ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί σήμερα να προσέχουμε σχέσεις, οδηγική συμπεριφορά και βέβαια να είμαστε συγκεντρωμένοι, αν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα αλλά ακόμη και τα μαχαίρια της κουζίνας ή τον φούρνο του σπιτιού μας. Ό,τι κόβει, ό,τι καίει θέλει προσεκτικούς χειρισμούς.

Τα ξημερώματα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου. Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Άρης ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στους Διδύμους. Όταν μιλάμε φυσικά για τον Άρη μιλάμε για φωτιά, πολεμική διάθεση, εντάσεις, θυμό, βία και εκτροχιασμούς.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θέλει ειδική μεταχείριση για να τη βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς όχι αυτόν που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Μπορεί κάτι να μην λειτουργεί ή να σας σπάει τα νεύρα. Αποφύγετε ακόμη τις αγορές ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι περίεργες μέρες και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να τις βαδίσετε με ασφάλεια. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει την διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από την μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιρροή της Πανσελήνου, είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα από τον άλλο μήνα, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ

Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, ένα κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Λέοντες, δεν είναι μόνο να «ανήκετε» αλλά να « ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο επιτυχημένοι είστε ή μπορεί να γίνετε ή για το μέλλον της καριέρας σας. Ο ανάδρομος Άρης σας κάνει να νιώθετε ότι κινείστε σε κινούμενη άμμο αλλά αυτό είναι κάτι τόσο προσωρινό.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Όμως αγαπητοί μου Ζυγοί δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε όχι τι καινούριο θα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι να προστατέψετε τα όρια σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Ακόμη δείτε πως μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πόρους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο σας. Αν δεν είναι δεκτικός ψάξτε τον κατάλληλο σύμβουλο που θα μπορούσε να σας ξεμπλοκάρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με το σύντροφο τους αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια εμπόλεμη κατάσταση στο περιβάλλον εργασίας. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερο βιαστικούς, έτοιμους για καυγάδες κι εντάσεις μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες και για να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού κάποιων ανθρώπων χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το φεγγάρι ενεργοποιεί έναν θυμωμένο Άρη που δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Άλλωστε για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα πράγματα σήμερα ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για καθυστερήσεις και για ανατροπές και να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο θυμός δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι αντίθετα με την υπομονή που σας την συνιστώ ανεπιφύλακτα.