ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο η «Ψυχρή Πανσέληνος»;

Pexels

Η πανσέληνος του Δεκεμβρίου 2022 θα επηρεάσει την περιέργεια κάθε ζωδίου, σε μια περίοδο που λείπει η ακρίβεια.

Η πανσέληνος Δεκεμβρίου έρχεται στις 8 του μήνα, ακριβώς πριν από το χειμερινό ηλιοστάσιο και είναι το τελευταίο φεγγάρι για το 2022 που θα λάμψει στο νυχτερινό ουρανό. Μάλιστα, είναι γνωστή και ως Κρύο Φεγγάρι ή Ψυχρή Πανσέληνος, γιατί οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν κατακόρυφα το Δεκέμβριο.

Δείτε πώς θα επηρεαστεί λοιπόν κάθε ζώδιο από την Ψυχρή Πανσέληνο του 2022:

Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Ποια ζώδια επηρεάζει περισσότερο η «Ψυχρή Πανσέληνος»; Pexels

Κριός

Πρόσεχε τα λόγια σου, Κριέ. Έχεις συμμετάσχει σε μερικές πολύ έντονες συζητήσεις πρόσφατα, αλλά η Ψυχρή Πανσέληνος θα ενισχύσει μόνο την αιχμηρή γλώσσα σου. Είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσεις νέα χόμπι ή δεξιότητες για τις οποίες θέλεις να μάθεις περισσότερα, καθώς και να συμμετάσχεις σε κάποιες (υγιείς) διανοητικές συζητήσεις.

Ταύρος

Πρόσεξε τα έξοδά σου Ταύρε. Αναθεώρησε τις τρέχουσες συνήθειες δαπανών σου και κάνε τις κατάλληλες προσαρμογές, εάν είναι απαραίτητο. Θα είναι δύσκολο, ειδικά ενόψει των γιορτών, αλλά ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρειαστεί να τα περιορίσεις.

Δίδυμοι

Πάρε τις ανάσες σου Δίδυμε. Περνάς δύσκολα τον τελευταίο καιρό, αλλά ήρθε η ώρα να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, να σκεφτείς τις προτεραιότητές σου, αλλά και τρόπους για να κρατάς το μυαλό σου σε φόρμα.

Καρκίνος

Η ψυχική υγεία πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου. Εξέτασε τις τρέχουσες συνήθειες και τελετουργίες σου, ειδικά αυτές που λειτουργούν εναντίον σου. Μπορεί να προτιμάς να υποχωρείς στο καβούκι σου, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες κοινωνικοποίησης.

Λέων

Οι φιλίες σου πρόκειται να δοκιμαστούν. Η πιθανότητα διαφωνιών και κακής επικοινωνίας θα είναι στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών. Χρησιμοποίησε αυτό το χρόνο για να επιλέξεις ποιους ανθρώπους θέλεις να έχεις γύρω σου, αλλά προσπάθησε να παραμείνεις ανοιχτή σε διαφορετικές προοπτικές, χωρίς να γίνεις αμυντική.

Παρθένος

Η επαγγελματική σου ζωή είναι στο επίκεντρο, Παρθένε. Ως ένας από τους αγγελιοφόρους του ζωδιακού κύκλου, είσαι περήφανη για την ικανότητά σου να μοιράζεσαι βασικές πληροφορίες στο πλαίσιο του επαγγέλματός σου. Ενώ έχεις τον τρόπο σου με τις λέξεις, να προσέχεις πώς επικοινωνείς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ζυγός

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, και όχι απαραίτητα με καλό τρόπο, Ζυγέ. Οποιεσδήποτε συνομιλίες έχεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχουν την πιθανότητα κακής επικοινωνίας. Αν και μπορεί να μην λάβεις όλες τις απαντήσεις που αναζητάς, είναι μια καλή στιγμή για να συμμετάσχεις σε μια χαλαρή συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις απόψεις σου.

Σκορπιός

Πού είναι τα όρια σου Σκορπιέ; Ίσως είναι καιρός να αναθεωρήσεις πώς εμφανίζεσαι στους άλλους γύρω σου. Εάν διαπιστώσεις ότι ξεπερνάς τα όριά σου, περισσότερο από ό,τι μπορεί να νιώθεις άνετα, ίσως χρειαστούν κάποιες προσαρμογές.

Τοξότης

Οι σχέσεις σου πρόκειται να δοκιμαστούν, Τοξότη. Θα κάτσεις ακούσεις προσεκτικά αυτά που έχουν να σου πουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Είναι πιθανό να προκύψει σύγκρουση από διαφορές στις απόψεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην απορρίπτεις προοπτικές που δεν ευθυγραμμίζονται απαραίτητα με τις δικές σου.

Αιγόκερως

Είναι πραγματικά υγιείς οι ρουτίνες σου, Αιγόκερε; Θέλεις να είσαι παραγωγική, αλλά αντί να σηκώνεις τα μανίκια και να πιάνεις δουλειά, μπορεί να είναι καιρός να κάνεις μερικές προσαρμογές στα τρέχοντα τελετουργικά σου. Άκου το σώμα και τις ανάγκες του. Η ανάπαυση μπορεί επίσης να είναι παραγωγική.

Υδροχόος

Εξερεύνησε τις δυνατότητες που έχουν να προσφέρουν οι δημιουργικές σου αναζητήσεις, Υδροχόε. Μπορεί να χάνεσαι μέσα στην αφθονία των επιλογών για να εκφραστείς, αλλά αυτή θα είναι σίγουρα μια ευχάριστη στιγμή για εσένα. Αρκεί να μην το παρακάνεις. Για να απολαύσεις κάθε σου χόμπι στο έπακρο, πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτό.

Ιχθύες

Συμμετέχεις σε σημαντικές συζητήσεις στον ιδιωτικό σου κόσμο. Αν και η σύγκρουση μπορεί να είναι πολύ πιο πιθανή, η ζωή στο σπίτι, αξίζει λίγη προσοχή, γι’ αυτό απλώς επίλεξε τα λόγια σου με σύνεση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανανεώσεις επίσης τον χώρο διαβίωσής σου και να τον κάνεις πιο ενδιαφέρον.