ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 8/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 8 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη. Η όψη αυτή μας κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση δύσκολα θα την αλλάξουμε. Φυσικά το εξάγωνο αυτό εκτός από τις φιλοδοξίες μας, αυξάνει και την ένταση στην καθημερινότητα μας γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πως εκφράζουμε το θυμό μας.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Καρκίνου σήμερα Παρασκευή και στη διάρκεια της ημέρας συναντά τον Χείρωνα σε τετράγωνο αρχικά και κατόπιν αργά το βράδυ σε εξάγωνο τον Ουρανό. Έτσι μπορεί εύκολα να είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά κι αυτό να μην μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε σωστά αυτά που θέλουμε να πούμε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ενώ η μέρα ξεκινά με καλές προδιαγραφές και νοιώθετε δυνατοί να επιλύσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε τότε γίνεστε πιεστικοί, υψώνετε τόνους και μπορεί να φέρετε σε δύσκολη θέση κάποιους ανθρώπους είτε στο χώρο του σπιτιού είτε της δουλειάς. Προσπαθήστε να αυτοσυγκρατηθείτε. Εκμεταλλευτείτε τις βραδινές ώρες για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά άλλων σήμερα που ζουν το δικό τους θέμα ή το δικό τους δράμα και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε από τη συζήτηση και να μην πάρετε μάλιστα το μέρος κάποιου, γιατί στο τέλος μπορεί να βρείτε εσείς το μπελά σας. Αν έχετε κάποιο απαιτητικό διάλογο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο τότε καλύτερα να επιλέξετε τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρωινές ώρες χρειάζεται περισσότερη υπομονή καθώς οι άλλοι θα σας φαίνονται κάπως απρόβλεπτοι στην συμπεριφορά τους ή πολύ εύκολα θα παίρνουν φωτιά με το παραμικρό. Προσέξτε ιδιαίτερα στις φιλικές σας σχέσεις. Αν έχετε κάποια οικονομική διαφορά προτιμήστε το απόγευμα να την επιλύσετε.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Χείρωνα είναι πιθανό στο περιβάλλον εργασίας να υπάρχει αρκετή ένταση ή αστάθεια σε απόψεις κι αυτό να παρασύρει κι εσάς ή μπορεί στον χώρο του σπιτιού να υπάρχει ένταση ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας σας. Προσπεράστε με ελιγμό και ευγένεια και ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα. Οι βραδινές ώρες είναι πιο άνετες και θα έχετε ευκαιρία να απολαύσετε δραστηριότητες που επιθυμείτε και την παρέα των αγαπημένων σας προσώπων.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί η αυτοπεποίθηση σας να παρασύρει και άλλους σε μια πιο δυναμική προσέγγιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν και να έχετε εμφανή αποτελέσματα με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Άρη. Θα έχετε ενέργεια ειδικά τις απογευματινές ώρες και μπορείτε να την αξιοποιήσετε ιδιαίτερα παραγωγικά. Το απόγευμα μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα θέματα της καριέρας σας και να έχετε κάποια θετική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να νιώθετε περιορισμένοι ή αγχωμένοι με κάποια ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς σας. Μπορεί να είναι άλλες οι αιτίες που νιώθετε έτσι, ίσως μέσα σε αυτές να είναι και κάποιες οικονομικές διαφορές. Ένας τέτοιος λόγος μπορεί τις πρωινές ώρες να σας κάνει νευρικούς ή απότομους. Προσέξτε κάπως παραπάνω την έκφραση της δυσαρέσκειας σας.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς η Σελήνη συναντά τον Χείρωνα σε τετράγωνο μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να υπάρχει ένταση όχι απαραίτητα με σας τους ίδιους. Βέβαια η όψη αυτή σας κάνει και πιο αποφασισμένους να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Οι βραδινές ώρες είναι αρκετά πιο ήπιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα έχει μια ποικιλία όψεων που σας επηρεάζουν, από τις πιο όμορφες όπως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το βράδυ που σας κάνουν πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και πιο ευγενικούς στην προσέγγιση σας και τις πιο δυναμικές όπως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα. Βέβαια αυτή η όψη δεν είναι απαραίτητα αρνητική αν θελήσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα θετικό κανάλι όπως αυτό της άσκησης ή μιας επίπονης χειρωνακτικής εργασίας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια πιο συναισθηματική και ευαίσθητη ημέρα που μπορεί να σας κάνει κάποιες στιγμές να νιώσετε ίσως και λίγο άβολα. Βέβαια από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί να έχετε έμπνευση και να βλέπετε πιο μακριά στο μέλλον την πορεία της ζωής σας με το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί όμως μπορεί να σας βρει πιο νευρικούς και ίσως νιώθετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες ή και αποφάσεις αν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν κινούνται στην κατεύθυνση που θέλετε είτε στο σπίτι είτε στο χώρο εργασίας. Προσέξτε μόνο πως θα το κάνετε για να μη πιέσετε ούτε τον εαυτό σας ούτε όμως και τους άλλους σε υπερβολικό βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις πρωινές ώρες δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη ίσως να δώσετε μάχες για να επικρατήσουν οι απόψεις ή οι ιδέες σας στο χώρο εργασίας. Προτιμάτε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και διαλέγετε να πάρετε το χρόνο σας χωρίς να υποκύπτετε στις πιέσεις των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Σελήνης με το ζώδιο σας, σας οδηγεί στις σωστές αποφάσεις σε σχέση με τους στόχους που έχετε για την ημέρα. Αν μάλιστα το απόγευμα προσπαθήστε να αποφύγετε και άτομα που σας δημιουργούν ένταση είτε στην δουλειά είτε ακόμη και στο συγγενικό σας περιβάλλον τότε η μέρα μπορεί να κυλήσει μέσα στα πλαίσια που εσείς οι ίδιοι θα ορίσετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις