ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Κυριακή 2/01

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 2 Ιανουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Μία αρκετά σοβαρή και πειθαρχημένη Σελήνη που μας ωθεί να σκεφτούμε τι αλλαγές θέλουμε να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά και πως μπορούμε με οργάνωση και
πρόγραμμα να τις υλοποιήσουμε σιγά σιγά. Σαφώς δεν είναι η πιο χαλαρή και εορταστική νέα Σελήνη και μάλλον στο μυαλό των περισσοτέρων θα βρίσκονται οι περιορισμοί λόγω των συνθηκών που επιβάλλονται σταδιακά αλλά και οι επαγγελματικές τους προοπτικές.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η πρώτη νέα Σελήνη του 2022 πραγματοποιείται στον τομέα της καριέρας στις 2/1 και για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να σας βοηθήσει να επιτύχετε ένα επαγγελματικό σας στόχο μακροπρόθεσμα. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Αντιθέτως πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και να δράσετε με στρατηγική και υπομονή. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου και θα είναι πιο βοηθητικός μέχρι τις 14/1 που θα γίνει στάσιμος στην επικοινωνία και στις σχέσεις με φίλους, συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ:

Το μυαλό σας χρειάζεται κάτι για να ενθουσιαστεί ή ένα μακρινό στόχο για να αρχίσει σιγά σιγά να χτίζει την υλοποίηση του. Καταφθάνει, επίσης, στον Υδροχόο ο Ερμής που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο αρκετό διάστημα μέχρι τις 9/3 εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου. Τα θέματα της καριέρας, τα επαγγελματικά σας πλάνα μπορεί να σας δημιουργήσουν διλήμματα που πρέπει να επιλύσετε στο επόμενο διάστημα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σήμερα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που ενεργοποιεί δυο τομείς αυτόν της συναισθηματικής εγγύτητας και του ερωτισμού και σε ένα άλλο επίπεδο της οικονομικής ασφάλειας. Από τη μια, μπορεί να έρθετε πιο κοντά σε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες. Από την άλλη, το μυαλό σας θα κατεργάζεται πλάνα πως μπορείτε να ενισχύσετε τον οικονομικό παράγοντα, τις όποιες επενδύσεις σας ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Υδροχόο κάνοντας ένα μακρύ ταξίδι μέχρι τις 9/3 εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του που θα ξεκινήσει στις 15/1. Με αυτή την επιρροή μπορεί να δουλέψετε περισσότερο με τηλεργασία, να ασχοληθείτε με το διαδίκτυο, να έχετε πιο πυκνές επαφές με ξένους και εξωτερικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η σημερινή μέρα που φέρνει την πρώτη νέα Σελήνη του 2022 στο ζώδιο του Αιγόκερου μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτό το φεγγάρι σας προσκαλεί να γράψετε ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας. Το να είστε καλοί κι αποδεκτοί από τους άλλους ενώ στην πραγματικότητα δεν περνάτε καλά εσείς, δεν θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε. Προσέξτε λοιπόν τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους και συνάπτετε την όποια σχέση μαζί τους για να είναι ωφέλιμη μακροπρόθεσμα και για σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο πάντως μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Για τη νέα Σελήνη και πως θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου πατώντας εδώ. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο καλώντας σας να πειραματιστείτε περισσότερο και να εξερευνήσετε νέα ενδιαφέροντα.

ΛΕΩΝ:

Η ανάγκη για αποφάσεις που επηρεάζουν θετικά τόσο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση όσο
και τη δουλειά υπερτονίζει η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς, πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι η κατάλληλη νέα Σελήνη να θέσετε τους στόχους σας για μια καλύτερη καθημερινότητα, πρόληψη σε θέματα υγείας, πιο ποιοτική διατροφή και άσκηση. Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες κι αφού περάσει η φρενίτιδα των εορτών ίσως πρέπει να ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με τις ανάγκες του σώματος αλλά και της ψυχής σας. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στη δουλειά. Την ίδια μέρα ο Ερμής θα περάσει στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας μέχρι τις 9/3.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η νέα Σελήνη έρχεται σήμερα στον Αιγόκερω στο κλίμα των φλερτ, του έρωτα και των πραγμάτων που σας ενθουσιάζουν. Πως θα θέλατε να εξελιχτεί η προσωπική σας ζωή την νέα χρονιάς; Ποιος θα θέλατε να είναι στο πλευρό σας και να μοιράζεστε μαζί του τις όμορφες ή τις δύσκολες στιγμές; Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να έχετε ευχάριστες εκπλήξεις στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου με αυτή τη δυνατή νέα Σελήνη. Αν επίσης έχετε την επιθυμία να αποκτήσετε έναν απόγονο ή έναν ακόμη απόγονο το φεγγάρι αυτό θα είναι βοηθητικό. Την Κυριακή περνά κι ο κυβερνήτης σας Ερμής μέσα στον τομέα της καθημερινότητας της δουλειάς σας αλλά και στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Έτσι, σας καλεί να ασχοληθείτε επισταμένως και με τους δυο αυτούς τομείς μέχρι τις 9/3.

ΖΥΓΟΣ:

Ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 9/3 λειτουργώντας στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας του βοηθητικά για οποιαδήποτε πνευματική εργασία αλλά και για να χαρείτε κάποιες δραστηριότητες με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς.

Ζώδια Σήμερα – ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τη σημερινή μέρα, συνάδει με την επιθυμία να βγείτε, να κάνετε γνωριμίες και επαφές και γενικώς σας κάνει σαφώς πιο κοινωνικούς αυτές τις μέρες. Από την άλλη, δεν παύει να είναι μια νέα Σελήνη που σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας. Να προωθήσετε θέματα της δουλειάς και να είστε πιο αποτελεσματικοί στη διαχείριση του χρόνου σας. Την ίδια μέρα, ο Ερμής θα προχωρήσει στον Υδροχόο σε ένα πιο εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Μία διέλευση που θα κρατήσει μέχρι τις 9/3 εξαιτίας και της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα είναι η στιγμή να σκεφτείτε καλύτερα πως θα φτιάξετε σταθερές βάσεις για το μέλλον σας σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό. Αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχετε κάποια πρόταση ή ένα νέο ξεκίνημα. Ο Ερμής θα προχωρήσει στον Υδροχόο, δίνοντας έμφαση στηνεπικοινωνία, τις επαφές, τις συμφωνίες, τις συνεργασίες μέχρι τις 9/3.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η σημερινή μέρα φέρνει την πρώτη νέα Σελήνη του 2022 στο ζώδιο σας, ενθαρρύνοντας σας να θέσετε τους καινούριους σας στόχους για τη νέα χρονιά. Τι καινούριο, τι διαφορετικό θα θέλατε να κάνετε που θα σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση; Σκεφτείτε, κάντε τα σχέδια σας αλλά μην βιαστείτε ακόμη να αναλάβετε δράση. Πρέπει κάθε βήμα σας να είναι καλά οργανωμένο και σχεδιασμένο. Την ίδια μέρα ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα των οικονομικών όπου και θα παραμείνει λόγω της ανάδρομης πορείας του μέχρι τις 9/3. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα σας.

Ζώδια Σήμερα- ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η νέα Σελήνη σήμερα σχηματίζεται μέσα σε ένα πιο μοναχικό και εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει πως ίσως θέλετε να «χαθείτε» λίγο από τις παρέες και να το περάσετε όπως ακριβώς επιθυμείτε εσείς. Από την άλλη, μπορεί να σας προβληματίζουν διάφορα πράγματα είτε σε επίπεδο δουλειάς είτε ακόμη και υγείας και φυσικής κατάστασης. Να θέλετε να πάρετε, επίσης, κάποιες αποφάσεις που αφορούν στους τομείς αυτούς. Ο Ερμής παίρνει θέση στο ωροσκόπιο σας, αυξάνοντας τους καθημερινούς ρυθμούς αλλά δημιουργώντας στη φάση της ανάδρομης πορείας του 15/1-3/2 κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές και τάση παρεξηγήσεων.

ΙΧΘΥΕΣ:

Σήμερα έρχεται η πρώτη νέα Σελήνη του 2022 στον τομέα των στόχων, των φίλων, των ομοϊδεατών, των συνεργατών, της συμμετοχής σας στα κοινά και τις ομάδες που έχετε κοινούς στόχους και οράματα. Είναι η κατάλληλη νέα Σελήνη για να θέσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και με τη βοήθεια ανθρώπων από το στενό σας περιβάλλον να τους υλοποιήσετε. Ακόμη
μπορεί να σκεφτείτε ποιοι είναι πραγματικά φίλοι σας, οιοι σας υποστηρίζουν και σας βοηθούν να υλοποιείτε τα σχέδια σας. Πιθανώς, επίσης, να πάρετε αποφάσεις στην πορεία της χρονιάς κι όχι απαραίτητα τώρα βιαστικά για τη σύσταση μιας δυνατής ομάδας που θα βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα όνειρό σας. Ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο θέση και θα κρατήσει μέχρι τις 9/3 σε ένα τομέα κάπως πιο εσωτερικό. Σας παραπέμπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Τόσο από άποψη υγείας, όσο και από άποψη επαγγελματικών σχεδίων.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα, η νέα Σελήνη έρχεται στον φιλόδοξο Αιγόκερω. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε καλύτερα πως θα φτιάξετε σταθερές βάσεις για το μέλλον σας σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό. Αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο ενδέχεται μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχετε κάποια πρόταση ή ένα νέο ξεκίνημα. Ο Έρμης θα προχωρήσει στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, τις επαφές, τις συμφωνίες, τις συνεργασίες μέχρι τις 9/3.

Ζώδια Σήμερα- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα η νέα Σελήνη του 2022 έρχεται στο ζώδιο σας ενθαρρύνοντας σας να θέσετε του καινούριους σας στόχους για τη νέα χρονιά. Τι καινούριο, τι διαφορετικό θα θέλατε να κάνετε που θα σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση; Σκεφτείτε, κάντε τα σχέδια σας αλλά μην βιαστείτε ακόμη να αναλάβετε δράση. Πρέπει κάθε βήμα σας να είναι καλά οργανωμένο και σχεδιασμένο. Παράλληλα, ο Ερμής προχωρά στον Υδροχόο μέσα στον τομέα των οικονομικών όπου. Εκεί θα παραμείνει λόγω της ανάδρομης πορείας του μέχρι τις 9/3. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα σε σχέση με τα έσοδα και τα έξοδα σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιανουάριος 2022: Με ανάδρομους πλανήτες, μπόλικο στρες, αλλά θα τα καταφέρουμε

Πώς να κάνετε έναν Αιγόκερω να σας ερωτευτεί

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 στις 02/01/2022;