ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 7 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παρέμεινε στον Καρκίνο μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής και συγκεκριμένα μέχρι τις 06:56 που θα περάσει στον πύρινο Λέοντα.

Έτσι, η ενέργεια της Κυριακής θα είναι αρκετά διαφορετική. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση στα ζώδια της σταθερής ομάδας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή με τη Σελήνη στον Λέοντα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνει όμως και μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε θέματα ερωτικών σχέσεων, διασκέδασης, χαράς, παιδιών αν είστε γονείς ή επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα απόγονο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και ενδεχομένως να σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας και να δέχεστε κάποια πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα την Κυριακή και η σύνοδος της με τον κυβερνήτη σας Ερμή επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνοντας ευκαιρίες για ευχάριστες επαφές πιθανώς όμως και για μια συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Κυριακή αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εξελίξεις σε οικονομικά θέματα ή συζητήσεις για αυτά. Αν είστε γεννημένοι τις πρώτες δυο μέρες πιθανώς να έχετε περισσότερα έξοδα ή πίεση σε οικονομικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να νοιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση ή συνεργασία και να μη ξέρετε τι πρέπει να αποφασίσετε. Αν είστε γεννημένες-οι στο πρώτο δεκαήμερο κοντά στην 8 η μοίρα αποκλείεται να μην υπάρξει μια θετική είδηση μέσα στη μέρα σας ή μια συνάντηση που θα σας ενθουσιάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή η ενέργεια είναι αρκετά διαφορετική με τη Σελήνη που προχωρά στον Λέοντα και σας καλεί να την αξιοποιήσετε για να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα αλλά προσέξτε λίγο στην επικοινωνία μην είστε πολύ καυστικοί ή επικριτικοί με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στον φιλικό σας Λέοντα παραπέμπει σε ευχάριστες επαφές πιθανώς και με όφελος σε οικονομικό επίπεδο. Έξοδοι με φίλους και συνεργάτες θα βοηθήσουν να εξελίξετε τη σκέψη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά διαφορετική η Κυριακή με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα να δείχνει το άγχος που έχετε για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχεδίων. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργεί ανασφάλειες για το μέλλον μιας δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα την Κυριακή μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, σχέσεις με ξένους αλλά και επαγγελματικά σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο φέρνοντας εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή και σε ένα θέμα που αφορά στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 

Πολύ διαφορετική και σίγουρα πιο πιεστική η Κυριακή με τη Σελήνη απέναντι σας στο ζώδιο του Λέοντα να συγκρούεται σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες είναι πιθανό να έχετε ένταση σε μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Διαφορετική η ενέργεια της Κυριακής με τη Σελήνη να προχωρά στον Λέοντα και να σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Ενδεχομένως να σας πιέζουν επαγγελματικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με την υγεία είτε τη δική σας είτε δικού σας ανθρώπου.