ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα σχηματίζει ως επί τo πλείστoν θετικές όψεις για τα ζώδια σήμερα. Η σύνοδος με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες την κάνει πιο ευχάριστη δίνοντας μια θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η Σελήνη από αυτό το ζώδιο, σε όλη την διάρκεια της μέρας, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας, θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στην δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή το μυαλό σας φαίνεται ότι λειτουργεί με σωστή κρίση και είστε και πιο επινοητικοί. Ευνοεί ακόμη τις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να είστε πιο χαλαροί και στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μολονότι η πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω, δεν είναι η αγαπημένη σας, είστε από τα ζώδια που η σύνοδος με την Αφροδίτη σήμερα, τις πρωινές ώρες την κάνει πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Άρη είναι πολύ βοηθητικά για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να έχετε θετικές αποκρίσεις στη δουλειά και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ιδιαίτερα κοινωνικό μπορεί να είναι το ξεκίνημα της εβδομάδας για σας με τη Σελήνη απέναντι σας να σχηματίζει όμορφες όψεις με την Αφροδίτη, τον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό στο τέλος της ημέρας. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΛΕΩΝ:

Πολύ καλή μέρα για τις εργασιακές σας σχέσεις, αλλά και να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να κάνετε γνωστές τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας διαφημίζοντας τα ή να έχετε μια αύξηση στις πωλήσεις σας αν ασχολείστε με το εμπόριο.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή, ιδιαίτερα για το ζώδιο σας καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω, σχηματίζει μόνο θετικές όψεις ξεκινώντας από το πρωί με την Αφροδίτη, στην πορεία με τον Ερμή, τον Άρη και τον Ουρανό. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα.

ΖΥΓΟΣ:

Η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή σε σχέση με τις επόμενες. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε την σημερινή μέρα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Πολύ βοηθητική μέρα για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα γιατί αύριο δεν θα είναι το ίδιο εύκολη μέρα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε την σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Είστε από τα ζώδια για τα οποία σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για αργότερα μες την εβδομάδα και κυρίως όχι Τετάρτη και Πέμπτη γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση.

ΙΧΘΥΕΣ:

Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 08/11/2021 – 14/11/2021