ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 8 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ερμής και Άρης σχηματίζουν εξάγωνο δίνοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή υπόσταση στο Σάββατο. Μία όψη που μας βοηθά να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πρακτικοί και να βρίσκουμε έγκαιρα λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται. Ευνοεί την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις εμπορικές συναλλαγές και τις μετακινήσεις. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Σκορπιό και η κύρια όψη της το Σάββατο θα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό. Καλά θα κάνουμε να είμαστε ευέλικτοι με τα προγράμματα που έχουμε εκπονήσει καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα μέσα στη μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου το ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να νιώθετε ένα συναισθηματικό αναβρασμό. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη όμως ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις μας θέλουν φροντίδα και χρόνο για να μπορέσουν να είναι ικανοποιητικές και να αισθανόμαστε πληρότητα μέσα σε αυτές. Με τη Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό, σε όλη τη διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, σε κάποιους καλούς συνεργάτες καθώς είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Από την άλλη με τόσες όψεις που έχει το Σάββατο είναι πιθανόν να νιώθετε πιο ανήσυχοι για την εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή σας. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάρετε ένα φίλο ή το ταίρι σας και να κάνετε μια βόλτα με τα πόδια για να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να δείτε νέα πράγματα που μπορεί να σας δώσουν έμπνευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Μαγειρέψτε ένα πιο υγιεινό δείπνο. Κάνετε μια μέρα αποχή από το αλκοόλ. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο όμορφοι και ήρεμοι. Το Σάββατο μπορεί επίσης να σας απασχολούν πιο πολύ και τα θέματα της δουλειάς αλλά μην σας πιάνει βιασύνη και κάνετε απερίσκεπτες και παρορμητικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η παρουσία της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον Σκορπιό την κάνει σχεδόν την πιο άνετη μέρα της εβδομάδας για σας. Ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές με τα έξοδα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια και γενικότερα τις υποχρεώσεις σας. Ίσως έχετε αποφασίσει να περάσετε κάποιες ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους ή μπορεί να ασχολείστε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού προετοιμάζοντας το για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα. Από την άλλη μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα και να περνάτε πιο ευχάριστα. Ο Ερμής από τον Ταύρο σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και πιθανώς να σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα ή ζητήματα στενών συγγενών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας δημιουργεί μια νοητική ανησυχία και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι μάλλον θέλετε να την μοιραστείτε με τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες σας. Το Σάββατο είναι μια πολύ δυνατή μέρα με το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κυνηγήσετε ίσως κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες. Είναι ακόμη μια καλή μέρα για χαλαρές βόλτες ή για να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αν ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλετε ή αν τους χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς λόγους αν εκφράζουν ή αντανακλούν σωστά τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο είναι σούπερ μέρα για να τα δώσετε όλα στην επικοινωνία. Να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα. Ακόμη είναι μέρα που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κουβέντα για οικονομικά και να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στο ζώδιο σας, ενισχύει τις φιλοδοξίες σας αλλά από την άλλη μπορεί να σας κάνει να συγκεντρώνετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες και στο τέλος να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά που έχετε υποσχεθεί στους άλλους. Επίσης είναι μια μέρα που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας. Και μπορεί να ξεσπαθώσετε επειδή κάποιος σας είπε κάτι που μπορεί να πάρετε προσωπικά είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είστε ενεργοί. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί πιθανώς εσείς παίρνετε προσωπικά κάτι και μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση του άλλου που το είπε ή το έγραψε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο θα έχετε την τάση ίσως να είστε νευρικοί, κουρασμένοι ή κάτι μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη νοητική ή ψυχική αναστάτωση. Βέβαια παίζει πάντα να βασανίζετε τον εαυτό σας με σκέψεις είτε για επαγγελματικά θέματα είτε για τα μελλοντικά σας πλάνα. Προσπαθήστε όμως να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Τρόποι υπάρχουν πολλοί: διαλογισμός, γυμναστική, περπάτημα στη φύση, ένα χαλαρό χόμπι, οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Ακόμη δεν είναι ανάγκη όλο αυτό να το περνάτε μόνοι σας. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι για να μοιραζόμαστε μαζί τους και τα καλά και τα άσχημα. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τους φίλους σας, μαγειρέψτε ένα ωραίο γεύμα για το σύντροφο σας ή απολαύστε απλώς μερικές πιο χαλαρές στιγμές με όσους επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σούπερ κοινωνικό το Σάββατο για σας τους Αιγόκερους αλλά χρειάζεται να προσέξετε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει ένα νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Αν η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται τονωτικές ενέσεις, αν σας έχουν λείψει οι συζητήσεις με τους φίλους σας τότε είναι η κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις από αυτές που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διασκεδάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από την μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από την άλλη. Όμως γι’ αυτό υπάρχει η Κυριακή που η Σελήνη στον Τοξότη θα είναι πιο θετική προς το ζώδιο σας. Έτσι σήμερα ασχοληθείτε με όσα «πρέπει». Είναι μια μέρα που μπορεί να συζητάτε για επαγγελματικά θέματα ή μπορεί να προκύψει ακόμη και μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια πρόταση που σας έγινε το προηγούμενο διάστημα να επανέρχεται για να συζητηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη κινείται σε γνώριμα ύδατα για το ζώδιο σας, στον φιλικό σας Σκορπιό και ξυπνάει μέσα σας την ανάγκη να «φύγετε», να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις. Αν το έχετε προγραμματίσει ήδη, θα απολαύσετε ένα πολύ ωραίο γουηκέντ. Αν όμως δεν έχετε τέτοια πλάνα προσπαθήστε να βρείτε εναλλακτικές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και γιατί όχι ίσως εντελώς απρογραμμάτιστα να κάνετε μια εκδρομή σε ένα άλλο μέρος για να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία, για να νιώθετε καλύτερα και με το σύντροφο σας ή να κάνετε πλάνα για το μέλλον μαζί του-ης ή για ένα ταξιδάκι που πιθανώς κάνετε το Πάσχα.