ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 7/12

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της ημέρας, είναι το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, νωρίς το απόγευμα που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά. Μπορεί να έχουμε ένα εφέ «ανάδρομου» Ερμή. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων» οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε σήμερα θετικό ή αρνητικό καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η τελευταία της όψη είναι η σύνοδος με τον Πλούτωνα. Οι πρωινές ώρες της Τρίτης έχουν ένα μεγαλύτερο βάρος σε επίπεδο ψυχολογίας και ένταση.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μέχρι το μεσημέρι κάνει απαιτητική τη μέρα τις πρωινές ώρες πιθανώς έχετε ένταση και εκνευρισμό αλλά το βράδυ σας δίνει και την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους ή να κάνετε κάποια σχέδια για το πως θα περάσετε μαζί τους τις μέρες των γιορτών.

Ζώδια σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ:

Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτές τις μέρες, δείτε τις σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια προεργασία στα μελλοντικά σας σχέδια. Όμως δεν είναι οι σωστές μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι κάπως απατηλό και πατάει φρένο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο το σύμπαν σας δίνει λίγο χρόνο να σκεφτείτε ίσως περισσότερο τι θέλετε να γίνει και πως θα το καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Είναι μέρες που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας καθώς όλοι θα είναι πιο καχύποπτοι οπότε μην μπαίνετε στη διαδικασία ειδικά τις πρωινές ώρες της Τρίτης. Η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο τις μεσημεριανές ώρες δίνοντας έμφαση στα οικονομικά και τα πρακτικά της δουλειάς.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη προχωρώντας στον Υδροχόο κάνει τις επαφές σας με τους άλλους πιο απαιτητικές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η κύρια όψη της Τρίτης είναι το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα που σχηματίζεται το απόγευμα αλλά επηρεάζει όλη τη μέρα. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση ή να σας πιάσουν ανασφάλειες.

Ζώδια σήμερα – ΖΥΓΟΣ:

Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που «χορεύει» ειδικά στο χώρο της δουλειάς με τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των άλλων. Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι ωθεί το ενδιαφέρον σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της οικογένειας.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο σήμερα αλλά όσο κι αν προσπαθείτε δύσκολο να καταφέρετε να τα εκλογικεύσετε. Αντιθέτως από την υπερανάλυση μπορεί να φτάνετε ακόμη και στο βαθμό να τα σκέφτεστε εμμονικά.

Ζώδια σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού ίσως και ενός ακινήτου που θα μπορούσε να είναι η επαγγελματική σας στέγη. Μέχρι το μεσημέρι το πρόγραμμα σας είναι πιο πιεστικό ή ίσως δεν έχετε μεγάλα κέφια.

 

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει τον «ελεγκτικό» εαυτό σας στην επιφάνεια προσπαθώντας να μαζέψετε πράγματα που αφορούν είτε στο κομμάτι της δουλειάς είτε ακόμη και στη φυσική σας κατάσταση, αλλά φοβάμαι χωρίς αποτέλεσμα τουλάχιστον όχι σήμερα.

Ζώδια σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η κύρια όψη της Τρίτης είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, τις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά.

ΙΧΘΥΕΣ:

Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο. Πιθανώς να υπάρχει και μια ανησυχία σε θέματα που αφορούν στην δουλειά ή ίσως σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για λήψη αποφάσεων οπότε αποφύγετε τις δεσμεύσεις.