ΖΩΔΙΑ

Δεκέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Δεκέμβριο.

Ο τελευταίος μήνας του 2021 δεν στερείται έντασης και δυσκολιών. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με μια Ηλιακή έκλειψη στις 4/12 στον Τοξότη. Την τελευταία στα μεταβλητά ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη όχι μόνο για τη χρονιά, αλλά και για τα επόμενα αρκετά χρόνια. Η Πανσέληνος στις 19/12 στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, μπορεί να φέρει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες και ειδήσεις που μπορεί να μας χαροποιήσουν μακροπρόθεσμα.

Σίγουρα ο φετινός Δεκέμβριος δεν είναι ο γιορτινός ευχάριστος μήνας που ήταν παλιότερα. Τελειώνει τουλάχιστον με την είσοδο του Δία στους Ιχθύς στις 29/12. Έτσι τα πλάνα μας για την Πρωτοχρονιά μπορεί να είναι αρκετά πιο όμορφα.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Δεκέμβριο

Κριός – Ένας Δεκέμβριος γεμάτος καινούρια σχέδια

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει σε μια προσμονή για τα καινούρια σας πλάνα είτε σε επίπεδο σπουδών είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που χρειάζεται είναι κάτι να σας ενθουσιάσει, να σας παθιάσει, για να του δώσετε την ενέργειά σας. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, πιθανώς να φτάσετε σε ένα οριακό σημείο στην καριέρα και πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στις 29/12 βοηθά να συνδεθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας στη νέα χρονιά.

Ταύρος

Ο Δεκέμβριος έχει πρακτική κατεύθυνση στον τομέα των οικονομικών. αλλά και των βαθύτερων συναισθηματικών σας σχέσεων.  Μέχρι τις 13/12 το διάστημα είναι σαφώς πιο απαιτητικό και κουραστικό από όλες τις απόψεις. Σε αυτό τον μήνα καλά θα κάνετε να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, ιδιαίτερα από ανθρώπους που μπορεί να εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Στις 29/12 η διάθεσή σας φτιάχνει, κάνοντας πραγματοποιήσιμους τους στόχους του 2022.

Δίδυμοι

Ο Δεκέμβριος κάνει είσοδο με μια έκλειψη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη, μέσα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών στις 4/12. Μπορεί να κάνετε μια νέα και σημαντική γνωριμία ή σχέση, είναι όμως το ίδιο πιθανό να πείτε και αντίο σε μια σχέση που πλέον δεν έχει τίποτε να σας προσφέρει. Από τα μέσα του μήνα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο Άρης αυξάνει τις αντιπαραθέσεις, τα νεύρα, τον ανταγωνισμό και τα δράματα, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.  Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς από τις 29/12 στον τομέα της καριέρας θα σας αποζημιώσει μέσα στο 2022, τουλάχιστον με τις επαγγελματικές σας επιτυχίες.

Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος βάζει σε προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού σας. Η έκλειψη στις 4/12 αυτή μπορεί να σας αποκαλύψει πώς οι καθημερινές σας συνήθειες και ρουτίνες μπορεί να σας δημιουργούν προβλήματα ή μπορεί να σας βοηθούν. Η Πανσέληνος στις 19/12 επίσης αφορά ιδιαίτερα στη φυσική σας κατάσταση και υγεία. Κάνει ακόμη πιο απαραίτητο το να συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στις 29/12 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, φέρνοντας ευκαιρίες να κατακτήσετε νέες απάτητες κορυφές επαγγελματικά ή και προσωπικά. Θα βοηθήσει σε σπουδές, επαφές με ξένους, νομικά ζητήματα.

Λέων

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με έμφαση στον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά, τη διασκέδαση και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Αν είστε μόνες-οι τα φλερτ θα αυξηθούν και θα υπάρχει μεγαλύτερη ανταπόκριση στο ερωτικό σας κάλεσμα. Το διάστημα μετά τις 13/12 θα δώσει έμφαση και στη διεύρυνση του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Την παραμονή των Χριστουγέννων θα έρθουν σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας ή στις σχέσεις σας αν είστε γεννημένοι αρχές του δευτέρου δεκαήμερου. Ο Δίας στους Ιχθύς από τις 29/12 θα βοηθήσει τόσο στα οικονομικά όσο και στις στενές σας σχέσεις.

Παρθένος – Ένας Δεκέμβριος με αποκαλύψεις

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με αρκετή ένταση, αλλά και προοπτικές αλλαγών, κυρίως στην οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας. Η έκλειψη στις 4/12, μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις ή βαθιές αλήθειες για την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε πολύ. Προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στη δουλειά και αυτόν που διαθέτετε για την προσωπική σας ζωή. Ο έρωτας θα είναι το ζητούμενο μετά τις 21/12. Προσέξτε όμως συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας ή και εμμονές που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

 

Ζυγός

Ο Δεκέμβριος είναι ένας ιδιαίτερα πολυάσχολος μήνας για σας που δίνει έμφαση στην επικοινωνία. Η ανάγκη σας είναι να βρείτε κάτι να παθιαστείτε, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική σας κατεύθυνση ή την προσωπική σας ζωή. Άλυτα θέματα σε οικογενειακό επίπεδο που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν μπορεί να φέρουν ένα κλίμα απογοήτευσης σε κάποιες προσωπικές ή συγγενικές σχέσεις. Η χρονιά θα κλείσει με μια επιρροή που θα είναι δυνατή στο πρώτο μισό της χρονιάς και πολύ βοηθητική για τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Σκορπιός – Ένας Δεκέμβριος γεμάτος ανατροπές

Ο Δεκέμβριος θα σας βρει στο ξεκίνημά του, επικεντρωμένους στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Για κάποιους η έκλειψη στις 4/12 μπορεί να να συνοδεύεται κι από το τέλος μιας συνεργασίας κι έτσι μια πηγή εσόδων να κινδυνεύσει. Ωστόσο, δεν θα αργήσει να έρθει μια νέα δουλειά να αντικαταστήσει τη χαμένη, σε περίπτωση που συμβεί ένα τέτοιο ακραίο σενάριο. Προσέξτε πολύ πώς επικοινωνείτε στην ερωτική σας ζωή, ιδιαίτερα μετά τις 20/12. Ο μήνας τελειώνει με ελπίδα και φως και υπόσχεται να δημιουργήσει βελτιωμένες συνθήκες στη ζωή σας, κυρίως στα προσωπικά και στα δημιουργικά σας σχέδια.

Τοξότης

Ο μήνας των γενεθλίων σας μπαίνει με ένα πυροτέχνημα: Tην τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 4/12. Ο Δεκέμβριος σαφώς δεν είναι ένας εύκολος και χαλαρός μήνας παρόλα αυτά, κυρίως από τις 13/12 που ο Άρης προχωρά στο ζώδιο σας και δημιουργεί πιο πιεστικές συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Οι γιορτές πάντα δημιουργούν στενέματα στο πορτοφόλι σας κι αυτή τη φορά μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση. Από τις 29/12 δώστε έμφαση στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή. Ευκαιρία για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας, αλλά να κάνετε κάτι και με τον τομέα του σπιτιού ώστε να ζείτε καλύτερα.

Αιγόκερως – Ένας παρασκηνιακός Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή και τον εαυτό σας. Η έκλειψη στις 4/12 σας είναι μια έκλειψη που μπορεί να δηλώνει κι ένα παρασκήνιο και γενικότερα μια περίοδος που πολλά από τα πράγματα που συμβαίνουν γίνονται σε ένα πιο μυστικό και κρυφό επίπεδο. Στις 20/12 είναι πολύ σημαντικό να δείξετε την απαραίτητη αγάπη, φροντίδα και συμπόνια σε σας τους ίδιους, όπως θα το κάνατε για οποιονδήποτε άνθρωπο που αγαπάτε. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς από τις 29/12 θα ζωντανέψει το πνεύμα και τη διάθεση σας.

Υδροχόος

Ο Δεκέμβριος είναι ένας αποκαλυπτικός μήνας, κυρίως σε κοινωνικό, φιλικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Θα χρειαστεί λίγη ευελιξία από την πλευρά σας και διπλωματία για να μην έρθετε σε ρήξη. Η τάση θα είναι να θέλετε να επιστρέψετε στο παρελθόν. Κάντε το μόνο για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να δώσετε ένα τέλος σε ό,τι σας πίκρανε και σας απογοήτευσε. Η είσοδος του Δία στους Ιχθύς στις 29/21, θα φέρει περισσότερη ανάπτυξη στα σχέδια σας και μεγαλύτερη ευημερία και σε οικονομικό επίπεδο μέσα στο 2022.

 

Ιχθύς

Ο Δεκέμβριος κάνει είσοδο με πυροτεχνήματα στον επαγγελματικό τομέα. Μην φοβηθείτε τις αλλαγές. Έρχονται μόνο για να σας δικαιώσουν. Στις 19/12 η Πανσέληνος στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια και σας ζητά να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε δουλειά και σπίτι. Ο μήνας και η χρονιά κλείνουν με ελπίδα. Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Δίας περνά στο ζώδιο σας στις 29/12 και υπόσχεται να ξαναφέρει λίγη από τη χαμένη σας αισιοδοξία και ενδιαφέρουσες προοπτικές επέκτασης στη νέα χρονιά.

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο, από την Άση Μπήλιου