ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη επειδή θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό, τον Υδροχόο, κάνει τη μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο δημιουργεί μεγαλύτερη εξωστρέφεια και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Η όψη αυτή ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Το βράδυ με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό, μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις κυρίως για τα σταθερά ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας η σημερινή όπως και η αυριανή μέρα ευνοούν ιδιαίτερα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανόν να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άντρα στη ζωή σας πχ τον πατέρα σας, τον εργοδότη σας. Το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Ακόμη δεν είναι απίθανο να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας.

ΛΕΩΝ

Κερδίστε λίγο χρόνο, να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Από την Κυριακή που θα περάσει ο Ερμής στους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικός προς το ζώδιο σας και θα ξεδιαλύνει το θολό τοπίο. Τις μεσημεριανές ώρες τα πράγματα θα είναι πιο θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας ξαφνική που να αφορά δουλειά ή και τις σπουδές.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη όπως και η αυριανή. Ακόμη οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και γενικά σας αρέσει να κρατάτε ένα μυστήριο σχετικά με τον εαυτό σας δεν είναι κακό σήμερα να αποκαλύψετε δυο τρία πράγματα σε άτομα τα οποία ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Ακόμη μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον από τον επαγγελματικό τομέα και να συζητήσετε πιθανώς μια επαγγελματική πρόταση με οικονομικό όφελος για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση της τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερο πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ήλιο στους Διδύμους φυσικά θα μπορούσε να παίξει κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ήλιο στους Διδύμους δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχουμε μια θετική όψη ανάμεσα στη Σελήνη με τον Ήλιο στους Διδύμους που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας είτε και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση κι αυτό να συμβάλλει στο να νιώθετε την ανάγκη να περιφρουρήσετε τις άμυνες σας και τον εαυτό σας. Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί ρολόι πάντως κι έτσι αν πρέπει να επιλέξετε κάτι θα σας βοηθήσει αυτό που νιώθετε να πάρετε την καλύτερη απόφαση.