ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό το ζώδιο που σχηματίστηκε την Δευτέρα η έκλειψη Ηλίου. Τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, ενώ το μεσημέρι θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες. Έτσι τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι αλλά μέχρι τις 14:12 που θα περάσει στον Ταύρο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Έτσι το πρωί είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία, να έχετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και αρκετή σύγχυση. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο δίνοντας ένα πιο πρακτικό τόνο με έμφαση στη δουλειά και τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τον απόηχο της έκλειψης καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι το μεσημέρι φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας, υγείας αλλά και αρκετές ανασφάλειες και φοβίες. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και σχηματίζει απευθείας τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση.Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό μετά τη χθεσινή έκλειψη, σε φάση κενής πορείας τις πρωινές ώρες δημιουργεί πιο νευρικό κλίμα ή και ένταση ανάμεσα σε σας και τα άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς ή και κάποιο φιλικό πρόσωπο. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας ή να υπάρχουν ανατροπές ή εκπλήξεις στο πρόγραμμα σας. Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που μπορεί να φορτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα συνεργάτη ή ένα φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της Ηλιακής έκλειψης στον Κριό με τη Σελήνη να παραμένει σε αυτό το ζώδιο σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι. Αμέσως μετά στις 14:12 η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο όμως θα σχηματίσει κατευθείαν τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της έκλειψης με τη Σελήνη να παραμένει στον Κριό τις πρωινές ώρες που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση αλλά και την ανάγκη να ελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και δεν σας επιτρέπουν να προοδεύσετε. Αμέσως μετά τις 14:12 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο το ζώδιο που συμβολίζει την κατεύθυνση της ζωής και της καριέρας σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρωινές ώρες βρίσκουν τη Σελήνη στον Κριό σε φάση κενής πορείας που φέρνουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα ή και κάποιο θέμα υγείας για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Στην πορεία στις 14:12 η Σελήνη μετακομίζει στον φιλικό σας Ταύρο αλλά η πρώτη της όψη είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ενδεχομένως κάτι να ακούσετε ή να μάθετε που μπορεί στην πορεία να σας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό τις πρωινές ώρες παρατείνοντας την επιρροή της έκλειψης και μπορεί να αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Ενδεχομένως να ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση ο κύκλος κάποιας σχέσης ή συνεργασίας. Η Σελήνη θα προχωρήσει μετά τις 14:12 στο ζώδιο του Ταύρου και θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Πλούτωνα. Με αυτή την όψη μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό τις πρωινές ώρες αλλά σε φάση κενής πορείας δημιουργεί νευρικότητα στη σημερινή μέρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι απρόοπτο που μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα κι αυτό να αλλάζει το πρόγραμμα σας. Το μεσημέρι στις 14:12 η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με ένταση ξεκινά η Τρίτη καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Κριό παρατείνοντας την επιρροή της χθεσινής έκλειψης η οποία από πλευράς ζωδίου δεν ήταν αρνητική προς το δικό σας αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο νευρική. Αμέσως μετά τις 14:12 η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου και έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αυτή τη στιγμή ο μόνος εχθρός του εαυτού σας είναι το δικό σας μυαλό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι τις 14:12 σε φάση κενής πορείας που μπορεί να αναστατώσει κάπως τη διάθεση σας και να δημιουργήσει νευρικότητα. Αμέσως μετά η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που πλέον έχει μετακομίσει από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό σε φάση κενής πορείας στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης δημιουργεί νευρικότητα και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Αμέσως μετά τις 14:12 η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο. Και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στη γωνία ένας Πλούτωνας στο ζώδιο σας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά το σύντροφο σας μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή ενδεχομένως μια γυναίκα πχ τη μητέρα σας. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στο σπίτι ή και στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με περισσή ένταση καθώς βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης στο ζώδιο του Κριού τις πρωινές ώρες που στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Από την άλλη, ίσως θέλετε να κάνετε άλλα πράγματα από αυτά που πρέπει να κάνετε κι αυτό να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση. Μην αφήνετε όμως τη κυκλοθυμία να σας χαλάσει τη μέρα. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο μες τον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαμάχες άλλων.