ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Μια μέρα πλούσια σε επικαιρότητα αν μη τι άλλο και πάλι. Δυστυχώς όχι για τους καλύτερους λόγους. Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη κινείται στον Υδροχόο με κύριες όψεις ένα ενοχλητικό τετράγωνο με τον Άρη και μια σύνοδο με το Δία. Με αυτές τις όψεις είναι εύκολο να κάνουμε την τρίχα τριχιά δηλαδή να δώσουμε προεκτάσεις σε μικροπράγματα που μας ενοχλούν.

Από το απόγευμα, η Σελήνη στους Ιχθύς ηρεμεί κάπως την ατμόσφαιρα και ευνοεί τις ουσιώδεις επαφές με τους άλλους κάνοντας μας πιο δεκτικούς αλλά και συμπονετικούς με τους άλλους. Η σημερινή μέρα έχει όμως και μια ακόμη ιδιαιτερότητα καθώς ο Άρης περνά ακριβώς πάνω από τη μοίρα της έκλειψης του Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ξαναφέρνοντας τα θέματα που μας απασχόλησαν τότε στο προσκήνιο προκειμένου να τα επιλύσουμε.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Τις απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ενδεχομένως να σας πιάνουν τάσεις φυγής.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες, ειδικά τις ώρες της φάσης κενής πορείας της Σελήνης στον Υδροχόο. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από το απόγευμα και έπειτα. Η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει την συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Τις απογευματινές ώρες, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Επειδή ο μήνας αυτός σημαίνει και το τέλος της χρονιάς μπορεί να προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς, υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή τις τράπεζες και γενικώς να ψάχνεστε περισσότερο με τις δοσοληψίες σας. Το απόγευμα είναι αρκετά πιο χαλαρό καθώς η Σελήνη αφήνει την φάση της κενής πορείας της και περνά στους Ιχθύς.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Τα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται και φωτίζει η Σελήνη από τους Ιχθύς και είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε και με τα δυο. Από αυτή τη θέση μπορεί να φέρει μια θετική είδηση από το μέτωπο των σχέσεων σας ή των οικονομικών. Από την άλλη είναι μια καλή ευκαιρία τις απογευματινές ώρες να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς, στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Οι σχέσεις άλλωστε είναι ο καθρέπτης μας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά εκεί ίσως πρέπει να το αλλάξετε ή να πάρετε τα μέτρα σας ώστε να μην σας ενοχλεί πια.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Αυτή τη φορά προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι αλλά ο εαυτός σας. Θέματα της υγείας, της διατροφής, των καθημερινών ρουτινών χρειάζονται επιμέλεια από σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Τις βραδινές ώρες ενδεχομένως να υπάρχει μια θετική είδηση που αφορά τα επαγγελματικά σας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, μετά τις 16:53 βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, πώς θα διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας και πώς μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά, αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ακόμη επιδιώξτε μια συζήτηση που μπορεί να βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους μολονότι αν περιμένετε απτά αποτελέσματα από τις επαφές σας ίσως είναι δύσκολο να τα έχετε άμεσα λόγω της κενής πορείας της Σελήνης. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, αναμοχλεύονται τα συναισθήματα σας, ενώ φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά σας ζητήματα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς το απόγευμα, μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση ή να εντείνει κάποιες τάσεις φυγής. Αν μέσα σας πιέζεστε καιρό τώρα γιατί κάτι σας ενοχλεί, σας πιέζει ή νιώθετε ότι σας αδικεί δεν είναι απίθανο να θέλετε να τα πείτε να ξεθυμάνετε

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι όσο κι αν προσπαθείτε να «σπρώξετε» τα πράγματα οι ρυθμοί είναι αργοί ή οι άλλοι έχουν αντιστάσεις απέναντι σας. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνά στον τομέα των οικονομικών θα ασχοληθείτε διεξοδικά με έξοδα, έσοδα και γενικώς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και απολαβές.

ΙΧΘΥΕΣ:

Αφήστε τη μέρα να κυλήσει. Tο απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας θα είστε σε καλύτερη κατάσταση για να αναλάβετε δράση. Τις βραδινές ώρες μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με σπουδές, επαγγελματικά θέματα, την επαφή σας με ξένους, εξωτερικό ή το διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Δίας στους Ιχθύς 2022: Ποια όνειρα θα κάνει πραγματικότητα για τα 12 ζώδια

– Καλές και δύσκολες μέρες του Δεκεμβρίου 2021 για τα 12 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

8 κλειδιά για να βρεις και να κρατήσεις τη σχέση που σου αξίζει