ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Λέοντα: Τα 4 ζώδια που ευνoούνται περισσότερο

Pexels

Η Αφροδίτη περνά στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα από τις 05/06/2023, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 08/10/2023. Το asibiliou.gr μάς δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για να ξέρουμε πώς αυτή η διέλευση ευνοεί περισσότερο 4 ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι άκρως απαιτητική, αλλά και γενναιόδωρη και δοτική προς τους άλλους. Η γενναιοδωρία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα φανεί και στον οικονομικό τομέα, ευνοώντας επενδύσεις, ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε την υποστήριξη και των γύρω μας. Όλα τα παραπάνω βέβαια ευνοούνται στη διάρκεια της ορθής πορείας της και όχι όταν βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά φάση. Όταν είναι ανάδρομη η Αφροδίτη δηλαδή από τις 22/07/2023 μέχρι τις 04/09/2023 είναι βοηθητική αν θέλουμε να κάνουμε τους απολογισμούς μας. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα στο διάστημα της ορθής πορείας της.

Αφροδίτη στον Λέοντα: Τα 4 ζώδια που ευνοούνται περισσότερο Pexels

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα βάλει φωτιά στην ερωτική σας ζωή, προσθέτοντας έξαψη και ενθουσιασμό στις σχέσεις σας. Θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και τόλμη και δεν θα διστάσετε να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον με αμεσότητα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες στιγμές και να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας χαροποιήσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε ποθητοί. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε τη σχέση σας και να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Επιπλέον, εάν είστε καλλιτέχνες αυτό το διάστημα θα είναι πολύ δημιουργικό και θα έχετε επιτυχίες.

Λέων

Η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σας ζώδιο από τις 05/06 μέχρι τις 08/10 και είστε εκείνοι που θα ευνοηθούν στο έπακρο. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθερμάνετε τις ερωτικές σας σχέσεις και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ο πλανήτης του έρωτα και των απολαύσεων θα σας χαρίσει γοητεία και αυτοπεποίθηση και θα νιώσετε ότι όλα κυλάνε αρμονικά. Θα νιώσετε επίσης την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε ίσως κάποιες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνιση σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα δώρα της Αφροδίτης, για να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και κυρίως για να δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, να ταξιδέψετε ή να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας. Επιπλέον, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Κάποιοι άλλοι ίσως ερωτευτείτε ένα άτομο το οποίο θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα πιστεύατε για τον έρωτα αλλά και την ίδια τη ζωή. Σε κάθε περίπτωση, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και θα επιδιώξετε να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Επιπλέον, ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα σπουδών ή νομικές υποθέσεις.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, ομορφαίνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να έρθει ένας νέο έρωτα ή ένα πρόσωπο για το οποίο θα νιώσετε ακαταμάχητη έλξη. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτό είναι το κατάλληλο διάστημα για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα, τονίζει επίσης την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις και γι’ αυτό θα είστε πρόθυμοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Στα επαγγελματικά, μια νέα συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σας βοηθήσει να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να πάτε ένα βήμα παρακάτω.