ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 8 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού θα πραγματοποιηθεί σήμερα τις μεσημεριανές ώρες. Μπορεί να μην τη βλέπουμε αλλά θα η επιρροή της θα γίνει αισθητή, ιδιαίτερα από τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος).

Καθώς η έκλειψη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό η Τρίτη είναι μια μέρα που φέρνει εκπλήξει. Μπορεί να νιώσουμε το ανικανοποίητο ή μία επαναστατική διάθεση προς ό,τι μας καταπιέζει. Καλό θα είναι να αποφεύγουμε το ρίσκο και να μην αντιδράμε παρορμητικά.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά είναι ο τομέας που επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη – Πανσέληνο. Αν νιώθετε πίεση στον οικονομικό τομέα ή μια πηγή εσόδων να φτάνει στο τέλος της, να είστε σίγουροι ότι κάτι άλλο σας περιμένει στη γωνία. Προστατέψτε την τσέπη σας από τις παρορμήσεις της στιγμής και φροντίστε την υγεία σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας ξαφνικής κατάστασης στη δουλειά ή μίας επαγγελματικής πρότασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι εκλείψεις συχνά λειτουργούν καταλυτικά για τις εξελίξεις στη ζωή μας. Η σημερινή έκλειψη στο ζώδιό σας, επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, άλλα όχι μόνο αυτούς. Πολλά θα αλλάξουν στον τρόπο ζωής σας από την εμφάνιση, το σπίτι ή ακόμη και το επάγγελμά σας. Θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα της αλλαγής και να την αγκαλιάσετε με θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η έκλειψη Σελήνης δεν σας αφήνει να προσπεράσετε εύκολα κάτι που συμβαίνει στη δουλειά ή στο σπίτι. Ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι πιθανόν να αποκαλυφθεί κάποια κρυμμένη πληροφορία που θα φέρει εξελίξεις. Η αλήθεια όσο κι αν σας ζορίζει είναι πολύ καλύτερη από ένα ιδανικό ψέμα. Αυτές τις μέρες ας είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει αλλαγές στις φιλίες και τις συνεργασίες αλλά και τους στόχους σας. Η συγκεκριμένη έκλειψη επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ίσως μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και πιθανώς να τελειώσετε και κάποιες σχέσεις ανώφελες. Μπορεί επίσης να νιώθετε ότι δεν ταιριάζετε σε μια συγκεκριμένη παρέα.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος ίσως σας δημιουργήσει πίεση. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έρθουν εξελίξεις που αφορούν κυρίως τη δουλειά και το μέλλον της καριέρας σας. Αυτή είναι η τελευταία έκλειψη της χρονιάς που θα επηρεάσει τον άξονα καριέρας – οικογένειας φέρνοντας αλλαγές. Θα ακολουθήσουν άλλες δυο μέχρι τον Οκτώβριο του 2023.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Περισσότερο φορτισμένες είναι οι μεσημεριανές ώρες είναι κάπως πιο φορτισμένες, ακόμα κι αν η έκλειψη δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας. Ίσως νιώσετε ένα έντονο κλίμα στη δουλειά ή σε άλλες δραστηριότητες και επηρεαστείτε έμμεσα. Περισσότερη προσοχή δείξτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Δεν αποκλείεται να έχετε μια εξέλιξη σε μια σχέση ή σε μια επαγγελματική δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος σάς καλεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε εκείνα που δίνετε στους άλλους και όσα παίρνετε από εκείνους. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αλλά αν είστε γεννημένοι-ες στο δεύτερο δεκαήμερο φέρνουν και μεγαλύτερο στρες. Ενδεχομένως να έχετε εξελίξεις και σε οικογενειακά θέματα ή σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σας με τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις, το γάμο, τις συνεργασίες σας και φέρνει αλλαγές. Αν και η έκλειψη αυτή επηρεάζει τους γεννημένους-ες στο δεύτερο δεκαήμερο σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, θα επηρεαστούν όλα τα δεκαήμερα. Για κάποιους το επόμενο διάστημα ίσως φέρει μια σημαντική εξέλιξη σε μια στενή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες καθώς οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών φανερώνουν μία επαναπροσέγγιση στον τρόπο που εργάζεστε αλλά και στην καθημερινότητά σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για να έχετε καλύτερη φυσική κατάσταση ή να ψάξετε μια δουλειά πιο δημιουργική με μεγαλύτερο οικονομικό όφελος. Βάλτε στόχο να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα θέματα των σχέσεων ερωτικών και φιλικών, της δημιουργίας και των παιδιών έρχονται σε προτεραιότητα. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει ανησυχία για μια ερωτική σχέση ή για θέματα παιδιών. Φυσικά δεν είναι όλα τα σενάρια αρνητικά. Μπορεί να δεχτείτε κομπλιμέντα, φιλοφρονήσεις, ένα ξαφνικό φλερτ ή ακόμη και μια πρόταση με οικονομικό ενδιαφέρον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τελευταία έκλειψη της χρονιάςστον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και φέρνει κυρίως χωροταξικές αλλαγές. Μετακομίσεις, νέα μέλη στην οικογένεια σας, αγορά σπιτιού ή δημιουργία οικογένειας είναι κάποια πιθανά σενάρια. Αλλαγές ίσως έχετε και στην επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε να υψώσετε τους τόνους στις επαφές σας σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε τη δουλειά σας, ασχολείστε με το διαδίκτυο, τις σπουδές, τα ταξίδια. Ίσως προκύψει μία νέα πρόταση για συνεργασία. Σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα καθώς πολλές φορές με τις εκλείψεις μπορεί να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν βλέπουμε με την πρώτη. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο των ΜΜΕ, του διαδικτύου μπορεί να έχετε εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.