ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 8 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η πολύ δυνατή Ηλιακή έκλειψη της άνοιξης στον Κριό που πραγματοποιείται σήμερα μας υπενθυμίζει τις ικανότητές μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν εκδιώξουμε τους φόβους μας. Η έκλειψη Ηλίου σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό ενεργοποιώντας πληγές του παρελθόντος. Η έκλειψη αυτή είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας, αλλά πραγματοποιείται κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πιο υπομονετικοί γιατί οι εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Κριοί που έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες. Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια ηλιακή έκλειψη. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους για να δρέψετε αργότερα τους καρπούς. Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε είναι στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και τη θεραπεία. Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε. Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πως χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς έχει ξεκάθαρα μηνύματα προς εσάς. Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας και να απομακρυνθείτε από άτομα που σας κρατούν πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έκλειψη του Ήλιου που σχηματίζεται σήμερα, είναι η κύρια επιρροή των επόμενων 2 εβδομάδων μέσα στις οποίες μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαήμερου, στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι σας να υλοποιηθούν.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό, είναι μια σχετικά ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Λέοντες κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας σχετίζεται με αυτή. Μπορεί να έχετε έμπνευση για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με την Ηλιακή έκλειψη στον Κριό τη Δευτέρα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στην ζωή σας. Ακόμη μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μοναδική ηλιακή έκλειψη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών πραγματοποιείται σήμερα και δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στον Κριό, σάς καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να την διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Τώρα που ο καιρός βελτιώνεται θα σας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για να μπείτε σε φόρμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια μοναδική έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται σήμερα. Για σας τους Τοξότες, αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα πραγματοποιείται η δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Κριού και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση. Βέβαια καθώς είμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανόν να έχετε καθυστερήσεις στις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό, έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες στην καθημερινότητα σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών ιδιαίτερα οι Υδροχόοι του τέλους του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό τη Δευτέρα, φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Ιχθύες. Η επιρροή της έκλειψης είναι ιδιαίτερα έντονη στις 2 εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαήμερου, θα μπορούσε να φανεί βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας.