ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 7 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι γεμάτο ένταση. Η Κυριακή ξεκινά με τη Σελήνη σε θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα αλλά από το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα η Ηλιακή έκλειψη που είναι ταυτόχρονα και νέα Σελήνη. Σαφώς σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η επιρροή της έκλειψης θα είναι εμφανής γι’ αυτό ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας και ας μη παίρνουμε τα πράγματα πολύ προσωπικά.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια. Την Κυριακή η Σελήνη θα προχωρήσει το μεσημέρι στο ζώδιο σας προετοιμάζοντας την Ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας και ίσως έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με το χώρο του σπιτιού σας ή μπορεί να θέλετε να κανονίσετε κάτι στο σπίτι με την παρέα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρείτε χρόνο όμως και για να κάνετε μια μικρή οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται γιατί θα είναι αρκετά απαιτητική με την έκλειψη της Δευτέρας. Είναι πολύ σημαντικό να προφυλάξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στο να λουστράρετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως πρέπει να ανανεώσετε το υλικό για να γίνεστε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή να κάνετε διακοσμητικές παρεμβάσεις στο χώρο σας αν έχετε ας πούμε ένα κατάστημα για να γίνει πιο αρεστό στο κοινό του. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σας. Ο Απρίλιος άλλωστε με ανάδρομο Ερμή δεν επιλύει τίποτε ούτε δίνει τελικά αποτελέσματα σε κάτι. Είναι περισσότερο μήνας προσπάθειες, επανεκτίμησης, αναθεωρήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα είστε πιο πιεσμένοι ίσως και το πρόγραμμα σας θα έχει υποχρεώσεις είτε απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια είτε ακόμη και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αναβάλλετε. Όμως ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί την Κυριακή σε αυτά που λέτε και πριν πάρετε το μέρος του ενός ή του άλλου σε μια ασυμφωνία δείτε αν έχετε όλα τα δεδομένα διαθέσιμα. Μη ξεχνάτε ότι τη Δευτέρα έχουμε την Ηλιακή έκλειψη που σας επηρεάζει και σαφώς η επιρροή έχει ξεκινήσει ήδη αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι ήπια σχετικά μέρα και καλά θα κάνετε να ξεκουραστείτε λίγο και να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά να το ρίξετε και λίγο έξω.

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Κυριακή είναι μια πιο ουδέτερη μέρα ενδεχομένως να υπάρχει ένα άγχος για ένα οικονομικό θέμα καθώς ξεκινά να επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι πιο πιεστική καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό για να προετοιμάσει την Ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας και σας πιέζει σε υποχρεώσεις απέναντι στους άλλους. Μη ξεχνάτε ότι στο ίδιο ζώδιο της έκλειψης έχουμε και την ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή οπότε μπορεί να έχετε κάποια απρόοπτα ή συμβάντα που να σας θυμίσουν ότι είμαστε σε αυτή τη φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να οργανώσετε κάπως σε επαγγελματικό επίπεδο την εβδομάδα που έρχεται σε θέματα σπουδών ή δουλειάς. Ας είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί η επόμενη εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ή έστω κάνοντας δραστηριότητες που σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση χωρίς να πιέζεστε. Προσέξτε όμως αρκετά τι λέτε και πως το λέτε ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες φορές δεν είναι το περιεχόμενο των λεγόμενων μας που δημιουργεί πρόβλημα αλλά ο τρόπος μας και με έναν ανάδρομο Ερμή και μια έκλειψη καταλαβαίνετε ότι εύκολα μπορεί να χαθεί ο έλεγχος αλλά και η λογική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μερα είναι απαιτητική καθώς η Σελήνη προχωρά στον Κριό, το ζώδιο που θα πραγματοποιηθεί η έκλειψη της Δευτέρας και θα έχετε την τάση να βιάζεστε, να είστε παρορμητικοί και απότομοι στο περιβάλλον του σπιτιού. Οι προσωπικές σας σχέσεις πιθανόν να σας προβληματίσουν περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι γλυκιά μέρα για σας ειδικά οι πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Κριό για να προετοιμάσει την Ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας θα νιώθετε περισσότερο άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στην καθημερινότητα σας. Προσέξτε ιδιαίτερα στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, την δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα προσωπικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών αλλά και για τον έρωτα τουλάχιστον το πρωί! Δώστε ένα πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν. Από το μεσημέρι που η Σελήνη προχωρά στον Κριό για να προετοιμάσει την Ηλιακή έκλειψη της Δευτέρας μπορεί να νιώθετε ένταση σε κάποιο προσωπικό σας ζήτημα ή να σας απασχολεί μια οικονομική ή επαγγελματική κατάσταση.