ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους για ένα δείπνο σε ένα όμορφο μέρος αλλά και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις σε θέματα επαγγελματικών.

Η Σελήνη περνάει όλη τη μέρα της στο ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη δηλαδή στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την αρμονία, την κοινωνικότητα, την αισθητική και την ομορφιά.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε μια έξοδο, να κάνετε πλάνα ίσως μαζί τους για το Σαββατοκύριακο και γενικά να περάσετε όμορφα στις επαφές σας με τους άλλους. Απλά με κάποιο τρόπο θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι σήμερα με αυτά που θα σας λένε οι άλλοι και οι αντιδράσεις σας μπορεί κάποια στιγμή να φαίνονται υπερβολικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι θα έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε και το πρόγραμμα σας θα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις έχει μια ευκολία η σημερινή μέρα και μια καλή ροή, έτσι οι δουλειές σας θα γίνονται ανεμπόδιστα ως επί το πλείστον. Η μέρα προσφέρεται ακόμη και για να κάνετε κάτι σε σχέση με την υγεία, τη διατροφή, τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν έχετε πολλές υποχρεώσεις είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ικανοποιήσετε και τις πιο τρελές σας επιθυμίες. Αν τώρα εργάζεστε ή έχετε ένα ασφυκτικό πρόγραμμα υποχρεώσεων, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας για να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα και να κάνετε πλάνα για το βράδυ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιθανώς να σας πιάνει νοσταλγία για κάποιο πρόσωπο ή μια κατάσταση στη ζωή σας ή γενικώς να είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα στις αντιδράσεις σας. Πάντως είναι από τις μέρες που πιο πολύ θα ευχαριστηθείτε να μείνετε σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα παρά να κανονίζετε για το βράδυ εξόδους.

ΛΕΩΝ

Με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι θα πιάνετε κουβέντα με όλους σήμερα από τις εξωτερικές δουλειές που έχετε και τα ψώνια μέχρι με τους φίλους στα τηλέφωνα. Εκτός αν εργάζεστε οπότε το βάρος θα πέσει στις επίσημες επαφές και επικοινωνίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Ακόμη σήμερα είναι μια μέρα που θα έχετε αρκετές οικονομικές δοσοληψίες ή θα συζητήσετε γενικότερα οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές. Γιατί με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών ενδεχομένως να μη μπορείτε να πειθαρχήσετε την παρόρμηση σας και να κάνετε αγορές που δεν σας χρειάζονται. Η μέρα μπορεί να έχει κι ερωτικό ενδιαφέρον για σας και εύκολα μπορεί να μαγνητίσετε τα βλέμματα γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιες διαφωνίες σε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα είναι πιθανόν να σας εκνευρίσουν λίγο αλλά προσπαθήστε να μην πιέσετε καταστάσεις. Ακόμη μπορεί να νιώθετε ότι ένα άτομο από το περιβάλλον σας προσπαθεί με κάποιο τρόπο να επηρεάσει τις απόψεις σας ή ακόμη να σας επιβάλλει τις δικές του με κάπως «πλάγιο» τρόπο και να σας χειριστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με κάποιο τρόπο δεν θέλετε αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε να τα μοιραστείτε με όποιον κι όποιον. Αν έχετε αρκετές υποχρεώσεις, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος. Πάντως είναι μια ιδανική μέρα είτε για μια έξοδο είτε για να κάνετε τα πλάνα σας για το γουηκέντ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμη κι αν έχετε πολλές υποχρεώσεις και δουλειά βρείτε χρόνο για να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τη παρέα σας και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα περάσετε όμορφα. Φυσικά η Σελήνη αυτή δεν αναφέρεται μόνο στους φίλους αλλά γενικότερα στις ομάδες, τους οργανισμούς , τα γκρουπ που λαμβάνετε μέρος ακόμη και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό ακόμη και πολλές υποχρεώσεις να μην έχετε το μυαλό σας σίγουρα θα είναι στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Πιθανώς να έχετε όμως και κάποια συναισθηματική αντίδραση σε σχέση με τη δουλειά. Ή μπορεί να συζητάτε γι’ αυτή με κάποια πρόσωπα από το στενό περιβάλλον σας και να σας έρχονται στη μνήμη κάποιες δύσκολες στιγμές που πιθανώς περάσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να έρχεστε σε επαφή με ξένους ή άτομα που έρχονται από το εξωτερικό. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρχει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον, μια έλξη και να έχετε έτσι κι εξελίξεις στα προσωπικά αν είστε αδέσμευτες-οι. Άλλα θέματα που μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα είναι θέματα σπουδών, εκδόσεων ή ακόμη και οικονομικά ζητήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που σας ρίχνει κάπως στα βαθιά των συναισθηματικών σας σχέσεων καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό διελαύνει στον 8ο ηλιακό σας οίκο και ταυτόχρονα υπάρχει κι η επιρροή των όψεων της με τον Ερμή, τον Ουρανό και τον Δία. Αν όλα πάνε ρολόι σε θέματα προσωπικά είναι από τις μέρες που μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την επαφή με το σύντροφο σας και να δεθείτε πιο πολύ.