ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/12

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Με το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη – Δια που επηρεάζει τα ζώδια σήμερα ξεκινά η μέρα. Η όψη αυτή που κάποιες φορές συνδέεται με κανονικές εκρήξεις και βίαιες εκδηλώσεις φέρνει βιασύνη και δυναμισμό. Από την άλλη δημιουργεί και υπερβολικές προσδοκίες γι’ αυτό καλό είναι να προσέξουμε.

Μην βιάζεστε να δεσμευτείτε μακροχρόνια σήμερα είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και συμφωνίες αν πρώτα δεν τις έχετε ελέγξει έχοντας στο πλευρό σας τον κατάλληλο σύμβουλο. Από το απόγευμα και μετά μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να μην αναλώνεστε σε λεπτομέρειες.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Έντονοι ρυθμοί και υψηλοί τόνοι στον χώρο της εργασίας σας επικρατούν από το πρωί. Αφήστε τους άλλους να βρουν μόνοι τους λύσεις κι αν διαφωνείτε να πείτε αυτό που πιστεύετε με διαλλακτικότητα. Το εξάγωνο Σελήνης Ήλιου το απόγευμα, φέρνει καλά νέα για έναν στόχο σας ή για τα οικονομικά σας και ευνοεί το να περάσετε χρόνο με φίλους.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Το τετράγωνο Άρη Δία φέρνει διαφωνίες και κόντρες. Ίσως νιώθετε ότι δεν μοιράζεστε τους ίδιους στόχους με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη σας ή πως καταπατούν τα όριά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, θέστε αυστηρά όρια και αποστασιοποιηθείτε. Το απόγευμα έρχονται θετικές εξελίξεις στα οικονομικά, τα επαγγελματικά σας ή σε ένα ζήτημα σπουδών.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Καλύτερα σήμερα να είστε μετριοπαθείς στην επικοινωνία σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, ιδιαίτερα στα socila media. Ίσως σήμερα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε άτομα στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις σας. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας και ζητήστε μία δεύτερη γνώμη από ειδικούς αν χρειάζεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η μέρα σήμερα μπορεί να φέρει ένταση αλλά και εξελίξεις σε μία ερωτική σχέση. Επιδείξτε αυτοσυγκράτηση αν έχει προκύψει μία καινούργια σχέση, καθώς το τετράγωνο Άρη – Δία μπορεί να σας οδηγήσει σε μία σχέση την οποία τελικά δεν θέλετε. Προσοχή δείξετε και στις οικονομικές σας δεσμεύσεις και μην βιαστείτε να υπογράψετε κάποια συμφωνία.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Ίσως σήμερα να αντιμετωπίσετε διαφωνίες και πολεμικό κλίμα σε σχέση με την οικογένειά σας. Προσπαθείτε να αποστασιοποιηθείτε, είτε με φυσικό είτε με ψυχικό τρόπο. Το απόγευμα το εξάγωνο Σελήνης – Δία σηματοδοτεί ότι ίσως υπάρχει μία θετική εξέλιξη σε κάποιο θέμα ή ότι ίσως φτάσετε σε κάποια συμφωνία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Το τετράγωνο Άρη – Δία σας οδηγεί να γίνετε βιαστικοί στην κρίση σας ή πιεστικοί απέναντι στους άλλους προκειμένου κάποια δουλειά να γίνει ακριβώς όπως την έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε ότι την πίεση που νιώθετε εσείς ίσως την νιώθουν και οι άλλοι, οπότε προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και συγκαταβατικοί.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Σήμερα καλό θα ήταν να προσέξετε τη βιασύνη ιδίως σε έξοδα και αγορές. Ίσως τα έξοδα σας αποδειχθούν πολύ περισσότερα από αυτά που υπολογίζετε οπότε καλό θα ήταν να έχετε επιδείξει αυτοσυγκράτηση. Ειδικά σήμερα μην βιαστείτε για οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. Το απόγευμα ίσως φέρει μία ευχάριστη εξέλιξη σε μία σχέση.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Είναι μία περίοδος που δεν πρέπει να ενδώσετε σε υπερβολές, επιθετική συμπεριφορά ή βιασύνη αν θέλετε να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσοχή στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε και το πόσο αληθινές είναι προσδοκίες σας στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς αν τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλετε.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η κρίση σας ίσως να είναι κάπως αδύναμη σήμερα και να επηρεάστείτε από άτομα στον χώρο της δουλειάς που προσπαθούν νας σας πείσουν ότι κατέχουν όλες τις σωστές λύσεις. Σκεφτείτε προσεκτικά πριν αποδεχτείτε μία πρόταση ακόμα κι από κάποιον που θαυμάζετε. Επίσης μη βιάζεστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Προσπαθήστε σήμερα να μην ανοιχτείτε περισσότερο απ’ όσο πρέπει σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας, είτε βρίσκεστε σε μία νέα ερωτική σχέση μαζί τους, είτε στον χώρο εργασίας είτε είναι φίλοι σας. Ενθουσιαστείτε μαζί τους αλλά κρατήστε τα μυστικά σας προφυλαγμένα.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Πείτε όχι στη βιασύνη και την παρόρμηση στα θέματα καριέρας, οικογένειας ή ενός ακινήτου. Εσείς μπορεί να βιάζεστε και να γίνετε πιεστικοί με τους άλλους αλλά τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που θα περιμένατε αν δεν δείξετε υπομονή. Το εξάγωνο Σελήνης – Ήλιου το απόγευμα είναι ευεργετικό σε θέματα ερωτικών ή φιλικών σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ:

Προσπαθήστε σήμερα πριν βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας να ξέρετε καλά τι λέτε αλλά και να μην πείτε κάτι που μπορεί να σας εκθέσει ή να αποκαλύψει μυστικά άλλων. Προσοχή στην οδήγηση και τις μετακινήσεις σας. Από το απόγευμα ίσως πετύχετε πιο εύκολα έναν στόχο στα επαγγελματικά σας.