ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Pexels

Αυτόν τον μήνα, προχωράς προς την επιτυχία και κινείσαι με την ταχύτητα του φωτός. Εξάλλου, το ωροσκόπιό σου για τον Απρίλιο του 2022 ξεκινά με τον ήλιο στον τολμηρό και ασταμάτητο Κριό. Αξιοποίησε τη δύναμή σου και αγκάλιασε το πάθος σου, επιτέλους. Έτοιμοι για έναν πολύπλευρο μήνα;

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας Pexels

Την 1η Απριλίου, μια νέα σελήνη στον Κριό θα φτάσει αργά το βράδυ, ωθώντας μας να ακολουθήσουμε τα ένστικτά μας και να ανταγωνιστούμε πιο σκληρά από ποτέ. Ωστόσο, ο Ήλιος θα σχηματίσει επίσης μια σύνοδο με τον πληγωμένο Χείρωνα, εξαλείφοντας το άγχος και την αμφιβολία για τον εαυτό μας καθώς επιδιώκετε τους στόχους μας. Μέχρι τις 4 Απριλίου, μπορεί να συναντήσουμε ακόμη περισσότερα εμπόδια στο ταξίδι μας. Καθώς ο Άρης θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι γεμάτος κίνηση, οπότε προχώρησε προσεκτικά σε αυτό το τραχύ κομμάτι.

Ευτυχώς, όλα οδηγούν σε κάτι θεαματικό στις 12 Απριλίου. Τότε είναι που ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα σχηματίσουν μια σύνοδο στους Ιχθύες, φέρνοντας μια ορμή καλλιτεχνικής και ρομαντικής ενέργειας στο παιχνίδι. Μέχρι τις 27 Απριλίου, μπορεί να νιώθεις έτοιμη να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει. Άλλωστε, αυτή είναι η στιγμή που η Αφροδίτη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυξάνοντας την ενσυναίσθησή σου και αυξάνοντας τη λάμψη στην ερωτική σου ζωή. Η αγάπη ξεπερνά τα πάντα, οπότε άφησε τη συγχώρεση να θρέψει την καρδιά σου. Όταν η Αφροδίτη ενώσει τις δυνάμεις της με τον Δία στους Ιχθύς στις 30 Απριλίου, το πάρτι ξεκινά πραγματικά. Αφέσου στον ρομαντισμό, τη φιλία και την αφθονία που λαχταράς, γιατί υπάρχει άφθονη μαγεία στον αέρα.

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας – Κριός

Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη την ανάγκη σου για να έχεις πάντα την έγκριση των άλλων σε ό,τι κάνεις. Ο Άρης θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο στον Υδροχόο και θα εντείνει την ένταση στον κοινωνικό σου κύκλο.

Ταύρος

Καθώς ο ήλιος ενώνει τις δυνάμεις του με τον Χείρωνα, βρίσκεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τους δαίμονές σου, γιατί τα μυστικά σου έχουν δύναμη.

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας – Δίδυμοι

Αγκαλιάζεις την ικανότητά σου να είσαι ο ηγέτης του Απριλίου. Αυτός ο μήνας ξεκινά με μια ευκαιρία να επεκτείνεις το κοινωνικό σου δίκτυο.

Καρκίνος

Ετοιμάζεσαι για μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επιτέλους να αναγνωριστείς για όλη τη σκληρή δουλειά σου.

Λέων

Ετοιμάσου να εξερευνήσεις τον βαθύτερο εαυτό σου ​και να ζήσεις την πλήρη απελευθέρωση. Ο Απρίλιος ξεκινά με μια ευκαιρία για περιπέτεια.

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας – Παρθένος

Αυτόν τον μήνα, μπορεί να λάβεις μια χείρα βοηθείας που θα αλλάξει τα πάντα. Καθώς ο Δίας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα ανοίξει την καρδιά σου στην αγάπη, την πίστη και τη δέσμευση που αναζητάς.

Ζυγός

Θα έχεις έναν καταπληκτικό Απρίλιο, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποια βαριά συναισθήματα. Μια ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο θα σιγοκαίει στον όγδοο οίκο της μεταμόρφωσής σου στις 30 Απριλίου, φέρνοντας τους προσωπικούς σου δαίμονες στην επιφάνεια.

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας –  Σκορπιός

Ο Απρίλιος είναι γραμμένος με το όνομά σου, Σκορπιέ. Το ξεκίνημα του μήνα μπορεί να έχει μια πιο σοβαρή νότα, αλλά ο δεύτερος μήνας της άνοιξης σου ανήκει.

Τοξότης

Είσαι σε μια αξιοζήλευτη θέση, Τοξότη. Το ωροσκόπιο του Απριλίου ξεκινά με μια νέα σελήνη στον Κριό την 1η Απριλίου που θα στείλει πυροτεχνήματα στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και του ρομαντισμού σου.

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας –  Αιγόκερως

Αυτός ο μήνας φέρνει μια έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο που σε οδηγεί να κάνεις μια σημαντική αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Μην ανησυχείς, θα τα καταφέρεις.

Υδροχόος

Τα οικονομικά θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου,  αυτόν τον μήνα και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Αποφάσισε σύμφωνα με τις προσωπικές σου εκτιμήσεις και αγνόησε τους αρνητές του οράματός σου.

Τα ζώδια για τα οποία ο Απρίλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας –  Ιχθύες

Το ξεκίνημα του Απριλίου σε βρίσκει να τρέχεις και να μην προλαβαίνεις. Ευτυχώς, ο μήνας γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρων, οπότε στην πορεία μπορείς να περιμένεις κάτι πολύ όμορφο.