ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 7 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε την Πανσέληνο του Μαρτίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων με τη Σελήνη στην Παρθένο. Είναι η στιγμή να δούμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα στο βλέμμα τα πράγματα στη ζωή μας, να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα (Παρθένος) από τη φαντασία (Ιχθύες) και να επιδιώξουμε να οργανώσουμε και να συστηματοποιήσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας και τις ρουτίνες μας.

Το τρίγωνο του Ουρανού προς την Πανσέληνο μπορεί να μας βοηθήσει στις αλλαγές που θέλουμε να υιοθετήσουμε να κρατήσουν. Βέβαια η Πανσέληνος αυτή δέχεται και το τετράγωνο από τον Άρη στους Διδύμους κάτι που δείχνει μια τεταμένη ατμόσφαιρα με ένταση.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος συμβολικά σας βοηθά να εντοπίσετε οτιδήποτε είναι ξένο προς εσάς ή μη βοηθητικό στη ζωή σας και να το διώξετε είτε είναι μια τοξική σχέση, μια τοξική κατάσταση στη δουλειά είτε ακόμη και μια κακή δική σας συνήθεια. Είναι το κατάλληλο κίνητρο αν θέλετε να ξεκινήσετε μια πιο «καθαρή» διατροφή ή να ξεκινήσετε κάποια άσκηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επόμενες δυο εβδομάδες θα είναι πολύ βοηθητικές σε δημιουργικό επίπεδο, για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, να προωθήσετε τον εαυτό σας, να κυνηγήσετε μια καλύτερη θέση και στον επαγγελματικό τομέα. Όπως επίσης θα είναι πιο βοηθητικές και για την προσωπική σας ζωή ώστε να αποκαταστήσετε τις ανισορροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με κάποιο τρόπο μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βρείτε κάτι ενδιαφέρον να κάνετε για να αναβαθμίσετε το περιβάλλον που ζείτε. Ή μπορεί η αλλαγή αυτή να αφορά τα επαγγελματικά σας κι έτσι μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να κλείνετε τον κύκλο μιας εργασίας. Μην ξεχνάτε ότι συνήθως η Πανσέληνος φέρνει την ολοκλήρωση μιας κατάστασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αυξάνοντας την περιέργεια σας για το μέλλον και ενεργοποιώντας μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες τα επαγγελματικά ή σπουδαστικά σας σχέδια. Θα ψάξετε για νέους συνεργάτες, νέους συνοδοιπόρους με τους οποίους θα έχετε κοινό όραμα και στόχους, θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενδεχομένως και για ένα σημαντικό σκοπό.

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε καλύτερα το ισοζύγιο εσόδων- εξόδων, να ψαχτείτε με πιθανά νέα έσοδα και γενικώς να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να ελέγξετε το πορτοφόλι σας. Εκτός αυτού είναι πολύ βοηθητική αυτή η Πανσέληνος για να ξαναβρείτε τη φόρμα σας, να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να οργανώσετε τη διατροφή, την άσκηση και να εγκαταλείψετε καταστρεπτικές συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν θέλετε να «φανείτε» στο χώρο της δουλειάς σας, να προωθήσετε τα επαγγελματικά ή δημιουργικά σας σχέδια μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες θα έχετε πολλές ευκαιρίες. Σαφώς θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο σε σχέσεις και θέματα υγείας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε να προσέχετε διατροφή και υγεία είναι η καταλληλότερη Πανσέληνος.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε πίσω σας ό,τι είναι βλαβερό για τη φυσική σας κατάσταση, να ξεκινήσετε κάποια πιο «καθαρή» ίσως διατροφή, να αρχίσετε συστηματικά να ασκείστε ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ένα μικρό περίπατο κάθε μέρα με τα πόδια. Πιθανώς όμως με αυτό το φεγγάρι να έρχεται και το τέλος μιας κατάστασης είτε σε θέματα σχέσεων είτε σε θέματα δουλειάς κυρίως για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια Πανσέληνος αρκετά εξωστρεφής που ευνοεί τις επαφές, τις συζητήσεις, τα σχέδια για το μέλλον. Παρόλα αυτά το τετράγωνο της Πανσελήνου με τον Άρη στους Διδύμους μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό στη διάρκεια της μέρας και ο λόγος μπορεί να είναι ένα οικονομικό θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η στιγμή σας αγαπητοί μου Τοξότες να τραβήξετε την προσοχή στον εργασιακό σας χώρο, να σας γίνει μια ωραία πρόταση συνεργασίας ή να εκτιμηθεί η δουλειά που κάνετε. Ή αν είστε δυσαρεστημένοι από τις συνθήκες μέχρι τώρα να δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε ώστε στην πορεία τα πράγματα να είναι θετικότερα για εσάς και να καταφέρετε να πάρετε προαγωγή ή μια μεταγραφή σε μια δουλειά που να αξιοποιεί καλύτερα τα ταλέντα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή Πανσέληνος που θα μπορούσε να είναι πολύ βοηθητική και σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες μες τις επόμενες δυο εβδομάδες. Από την άλλη το τετράγωνο της Πανσελήνου προς τον Άρη στον τομέα υγείας – εργασίας μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα είτε στη φυσική σας κατάσταση είτε στη δουλειά. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καβγάδες και εντάσεις με συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι μετά τις 7/3 μπαίνετε σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση χωρίς τα τόσο μεγάλα άγχη και στρες το πρώτου διμήνου της χρονιάς. Έτσι θα μπορείτε να πάρετε και πιο σημαντικές αποφάσεις τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για τις κινήσεις σας σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Ενδεχομένως και κάποιο οικογενειακό θέμα με αυτό το φεγγάρι να έρχεται στο προσκήνιο αλλά θα βρείτε λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είστε σε μια «χλιαρή» σχέση ή συνεργασία μπορεί μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να έχετε δεύτερες σκέψεις και να αποχωρήσετε ή να ψαχτείτε με κάτι καινούριο τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και επαγγελματικό. Αν είστε σε φάση αναζήτησης εργασίας διαδώστε το παντού σε φίλους, πρώην συνεργάτες, σε όποιον θα μπορούσε να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο στην καριέρα σας.