ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα μη βιάζεστε αν ταξιδεύετε και αποφύγετε τους εκνευρισμούς αν ταξιδεύτε, για να ψηφίσετε σε ένα άλλο μέρος. Προσοχή και στις ιδεολογικές αντιπαραθέσεις. Θα έχουμε και μια πλανητική αλλαγή καθώς ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/07. Από τη νέα του θέση θα επηρεαστούν περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με ανακατατάξεις στον άξονα καριέρας – οικογένειας και εξελίξεις σε κομβικά ζητήματα. Από τη θέση του αυτή θα στρέψει το ενδιαφέρον μας περισσότερο σε θέματα ασφάλειας, οικονομικών, της φύσης και του περιβάλλοντος.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή περνά και ο κυβερνήτης σας Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 20/07 φέρνει τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σε πρώτο πλάνο. Με κάποιο τρόπο μπορεί τα έξοδα να είναι αρκετά αυτό το διάστημα αλλά θα καταφέρετε να αυξήσετε και τα έσοδα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης προχωρά στο ζώδιο σας όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/07. Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά πιεστικό από πλευράς υποχρεώσεων και ευθυνών και επίσης είναι πιθανόν να έχετε και χωροταξικές αλλαγές και να πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον σπιτιού ή δουλειάς. Προσοχή στο διάστημα αυτό και στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει περισσότερη γκρίνια σε μια σχέση ή τάση για ένταση με τον σύντροφό σας ή κάποιο άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον. Ο Άρης προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στη μυστική δράση, το παρασκήνιο αλλά και τα θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας για το επόμενο διάστημα μέχρι τις 20/07.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια φιλική σχέση ή μια σχέση με ένα συνεργάτη μπορεί να φτάσει σε ένα οριακό σημείο με τα τετράγωνα του Ήλιου με τον Κρόνο την Κυριακή ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε πιο έντονα την απουσία ενός αγαπημένου προσώπου. Ο Άρης προχωρώντας στον Ταύρο θα δώσει έμφαση στις συνέργειες αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις μέχρι τις 20/07.

 

 

ΛΕΩΝ

Ο Άρης προχωρά στον Ταύρο σε ένα νευραλγικό σημείο του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα σας και εξ αντανακλάσεως με τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Πιθανώς να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον, να έχετε μεγαλύτερη κινητικότητα σε επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κάποιες κινήσεις ανακατεύθυνσης της καριέρας σας μέχρι τις 20/07.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο πιθανώς να υπάρχει κάποια ένταση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας ή μια τάση να μελαγχολείτε για μια σχέση ή δουλειά που δεν πήγε όπως θα θέλατε. Ο Άρης περνώντας στον Ταύρο θα βοηθήσει να εξελιχτούν πολύ καλύτερα στην πορεία κάποια επαγγελματικά θέματα και θέματα σπουδών και να έχετε καλύτερη συμπόρευση με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Περισσότερο από τις απαιτητικές όψεις Ήλιου με τον Κρόνο επηρεάζονται οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ο Άρης περνά στον Ταύρο και θα είναι πλέον περισσότερο υποστηρικτικός ενθαρρύνοντας σχέσεις και συνεργασίες που σας ικανοποιούν τόσο πνευματικά όσο και ψυχολογικά. Μέχρι τις 20/07 θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά που αφορούν σε επενδύσεις, κληρονομιές, φορολογικά, χρέη, δάνεια, χρηματοδοτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντική η Κυριακή καθώς υπάρχει μια πλανητική μεταβολή που σας αφορά ιδιαίτερα αφού μιλάμε για τον παραδοσιακό κυβερνήτη του ζωδίου σας, τον Άρη. Ο Άρης προχωρά στον τομέα σχέσεων – συνεργασιών ενεργοποιώντας ιδιαίτερα τις επαφές σας με τους άλλους φέρνοντας από τη μια ένταση κι από την άλλη ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και επαγγελματικές συνεργασίες μέχρι τις 20/07.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προβλήματα ή μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας είναι πιθανά. Την Κυριακή ο Άρης προχωρά στον Ταύρο δημιουργώντας έντονη κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα αλλά κι ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας μέχρι τις 20/07.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι όψεις με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσουν σε μια ασυμφωνία ή και ρήξη ακόμη σε μια σχέση ενώ μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε το συναίσθημα που θέλετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο όμως θα είναι υποστηρικτική τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών μέχρι τις 20/07.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε μια πιο απαιτητική θέση προς το ζώδιο σας προχωρά και ο Άρης στον Ταύρο την Κυριακή πιέζοντας σας τόσο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας όσο και καριέρας. Με κάποιο τρόπο είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο χώρο είτε δουλειάς είτε σπιτιού. Μέχρι τις 20/07 ας είστε πιο προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στα θέματα της οικογένειας και της υγείας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τη μια θα θέλετε να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένεια και το σπίτι κι από την άλλη θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής από τη ρουτίνα. Ο Άρης που ξεκινά την πορεία του στον Ταύρο την Κυριακή, θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τις συμφωνίες και τις μετακινήσεις μέχρι τις 20/07.