ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 9 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 07:24 μέχρι τις 13:14 το μεσημέρι που θα πάρει θέση στους Ιχθύς. Οι ώρες της κενής πορείας προσφέρονται για πολύ χαλαρά προγράμματα και για ξεκούραση και όχι για λήψη αποφάσεων.

Η κύρια όψη της ημέρας είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη χαλαρότητα. Η όψη αυτή μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους, ονειροπόλους, ενώ ενισχύει και τις τάσεις φυγής από την πραγματικότητα.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανώς βέβαια να έχετε κουραστεί από τις υποχρεώσεις όλης της εβδομάδας που δεν ήταν και λίγες και να ψάχνετε λίγη ξεκούραση. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με την ψυχική σας ηρεμία. Οργανώστε επίσης καλύτερα τη δουλειά και την καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας και βρείτε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε έστω και για το βράδυ. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η, να βγείτε για ένα δείπνο, να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική ή ταινία! Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο άνετη και κοινωνική Παρασκευή, που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όπως και το όμορφο Σαββατοκύριακο που έρχεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιθανώς από το μεσημέρι κι έπειτα να έχετε αυξημένο όγκο δουλειάς ή να έχετε αυξημένες υποχρεώσεις στην οικογένεια και το σπίτι. Με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή προς τον Ποσειδώνα μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από τον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι αναμοχλεύει κάπως τα συναισθήματα σας. Στην πορεία της μέρας η διάθεση αλλάζει και με τη Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα, κοιτάξτε πως θα κάνετε τη μέρα σας πιο ενδιαφέρουσα και να χαρείτε μερικές ώρες ξενοιασιάς. Η κύρια όψη της ημέρας, το εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα σας προτρέπει να βρείτε κάτι που σας εμπνέει.

ΛΕΩΝ

Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και είναι μάλλον ουδέτερη προς το ζώδιο σας. Παρόλα αυτά μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία σας απασχολούν και πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει αυτό το φεγγάρι και είναι η ευκαιρία σας να βρείτε τρόπους να τα προσέξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι πρωινές ώρες της Παρασκευής είναι ουδέτερες και καλά θα κάνετε να τις αξιοποιήσετε για να ξεκουραστείτε λίγο γιατί από το απόγευμα θα είναι πιο απαιτητικά τα πράγματα και οι υποχρεώσεις σας αυξημένες. Στην πορεία της μέρας η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Αν το έχετε παρακάνει με τους γευστικούς πειρασμούς ίσως πρέπει να ακολουθήσετε ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα για να το ισορροπήσετε. Σήμερα μετά το μεσημέρι όπως και αύριο είναι μέρες «λάντζας» με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά που συνήθως σας φαίνονται βαρετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και καλά θα κάνετε να βρείτε πώς θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά, αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Άλλωστε η κύρια όψη της Παρασκευής είναι το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά, οι επαφές με φίλους, οι έξοδοι για διασκέδαση μπορεί να σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη προχωρά στους συναισθηματικούς Ιχθύς, μπορεί να νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά και δεν χρειάζεται να εξηγείτε το πώς και το γιατί. Η Σελήνη σε αυτή τη θέση αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πρωινές ώρες της Παρασκευής σας βρίσκουν σε μια πιο ράθυμη διάθεση και πιθανώς χωρίς πολλά κέφια να γεμίσετε τη μέρα με δραστηριότητες. Από το μεσημέρι κι έπειτα όμως η Σελήνη προχωρά στους φιλικούς σας Ιχθύς και κάνει έντονη την ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να κινηθείτε, να δείτε φίλους και συγγενείς και γενικώς να βγείτε από το σπίτι για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Πιθανώς να σκέφτεστε τρόπους πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκμεταλλευτείτε το πρωινό της Παρασκευής για να ξεκουραστείτε λίγο ή να τελειώνετε με εκκρεμότητες που έχετε στο σπίτι. Στην πορεία η Σελήνη παίρνει θέση στο ζώδιο σας κάνοντας σας από τη μια πιο ενεργητικούς κι από την άλλη συναισθηματικούς κι ευαίσθητους.