ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 9/04

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 9 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, παρά το γεγονός πως η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο- σηματοδοτώντας μεγαλύτερη εσωστρέφεια αλλά και κυκλοθυμία- οι όψεις που σχηματίζει τουλάχιστον μέχρι το βραδάκι είναι εξαιρετικές για μία απόδραση στην εξοχή ή μια βόλτα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στη θάλασσα.

Η μέρα μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι μας ανακουφίζει και μας χαλαρώνει σε ψυχολογικό επίπεδο, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την οικογένεια  και το σπίτι. Θα είναι επίσης πιο εύκολο να κάνουμε αλλαγές και να βελτιώσουμε ό,τι χρειάζεται στο περιβάλλον που ζούμε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, πιθανώς να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές. Ακόμη κι εσείς οι
σίφουνες Κριοί, χρειάζεται που και που να απέχετε από τις πολλές επαφές με τους άλλους για να χαλαρώσετε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, με ό,τι αγαπάτε και δεν σας πιέζει. Μια μέρα στη θάλασσα ή έστω μερικές ώρες θα ήταν η τέλεια διέξοδος αλλά ακόμη κι αυτό αν δεν καταφέρετε να κάνετε, έχετε πάντα το σπίτι σας για να προφυλαχτείτε από τα πολλά βλέμματα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ενδιαφέρει και σας προσφέρει ικανοποίηση. Εκτός των άλλων θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι μπορεί να έχετε ένα πιο φορτωμένο με υποχρεώσεις πρόγραμμα, τα ενθαρρυντικά τρίγωνα της Σελήνης προς τον Δία και τον Ποσειδώνα σας επιτρέπουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί σε αυτά που έχετε να κάνετε. Θα ανταποκριθείτε περίφημα αλλά να βρείτε και χρόνο για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Καλό θα ήταν βέβαια, να μην υποσχεθείτε πολλά πράγματα στους άλλους και στο τέλος
φανείτε ασυνεπείς γιατί δεν θα προλάβετε να ανταποκριθείτε ειδικά στο σύντροφο σας ή την οικογένεια σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κάθε περίπτωση το Σάββατο είναι πιο χαλαρή και διασκεδαστική μέρα. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα όπως και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα θέμα οικονομικό στο οποίο να διαφωνείτε για το πως πρέπει να επιλυθεί. Ή μπορεί να έχετε στο νου σας τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε- είτε αφορούν δουλειά, σπουδές ή ακόμη και ένα ταξίδι.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη σημερινή μέρα, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάνοντας σας λίγο πιο κυκλοθυμικούς. Καλό θα ήταν να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ προσωπικά, μεταφράζοντάς τα κατά το δοκούν, ειδικά όταν είναι εύκολο συζητώντας να δείτε ακριβώς τι σκέφτεται η άλλη πλευρά. Αξιοποιήστε τη μέρα σας για να κάνετε κάτι που σας αρέσει είτε είναι μια βόλτα στη κοντινότερη παραλία είτε να αράξετε σπίτι με το αγαπημένο σας βιβλίο ή να κάνετε και μια εκδρομή.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα, η Σελήνη βρίσκεται στον 12 ο ηλιακό σας οίκο κάνοντας από τη μια πιο επιτακτική την ανάγκη σας για ξεκούραση, για περισσότερο ύπνο, για χαλαρές δραστηριότητες κι από την άλλη φέρνοντας στην
επιφάνεια διάφορες υποχρεώσεις, εκκρεμότητες της δουλειάς ή του σπιτιού κι έτσι μπορεί να νιώθετε λίγο εγκλωβισμένοι σήμερα. Καλό είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας και κερδίστε χρόνο, επιλέγοντας 2-3 πράγματα που είναι πολύ σημαντικό να φέρετε εις πέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερχονται προσκλήσεις από φίλους, συνεργάτες και γνωστούς που θα είναι δύσκολο να πείτε «όχι» αλλά πιθανώς να μην ξέρετε τι να διαλέξετε και τι να απορρίψετε. Το σημαντικό είναι να σκεφτείτε την ψυχική σας ηρεμία και την ικανοποίηση που θα λάβετε αποδεχόμενοι μια πρόσκληση. Ποιος γεμίζει την ψυχή σας; Ποιος σας κάνει να περνάτε καλύτερα; Αφήστε τις δημόσιες σχέσεις και ασχοληθείτε μόνο με αυτό που σας ικανοποιεί σε βαθύτερο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Ακόμη κι αν φύγετε για μια εκδρομή ενδέχεται το μυαλό να είναι πίσω στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή μπορεί να έχετε κάποιο τηλεφώνημα από κάποιο συνεργάτη που θέλετε δε θέλετε θα πρέπει να ανταποκριθείτε εις βάρος βέβαια της δικής σας ξεκούρασης. Για όσους δεν εργάζονται όλο αυτό μπορεί να αφορά θέματα της οικογένειας και απαιτήσεις των στενών συγγενών σας. Είναι μια κάπως πιο πιεστική
μέρα αλλά βάζοντας λίγο πιο αυστηρά όρια θα μπορέσετε να κάνετε κι αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας ταιριάζει, σας κάνε να είστε λίγο πιο ήρεμοι και πιο δεκτικοί κι επειδή σχηματίζει και δυο υπέροχες όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα καλά θα κάνετε να απολαύσετε τη μέρα στο έπακρο!Ένας συνεργάτης, συνέταιρος ίσως και στενός φίλος μπορεί να έχει να σας προτείνει κάτι σήμερα που θα σας ενθουσιάσει είτε αυτό αφορά ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ είτε ακόμη κι ένα ταξιδάκι για ένα γουηκέντ, μια βόλτα για ένα γεύμα κοντά στη θάλασσα ή ένα βιβλίο, μια ταινία κάτι που θα απολαύσετε στο έπακρο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα έχει ξεκάθαρα μία πιο εσωστρεφή και συναισθηματική διάσταση. Κάποιες φορές αγαπητοί μου Τοξότες νιώθετε την ανάγκη να απέχετε από την κοινωνική φρενίτιδα και τις επαφές με τους άλλους, να συγκεντρώνεστε στον εαυτό σας και στις δικές σας υποχρεώσεις και να μην διαθέτετε τον χρόνο σας προσπαθώντας να βρείτε λύσεις που δεν σας αφορούν άμεσα. Και μολονότι είστε από τη φύση σας κοινωνικά
όντα και θέλετε την ανθρώπινη επαφή κάποιες μέρες όπως το Σάββατο καλό είναι να θυμάστε τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση όταν είστε μόνες-οι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο έχει μία πιο κοινωνική διάσταση, κάνοντας σας πρόθυμους να ψάξετε για καλή παρέα και κάποιες
διασκεδαστικές στιγμές με φίλους. Τα τρίγωνα της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν σας αφήνουν βέβαια να βγάλετε από το μυαλό σας τα μελλοντικά σας πλάνα τα οποία σκέφτεστε με ενθουσιασμό καθώς υπόσχονται νέες εμπειρίες και την εξερεύνηση νέων δρόμων είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απλά πράγμα μπορούν σας φτιάξουν το κέφι. Κάτι απλό μια μικρή διακοσμητική πινελιά που θα ζωντανέψει το χώρο της δουλειάς ή του σπιτιού μπορεί να διαφοροποιήσει τη διάθεση σας. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, παραπέμπει σε όλα αυτά τα πρακτικά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας στην καθημερινότητα σας και ενδεχομένως να είναι μια πιο πιεστική μέρα για σας. Δείτε πως μπορεί
αλλάζοντας κάτι έστω στο περιβάλλον σας μπορεί να σας δώσει ώθηση και να σας ενθαρρύνει. Από την άλλη μπορεί να βρείτε και λίγο χρόνο για να το ρίξετε λίγο έξω.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστη μέρα η σημερινή,  καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον φιλικό σας Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας και θα υπάρχει καλύτερη ροή στις εξελίξεις ενώ και οι υποχρεώσεις που έχετε θα βγαίνουν αβίαστα σε σχέση με άλλες μέρες. Όσο πιο
θετικοί και δεκτικοί είστε εσείς άλλο τόσο θα σας επιστρέφεται σήμερα από τα άτομα που είτε δουλεύετε μαζί είτε περνάτε χρόνο μαζί τους. Ακόμη είναι μια μέρα που ο λόγος σας μετράει ενώ και οι άλλοι θα είναι
πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις