ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 8 Μαΐου.

Η πολύ δυνατή και τυχερή καθώς θα σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε. Η νέα Σελήνη είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι η κύρια επιρροή της ημέρας η οποία φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Η επιρροή της νέας Σελήνης θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια υπέροχη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που αποτελεί πραγματικά ένα δώρο σ’ αυτά τα γενέθλια σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο σαφώς είναι η κύρια επιρροή σήμερα. Πρόκειται για μια νέα Σελήνη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων. Είναι η κατάλληλη επιρροή για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μοναδική νέα Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς έχει ξεκάθαρα μηνύματα προς εσάς. Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης η νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, είναι η κύρια επιρροή όχι μόνο των ημερών αλλά και των επόμενων 2 εβδομάδων μέσα στις οποίες μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου, στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι το φθινόπωρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Παρθένους, κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας, αφορά η νέα Σελήνη. Η νέα Σελήνη ευνοεί την ανάπτυξη μια νέας ιδέας ή στόχου που υλοποιώντας τον θα έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας. Ακόμη μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά ή μια αλλαγή που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών, δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σάς καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να την διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Τώρα που ο καιρός βελτιώνεται θα σας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για να μπείτε σε φόρμα. Μάλιστα αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια μοναδική νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα. Για σας τους Αιγόκερους, αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας, αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση και τον τελευταίο καιρό την παραμελήσατε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την δυναμώσετε και να την ανανεώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών στον χώρο του σπιτιού. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη θα σας απασχολήσουν επίσης εμμέσως.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη σήμερα, έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες στην καθημερινότητά σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις.