το ποιο πρόγραμμα θα πρέπει να ακολουθήσετε. Δείξτε συγκαταβατικότητα και τα πράγματα στην πορεία θα ομαλοποιηθούν. Από την άλλη είναι πιθανόν να σας λείπει κάποιο πρόσωπο και να σας πιάνει νοσταλγία.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή της Λαμπρής η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και τις πρωινές ώρες σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία ή άγχος για κάποια πράγματα ή μπορεί να σας βγαίνουν παράπονα και γκρίνιες ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Πριν τα δείτε όμως όλα σαν βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας γύρω σας και δείξτε ψυχραιμία και υπομονή. Μέχρι το απόγευμα θα είστε πολύ καλύτερα σε διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή του Πάσχα έρχεται με μια υποσημείωση για τους γεννημένους κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο καθώς σχηματίζεται η όψη συνόδου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Κρόνο που τους επηρεάζει περισσότερο. Βέβαια ευτυχώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα φιλικό σας ζώδιο στους Ιχθύς. Καταρχάς προσπαθήστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι στην οδήγηση αλλά και πιο υπομονετικοί όταν όλοι βιάζονται να πάνε κάπου για να γιορτάσουν. Δευτερευόντως προσέξτε αρκετά σε φιλικές σχέσεις. Ενδέχεται ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να κάνει κάτι και να αλλάξει ξαφνικά το πρόγραμμα σας ή να σας πει κάτι και να σας στενοχωρήσει. Από την άλλη μπορεί από την εξωστρέφεια των ημερών να νιώθετε πιο κουρασμένοι και άτονοι. Ευτυχώς είναι κάτι περαστικό κι από το μεσημέρι κι έπειτα θα ξαναβρείτε τα κέφια σας!

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή της Ανάστασης μπορεί να νιώθετε ένα ακαθόριστο άγχος με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες είτε για κάποια σχέση είτε ακόμη και για θέματα οικονομικά. Από την άλλη μπορεί να έχετε διάσταση απόψεων με ένα φιλικό σας πρόσωπο σχετικά με το τι θα κάνετε στη διάρκεια της μέρας. Ευτυχώς θα είναι κάτι παροδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή του Πάσχα τώρα μπορεί να σας πιέσει λίγο περισσότερο καθώς η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και συναντά σε σύνοδο τον Κρόνο. Κάποιοι μπορεί να είναι τέτοια η φύση της δουλειάς σας που να εργάζεστε κάποιες ώρες ακόμη κι αυτή τη μέρα και η δυσθυμία σας να προέρχεται από αυτή τη συνθήκη άλλοι μπορεί να νιώθετε ένα εγκλωβισμό σε μια κατάσταση και να έχετε περισσότερο άγχος. Από την άλλη μπορεί να είναι η «έλλειψη» κάποιου προσώπου που σας ρίχνει το κέφι μια τέτοια μέρα. Ευτυχώς στην πορεία της μέρας τα πράγματα θα είναι αρκετά πιο ζωηρά κι ευχάριστα.

ΖΥΓΟΣ

Την Κυριακή της Λαμπρής με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε κάποια δυσκολία ή μια αίσθηση εγκλωβισμού. Γι’ αυτό μην δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε ότι θα καταπιεστείτε για να τις τηρήσετε ακόμη και στα ίδια σας τα παιδιά ή το σύντροφο σας και φανείτε ιδιαίτερα επιλεκτικοί με αυτούς που θα αποφασίσετε να περάσετε μαζί την ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή της Λαμπρής όμως παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο βιαστικοί αλλά και λίγο στον κόσμο τους, ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε κάποιες συναντήσεις ή στα οικογενειακά τραπέζια. Γενικώς το πρωινό είναι λίγο πιο πιεστικό κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο που επηρεάζονται από τη σύνοδο της Σελήνης προς τον Κρόνο. Από το μεσημέρι κι έπειτα τα πράγματα εξομαλύνονται κα το πολύ θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα σας ανοίξει την όρεξη για εξόδους, βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα ενώ μπορεί να έχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Κυριακή της Λαμπρής παρόλα αυτά η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και τις πρωινές ώρες εγκλωβίζεται από τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σχηματίζοντας σύνοδο μαζί του και ταυτόχρονα τετράγωνο με την Αφροδίτη. Μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια ή να νιώθετε κουρασμένοι αν το παρακάνατε το βράδυ της Ανάστασης με μια έξοδο. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια διαφωνία με το ταίρι σας ή ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μερικές φορές η ειλικρίνεια σας ξέρετε ότι μπορεί να φέρει σε λίγο δύσκολη θέση τους άλλους. Βέβαια παίζει και το σενάριο να έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε οικογενειακό επίπεδο τις οποίες δεν μπορείτε να αποφύγετε κι αυτό να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση. Θα είναι παροδικό όμως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Κυριακή της Λαμπρής η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, όμως οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης με τον Κρόνο και την Αφροδίτη σας υπενθυμίζουν από την άλλη και όσα «πρέπει» να κάνετε ή ότι κάποιες φορές πρέπει να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα μας, γιατί συμβαίνουν κι απρόοπτα της τελευταίας στιγμής και πρέπει να αναπροσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες διαφωνίες με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να στενοχωρηθείτε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ειδικά τις πρωινές ώρες. Προσπαθήστε να το επιλύσετε όμως για να μη χαλάσετε τη διάθεση σας. Ακόμη προσοχή στην οδήγηση αν ταξιδεύετε το πρωί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το πρωί της Κυριακής στους Ιχθύς πλέον είναι λίγο πιο βαριά ως όψη. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον ή να σας λείπει κάποιο πρόσωπο και να μελαγχολείτε λίγο. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κάπως περιορισμένοι σε ένα οικονομικό θέμα κι αυτό να σας δημιουργεί άγχος. Στην πορεία της μέρας η διάθεση σας θα φτιάξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή του Πάσχα καθώς η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και συναντά σε σύνοδο τον Κρόνο μπορεί να σας πιάνει λίγη εσωστρέφεια, να νιώθετε κουρασμένοι ή να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις σε οικογενειακό επίπεδο ειδικά αν είστε οικοδεσπότες. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να συμμετέχετε σε γιορτές και πανηγύρια αν δεν νιώθετε…όπως οι άλλοι. Ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς!