ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 9 Νοεμβρίου.

Οι όψεις της Σελήνης για τα ζώδια σήμερα, είναι θετικές τις πρωινές ώρες με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα όσο όμως πλησιάζει τη σύνοδο με τον χαοτικό Πλούτωνα προς το απόγευμα τα πράγματα γίνονται λίγο πιο πιεστικά ενώ ξεκινούν από το βράδυ και οι δύσκολες όψεις Ερμή- Άρη, Ερμή – Κρόνου και Άρη – Κρόνου που θα είναι ακριβείας όμως αύριο δημιουργώντας έκρυθμο κλίμα και ανατροπές.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο πρακτικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερου σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνοντας έμφαση και σήμερα στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχουμε στην καθημερινότητα μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί κάποιος συνεργάτης να λειτουργεί με ένα τρόπο που νιώθετε ότι προσπαθεί ότι μπορεί να σαμποτάρει τη δική σας δουλειά. Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω. Η σύνοδός της όμως με τον Πλούτωνα, σκιάζει τη μέρα από το μεσημέρι και έπειτα με πιο βαριά συναισθήματα ή με αρκετή καχυποψία.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Σελήνη παραμένει στον φιλικό σας Αιγόκερω στη διάρκεια της μέρας. Όμως, η όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και η επιρροή των δύσκολων όψεων Ερμή – Άρη – Κρόνου που ολοκληρώνονται αύριο, αλλά επηρεάζουν από σήμερα το βράδυ κάνει δύσκολες κάποιες επαφές σας. Μπορεί ένα φίλος, ένας συνεργάτης ή ακόμη κι ο σύντροφός σας να συμπεριφέρεται κάπως περίεργα σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Είστε από τα ζώδια τα οποία σήμερα σκιάζει λίγο η διάθεση σας ακόμη κι αν δε συμβαίνει κάτι στη δική σας ζωή που να είναι δυσάρεστο. Αλλά μην αφήνεστε στην απογοήτευση. Είναι διαφορετικό να μην έχεις κέφια κι άλλο να αφήνεις να σε ρουφήξει η απαισιοδοξία και η απογοήτευση για ό,τι συμβαίνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Είστε από τα ζώδια που σήμερα μπορεί να έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε κάποιο άτομο σημαντικό για σας είτε είναι συνεργάτης, φίλος, είτε ακόμη κι ο ίδιος σας ο σύντροφος σας, αλλά τα λόγια και οι συμβουλές που θα δώσετε να ακουστούν στ’ αυτιά του σαν κριτική ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΛΕΩΝ:

Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μπορείτε να είστε ευχάριστοι σε όλους αγαπητοί μου Λέοντες. Βγείτε, λοιπόν, από αυτή την ουτοπία τουλάχιστον σήμερα ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς ή και του σπιτιού. Ό,τι κι αν κάνετε κάποιος θα θέλει περισσότερα ή θα τα θέλει διαφορετικά καμωμένα και στο τέλος μένει μόνο ο θυμός.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Είστε από τα ζώδια για τα οποία σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που εκτός όλων όσων έχετε κατά νου να κάνετε, προκύπτουν κι έξτρα ευθύνες ή απρόοπτα από το απόγευμα κι έπειτα. Τα απρόοπτα σχετίζονται είτε με τη δουλειά και τις καθημερινές σας ευθύνες είτε ακόμη και με θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ:

Η Τρίτη σίγουρα δεν συγκαταλέγεται στις μέρες που η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της. Παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις σας, σας περιμένουν ακόμη κι αν δεν έχετε καμία όρεξη να ανταποκριθείτε σε αυτές. Πιο εύκολο είναι να ξεμπερδεύετε γρήγορα με όλα όσα σας πιέζουν και να κερδίσετε χρόνο να κάνετε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να ξεκουραστείτε. Σήμερα το βράδυ προσέξτε αν κάτι το κρατάτε μέσα σας καιρό και σας βαραίνει πως θα το εκφράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σήμερα είναι από τις αρκετά πιεστικές μέρες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Καλά θα κάνετε να είστε αρκετά φειδωλοί με τις υποσχέσεις που δίνετε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σε κυμαινόμενα επίπεδα η ενέργεια και η διάθεση σας σήμερα αγαπητοί μου Τοξότες. Μπορεί να ξεκινάτε με ορμή και διάθεση να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και κάπου μέσα στη μέρα να μην έχετε κέφι να κάνετε τίποτα ή να παρατάτε αυτό που ξεκινήσατε με ενθουσιασμό το πρωί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας σήμερα σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Μπορεί τα πλάνα που έχετε ή το πρόγραμμα που έχετε καταστρώσει να μην σας βγαίνει με τον τρόπο που θέλετε, κυρίως αν εξαρτάται κι από άλλους είτε είναι οι συνεργάτες σας είτε είναι οι φίλοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Οι όψεις σήμερα μπορεί να σας βάζουν σε μια διαδικασία να σκεφτείτε παρελθοντικές σας αποφάσεις για την καριέρα ή και την κατεύθυνση της ζωής σας γενικότερα. Το παρελθόν δεν αλλάζει φίλοι μου. Απλά σκεφτείτε πως μπορεί να αποφύγετε στο μέλλον να ξανακάνετε τα ίδια λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω σήμερα, μια θέση αρκετά βοηθητική. Όμως, με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε ότι ο χρόνος κυλάει μέσα από τα χέρια σας. Ίσως δεν προλαβαίνετε να κάνετε όσα είχατε υπολογίσει μες τη μέρα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/11/2021 – 14/11/2021