ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Αφροδίτη από την τελευταία μοίρα του Τοξότη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στην τελευταία μοίρα στους Ιχθύς σήμερα. Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική, επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε και να είμαστε πιο χαλαροί.

Είναι μία ωραία όψη για γνωριμίες, επαφές με φίλους και γνωστούς αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές κυρίως σε γευστικούς πειρασμούς. Επίσης θέλει προσοχή και στις ερωτικές μας επιλογές γιατί η τάση ευνοεί το να να ενθουσιαζόμαστε πιθανώς χωρίς αντίκρισμα. Αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία θέλει και στα έξοδα. Η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο βοηθώντας μας να αφήσουμε τις εντάσεις των ημερών πίσω μας.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Παρασκευής μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση είτε με το σύντροφο σας είτε με τους συνεργάτες σας. Στην πορεία η μέρα φτιάχνει γι’ αυτό συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Προσέξτε και τη τάση για σπατάλες που μπορεί να είναι πιο έντονη. Προσοχή στις υπερβολές κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες 2 μέρες του ζωδίου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι από τις πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακές μέρες για εσάς, καθώς η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές. Ας είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και με τα έξοδα σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε λίγο περισσότερο σήμερα καλά θα κάνετε να δώσετε «άδεια» στον εαυτό σας να το κάνετε. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσέξτε όμως τα έξοδα. Ακόμη οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες προσέξτε τις σχέσεις σας με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και μετά τη νευρική Πανσέληνο, η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας, κάνοντας σας λίγο ευαίσθητους από τη μια αλλά και πολύ πρόθυμους να επικοινωνήσετε. Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ενώ είναι μια απολαυστική όψη για να δείτε φίλους, αλλά μπορεί να είναι σούπερ καταστροφική για το πορτοφόλι σας. Οι υπερβολές είναι μες το πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμούσατε να είστε πιο χαλαροί. Το τετράγωνο όμως της Αφροδίτης πριν αποχωρήσει από τον Τοξότη με τον Δία στους Ιχθύς σας τις υπενθυμίζει όμως. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς και κάποιες οικονομικές ευκαιρίες σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια πιο όμορφη μέρα ξετυλίγεται μπροστά σας και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε μετά από αρκετά έντονες μέρες στη δουλειά ή το σπίτι, κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν. Η Σελήνη στον Καρκίνο ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Δία στους Ιχθύς αποτελεί τέλεια ευκαιρία να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφα μολονότι απειλεί όποια προσπάθεια μπορεί να κάνετε για να αποφύγετε τους πειρασμούς. Από το Σάββατο που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα είστε πιο εγκρατείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες μέρες της εβδομάδας ξεδιπλώνεται μπροστά σας καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου ανάβει μέσα σας τη σπίθα της περιπέτειας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία, μολονότι είναι δυσαρμονική όψη είναι μια ευχάριστη επιρροή και πιθανώς να συζητάτε κάποια πλάνα σας σε επαγγελματικό και σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο, σας κάνει να ασχολείστε με πρακτικά ζητήματα είτε αφορούν τις υποχρεώσεις σας στο σπίτι είτε στα οικονομικά. Προσέξτε λίγο περισσότερο τη τάση να ξοδέψετε. Ακόμη προσοχή στις υπερβολές στη διατροφή, το αλκοόλ και γενικότερα ό,τι σας αρέσει αλλά μπορεί να σας κάνει κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Παρασκευή σας βρίσκει σε ένα πυρετό συζητήσεων, επαφών, κοινωνικοποίησης. Το πρωί της Παρασκευής προσέξτε τη βιασύνη αλλά και τη τάση για καυγάδες με κάποιο άτομο ίσως από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στη πορεία της ημέρας το πράγμα στρώνει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία σας κάνει κάπως υπερβολικούς σε θέματα εξόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και σας κάνει λίγο πιο ανήσυχους για θέματα που σχετίζονται ίσως με τη δουλειά αλλά και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία, μια όψη που πολλές φορές οδηγεί σε υπερβολές ή υποσχέσεις που μπορεί να δώσετε πάνω στον ενθουσιασμό σας και μετά να μην τηρήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ πιο αισιόδοξη και «ανεβαστική» μέρα ξεδιπλώνεται μπροστά σας με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία θέλει προσοχή κάπως στις υπερβολές είτε σε γευστικούς πειρασμούς είτε γενικότερα σε έξοδα και αγορές.